reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Paulka, małkus gratulacje!!!!!!!! :-) witamy nowe maluszki :-))

Lilolo super! Doczekałas się! Teraz czas na Mili :-)
Odpiszę więcej jak Was doczytam.

reklama
O 10.23 przyszedł na świat mój synuś. 55cm 3350g szczęścia ;) niestety cc pod narkoza bo mam jakies uczulenie na plecach. Dopiero jutro w południe będą mnie pionizować takze sobie odpocznę :)

Gratulacje :)
Ja wczoraj miałam stracha ze to juz. Dziecko spało , mąż też a ja z potami i skurczami się obudziłam o 23 i tak z godzinę jeszcze miałam co jakieś 5-10-15 a potem coraz dluzej skurcze i poty mnie oblewaly. Ale przeszło. Dziecko fikalo, rano wstałam o dziwo wypoczeta. A teraz młoda do przedszkola odwioze i odpoczywam bo dziś mam ostatnia wizytę z usg mierzenie i ważenie :) pozdrawiam buziaki

Ostatnia edycja:
Malkus a to zrobiłas porod z przyczajki ;)) gratuluję !! Zbierz siły I daj znać co i jak. No I foto ofkors ;)) ja od 5 nie śpię. Wczoraj pobudka I 4:00 :// mózg nie chce spać ...

Paulka gratuluję. :-)

Lilolo super ze Emi masz już w domku. Teraz czekamy na Milenke.

Malkus gratuluje. Ale miałaś szybką akcję. Ja tez tak chce.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

hej

szczesliwa dziękuję, każdy mówi ze młodzi wyglądają jak bliźniaki

xmamuska super zdjęcie !!!!

małkus dziękuję !!!

Małkus moje GRATULACJĘ !!!!!!!

Buba
za chwilkę wrzucę zdjecia ale u mnie już sesja noworodkowa, nie brzuszkowa

Lilo super że juz Emilka w domu

reklama
Do góry