reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
O godzinie 00:55 urodzila sie moja coreczka z waga 3090g i 54cm, jest sliczna :-)

GRATULUJE :-) ale nas wzięłaś z zaskoczenia noo Brawo

Ja dzisiaj po wizycie, szyjka zgładzona, rozwarcie 2 cm, glowka bardzo nisko, lekarz twierdzi, ze nie wytrzymam do terminu, ktory mam za tydzien. Myślę sobie, a tam gadanie, poprzednio tez maly byl wczesnie nisko i wszytsko bylo przygotowane od 36 tyg a Niko wyszedl dopiero tydzien po terminie. No ale poszlam sie wlasnie kąpac i czop mi z krwia odszedl, tzn tak mysle, ze to to bo byly takie wielkie kawały śluzu i wszystko z krwia. Wiem, ze mozna i tak z tydzien czy dwa chodzic, ale pewnie jakbysmy z meżem podziałali to by poszli. Tylko teraz to mąż sie boi i ja sie boje haha

Mój też coś nie chce się sexić powiedziałam że mu to przypomne niebawem :-D;-) No i melduj się nam z rana :-)

Xmam- to napewno rwa kulszowa ja tez to mam :-/ lacze sie w bolu z TOBA, polecono mi magnez SLOW MAG B6 to jest lek bez recepty i powiem Ci ze duzo pomaga wogole wczesniej stale mialam skurcze a teraz malo kiedy

Ja magnez biore od kilku miesięcy,dzięki czemu w tej ciąży nie miałąm ani jednego skurczu łydek WoW :tak: A dziś mnie cośpuścił ten ból,ale już szybko i często bolą mnie plecy i to masakrycznie :eek:

hej

ostatnio u nas doba za krótka jest,
dzisiaj bylam na sesji z dziećmi, pierwsze zdjecia juz mam,
jestem bardzo zadowolona

Akatsuki,ja się zgadzam całkowicie z Maran, Małkus, Kornelcią i Dreamgirl,
ja rodziłam 4 razy sn,i po tamtych porodach nic się u mnie nie zmieniło ( po tym jeszcze nie próbowałam) nawet bym powiedziała ze jedynie na lepsze, wszystko mam na miejscu, poród sn nic nie zmienił w moim zyciu seksulanym

Sesja CUDOWNA mój faworyt to wiesz które zdjęcie ;-)
A jeśli chodzi o sex po porodzie,u mnie po 2 też sięnic nie zmieniło, mam nadzieje że tak też zostanie po 3 :tak:

Xmam, mnie może uda się na początku października zrobić sesję. To zależy czy mój Mąż ogarnie pewne tematy :/

Naprawde polecam,lepiej późno niż wcale,ja po efekcie twierdze że naprawde było warto !!! Już się nie moge doczekać aż odbiore zdjęcia i powkładam w ramki :tak:

Ja uwielbiam Go nan nana nanan nan i on tu jest i pozuje dla mnie :rofl2::-):-D

So happy- przecudowne foty! [emoji7][emoji7][emoji7] Pełen zachwyt!

Małkus, gratulacje! Jednak to nie był fałszywy alarm [emoji6] Poka dzidzię!

Buba, wygrałaś! [emoji2]

Dzień dobry! Ależ się wyspałam! O 15 wizyta, nie mogę się doczekać, ale wydaje mi się, że młoda nadal głową w górę. Ciekawe czy chociaz do 2,5 kg dobiła.

Lilolo, super, że już macie jedną kruszynkę w domu!!! [emoji7]

hej dziewczyny:)

małkus,paulka gratulacje:) super,że maluszki już z Wami:)

xmam przecudowna z Was rodzinka! :)

so happy fajne maluchy,piękne zdjęcia i super pamiątka:)

Mnie ogarnęło zmęczenie,czuję się trochę jak w 1 trym.Dodatkowo przeziębiłam się,mam zatkany nos..leże i piję herbatę z cytryną plus wdycham amol..
Byłam u gina we wtorek,myślałam,że po analizie ktg na którym wyszło kilka delikatnych skurczy powie mi,że moja szyjka już się kurczy ale niestety długa,zamknięta..a chciałabym już urodzić. Brzuch twardnieje jak szalony,mam kłucia w pachwinach ale nic,cisza:) teraz mam wizyte 6.10.

Miłego dnia Wam życzę:)

reklama
Do góry