reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Doris,

Chyba dużo bardziej wolałabym chodzić w ciąży nadal niż te wszystkie stresy przeżywać. Strach o życie własnego dziecka jest okropny. I lepiej by jak najmniej osób musiało to wszystko przeżywać.
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

No tak, wierzę Ci ale na szczęście dziewczynki są już na prostej :-) i wkrótce będą przy Tobie. Oby jak najszybciej, tego Ci życzę i trzymam kciuki szczególnie za Mili!

Akatsuki, Paulka współczuję wam tych szpitalnych perypetii :-(

Lilolo fajnie ze Milenka dobrze znosi leczenie :-) przy Emilce dwa tygodnie zleca szybciutko i będziesz już tulic dwa szkraby :-)

Jeju więcej nie pamiętam

Od rana się pakuje, pozniej byłam odebrać baldachim bo trzy tygodnie go sciagali, na chwilę byłam w pepco, mają śliczne kombinezony zimowe za 50 zł, jak jeszcze będą to po porodzie kupie :-) w Rossmannie jest promocja i 22 szt pampersow tych białych premium care jest za 12 zł! A paczuszka do szpitala idealna, w razie jak by któraś potrzebowała :-) byłam jeszcze w castoramie, kupiłam dywanik heh czy ja mówiłam że ja nie usiedze? A teraz dalej biorę się za pakowanie... Teraz czas na ciuchy i buty...

Ale przyznam że już na prawdę boję się jeździć :-( co wsiadam do auta to mam stracha.. Dzisiaj znów dwóch glabow by we mnie wjechalo...

Hej dziewczyny dzis mam pecha juz drugi raz mnie wyrzucilo a tak sie rozpisalam :-(

Akat- nie daj sie oni sobie jaja robia z pacjentow!!!

Tak wogole musze sie pozalic bo mam rwe kulszowa i krzycze i rycze z bolu :-( czy ktoras z WAS tez ma to cudo???

Codziennie jakies wiesci o porodach ja mam termin na 30.10 az sie boje ze bede ostatnia rozpakowana :-( Wy juz bedziecie tulic swoje malenstwa a ja dopiero bede darla pape na porodowce.

Milego popoludnia :-) odpoczywajmy i cieszmy sie ostatnimi dniami w ciszy i spokoju :-)

krewetka juz mam chyba 6 porcji zamrożonych,
tylko w nocy nie chce mi się ściągać i mnie (.)(.) bolą z nadmiaru mleka
jak Igorek?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilolo masz rację ale i tak super dziewczynki sobie poradziły a 2 tygodnie szybciutko miną i będziesz tulić je obie :-)
Malinka ja z mężem zaplanowaliśmy też wielkie zakupy na niedziele, mam nadzieję ze dam radę łazić po sklepach kilka godzin :p dla mnie też siedzenie na dupie to męka, na szczęście juz nie trzeba się obawiac przedwczesnego porodu ;-)

Do góry