OMG!!! Ale się tu zadziało od wieczora... SZOK
Lecicie Laski z koksem! Super! Oczywiście u mnie mimo chodzenia po schodach, seksu i ogólnie aktywności fizycznej - NIC. Pojedyncze skurcze. Zastanawiam się, czy nie przenoszę
Leci mi już 39tc...
Dagpio - ja nie mam żadnego mrowienia, ale może masz ciut za ciasny stanik pod biustem? No sama nie wiem, może to nic takiego...
Paulka, no w końcu się odezwałaś Kobitko!!! Gratulujemy!!! Czekamy na foto :-)
Dolga, rozwarcie 2cm to niezły start! I czop - super... Ale seksu na tym etapie też bym unikała :-) Jeszcze mały z siniakiem na czole wyjdzie
Xmam, pięknie!!!!! Nawet bez obróbki wygląda zajebiście :-)
Małkus!!!!! Gratulacje, jesteś mega szybką Babką! Z zaskoczenia normalnie wzięła i urodziła no :-)
Julisia, nie martw się - nawet jeśli zostaniesz na dwa dni na oddziale, to może lepiej - poobserwują sobie Maluszka, tak trzeba... Ja tam jestem przekonana, że wszystko jest w porządku :-) Daj znać jak już będziesz po badaniu!
Normatywna, ale akcja, każda pewnie by miała wrażenie, że to już :-) Ale skoro już tak często się pojawiały, to może się dzisiaj wieczorem powtórzą
Trzymam kciuki!
So_happy - a to nie są BLIŹNIAKI!?!?!?!
Dbdg - trzymam kciuki, aby Mała dobiła do tych 2,5kg, ale ważniejsze - aby się ułożyła główką do dołu!
Kasiu, ja też mam wizytę 06/10 jakbym do tego czasu nie urodziła. Ciekawe czy do niej dotrwam...
Czekam do 6 aż mi Obi otworzą
Hahahahahah - the best!!!