reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
O godzinie 00:55 urodzila sie moja coreczka z waga 3090g i 54cm, jest sliczna :-)

GRATULUJE :-) ale nas wzięłaś z zaskoczenia noo Brawo

Ja dzisiaj po wizycie, szyjka zgładzona, rozwarcie 2 cm, glowka bardzo nisko, lekarz twierdzi, ze nie wytrzymam do terminu, ktory mam za tydzien. Myślę sobie, a tam gadanie, poprzednio tez maly byl wczesnie nisko i wszytsko bylo przygotowane od 36 tyg a Niko wyszedl dopiero tydzien po terminie. No ale poszlam sie wlasnie kąpac i czop mi z krwia odszedl, tzn tak mysle, ze to to bo byly takie wielkie kawały śluzu i wszystko z krwia. Wiem, ze mozna i tak z tydzien czy dwa chodzic, ale pewnie jakbysmy z meżem podziałali to by poszli. Tylko teraz to mąż sie boi i ja sie boje haha

Mój też coś nie chce się sexić powiedziałam że mu to przypomne niebawem :-D;-) No i melduj się nam z rana :-)

Xmam- to napewno rwa kulszowa ja tez to mam :-/ lacze sie w bolu z TOBA, polecono mi magnez SLOW MAG B6 to jest lek bez recepty i powiem Ci ze duzo pomaga wogole wczesniej stale mialam skurcze a teraz malo kiedy

Ja magnez biore od kilku miesięcy,dzięki czemu w tej ciąży nie miałąm ani jednego skurczu łydek WoW :tak: A dziś mnie cośpuścił ten ból,ale już szybko i często bolą mnie plecy i to masakrycznie :eek:

hej

ostatnio u nas doba za krótka jest,
dzisiaj bylam na sesji z dziećmi, pierwsze zdjecia juz mam,
jestem bardzo zadowolona

Akatsuki,ja się zgadzam całkowicie z Maran, Małkus, Kornelcią i Dreamgirl,
ja rodziłam 4 razy sn,i po tamtych porodach nic się u mnie nie zmieniło ( po tym jeszcze nie próbowałam) nawet bym powiedziała ze jedynie na lepsze, wszystko mam na miejscu, poród sn nic nie zmienił w moim zyciu seksulanym

Sesja CUDOWNA mój faworyt to wiesz które zdjęcie ;-)
A jeśli chodzi o sex po porodzie,u mnie po 2 też sięnic nie zmieniło, mam nadzieje że tak też zostanie po 3 :tak:

Xmam, mnie może uda się na początku października zrobić sesję. To zależy czy mój Mąż ogarnie pewne tematy :/

Naprawde polecam,lepiej późno niż wcale,ja po efekcie twierdze że naprawde było warto !!! Już się nie moge doczekać aż odbiore zdjęcia i powkładam w ramki :tak:

Ja uwielbiam Go nan nana nanan nan i on tu jest i pozuje dla mnie :rofl2::-):-D

So happy- przecudowne foty! [emoji7][emoji7][emoji7] Pełen zachwyt!

Małkus, gratulacje! Jednak to nie był fałszywy alarm [emoji6] Poka dzidzię!

Buba, wygrałaś! [emoji2]

Dzień dobry! Ależ się wyspałam! O 15 wizyta, nie mogę się doczekać, ale wydaje mi się, że młoda nadal głową w górę. Ciekawe czy chociaz do 2,5 kg dobiła.

Lilolo, super, że już macie jedną kruszynkę w domu!!! [emoji7]

hej dziewczyny:)

małkus,paulka gratulacje:) super,że maluszki już z Wami:)

xmam przecudowna z Was rodzinka! :)

so happy fajne maluchy,piękne zdjęcia i super pamiątka:)

Mnie ogarnęło zmęczenie,czuję się trochę jak w 1 trym.Dodatkowo przeziębiłam się,mam zatkany nos..leże i piję herbatę z cytryną plus wdycham amol..
Byłam u gina we wtorek,myślałam,że po analizie ktg na którym wyszło kilka delikatnych skurczy powie mi,że moja szyjka już się kurczy ale niestety długa,zamknięta..a chciałabym już urodzić. Brzuch twardnieje jak szalony,mam kłucia w pachwinach ale nic,cisza:) teraz mam wizyte 6.10.

Miłego dnia Wam życzę:)

reklama
Do góry