Hej dziewczyny, nie mam na nic siły. Dopadła mnie jakaś depresja Chłop mnie denerwuje, jak patrze na dom to bym się najchętniej z niego wyprowadziła (rok temu było malowanie ale dziś ściany są po prostu koszmarne-dzieki działalności dzieci znajomych. Nic nie mam.... a najbardziej brak mi sił! Wyzwalilam się. ... przepraszam.
reklama
so_happy
Fanka BB :)
hej
Colly moje GRATULACJĘ !!!!!
Dolga jak tylko znajdę chwilkę opisze poród
mrowka współczuje sytuacji na drodze
yustyna nawet nie wiem co napisać, strasznie to wszystko jest niesprawiedliwe,
mam jednak nadzieję, ze stanie się cud i że będzie dobrze
Busia Gratuluję !!!
Lilolo super wieści ,
Colly moje GRATULACJĘ !!!!!
Dolga jak tylko znajdę chwilkę opisze poród
mrowka współczuje sytuacji na drodze
yustyna nawet nie wiem co napisać, strasznie to wszystko jest niesprawiedliwe,
mam jednak nadzieję, ze stanie się cud i że będzie dobrze
Busia Gratuluję !!!
Lilolo super wieści ,
Lilolo
Dream,
Mili nie będzie samotnie bo juz od tygodnia nie jest na sali z Emilką. Emi już jest na normalnych noworodkach, a Mili nadal na OION. Więc będzie jej bez różnicy gdzie siostra :-)
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka
Mili nie będzie samotnie bo juz od tygodnia nie jest na sali z Emilką. Emi już jest na normalnych noworodkach, a Mili nadal na OION. Więc będzie jej bez różnicy gdzie siostra :-)
Ostatnia edycja:
paulka87
Akat to lekarze nie poinformowali cie ze po sterydach cukry będą szaleć? Mnie po podaniu skakały jeszcze przez 2-3 dni a potem sie unormowaly.
Ja tez mam juz dość szpitala, przypałętała mi sie jakas infekcja dróg moczowych i mam od dzis antybiotyk. A najlepsze ze pęcherz zaczął mnie bolec po pobraniu wymazu z pochwy po czym powiedziałam o tym poloznej a ta wielce oburzona ze to na pewno nie po badaniu i od tej pory jest strasznie niemila. Jak sie nie zmieni jej stosunek to zloze na nią skargę. I jeszcze oburzona byla ze nie zgodziłam sie na kolejny welflon i kazala iść do lekarza wyjaśnić a ten bez problemu kazał mi dać tabletkę. Ku..a najlepiej wrabac komuś igle i kij, przeciez to nie ja boli. Miałam juz 3 wklucia i kilka razy krew pobierana i nawet nie ma gdzie wbić a zyly chce zachować na środę do cc.
Lilo super wiadomości
Dziewczyny nie spieszcie sie tak z porodami, każdy dzien na wagę złota dla malucha w brzuszku.
Ja tez mam juz dość szpitala, przypałętała mi sie jakas infekcja dróg moczowych i mam od dzis antybiotyk. A najlepsze ze pęcherz zaczął mnie bolec po pobraniu wymazu z pochwy po czym powiedziałam o tym poloznej a ta wielce oburzona ze to na pewno nie po badaniu i od tej pory jest strasznie niemila. Jak sie nie zmieni jej stosunek to zloze na nią skargę. I jeszcze oburzona byla ze nie zgodziłam sie na kolejny welflon i kazala iść do lekarza wyjaśnić a ten bez problemu kazał mi dać tabletkę. Ku..a najlepiej wrabac komuś igle i kij, przeciez to nie ja boli. Miałam juz 3 wklucia i kilka razy krew pobierana i nawet nie ma gdzie wbić a zyly chce zachować na środę do cc.
Lilo super wiadomości
Dziewczyny nie spieszcie sie tak z porodami, każdy dzien na wagę złota dla malucha w brzuszku.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Paulka ja mam ciśnienie dzisiaj. Oddzial pusty a ja czekam juz 6 godzin na wyniki z laboratorium. O kluciu to mi nie mów bo prócz badania krwi 4x dziennie miałam juz dwa zastrzyki ze sterydów, dwa razy pobierana krew a jestem w szpitalu dopiero 20 godzin ... ostatnio jak bylam z ospa to chyba wypompowali my z dwa litry. Mialam centralnie krew brana co godzinę. Czyli ty masz cc już na dniach??
W szpitalu jest problem bo baby często bywają nie miłe a to ostatnie czego chory potrzebuje. Ja musze zaraz znowu iść pyskowac o wyniki bo trwa to już tyle I nie wiem czy pójdę dziś do domu czy nie ... nie nawidze szpitali :/
W szpitalu jest problem bo baby często bywają nie miłe a to ostatnie czego chory potrzebuje. Ja musze zaraz znowu iść pyskowac o wyniki bo trwa to już tyle I nie wiem czy pójdę dziś do domu czy nie ... nie nawidze szpitali :/
doris33
Lilo super, że jest poprawa! My czekamy na rozpakowanie a Ty już niedługo będziesz miała córeczki w domu.
Busia gratulacje!!
Ja jestem zamulona :-/ projekt aktu piszę juz trzecią godzinę. Przerasta to moje możliwości dzisiaj. Dobrze, że mamy tu kanapę. Położyłam się i czekam na wenę i siły
Busia gratulacje!!
Ja jestem zamulona :-/ projekt aktu piszę juz trzecią godzinę. Przerasta to moje możliwości dzisiaj. Dobrze, że mamy tu kanapę. Położyłam się i czekam na wenę i siły
reklama
Lilolo
Doris,
Chyba dużo bardziej wolałabym chodzić w ciąży nadal niż te wszystkie stresy przeżywać. Strach o życie własnego dziecka jest okropny. I lepiej by jak najmniej osób musiało to wszystko przeżywać.
Chyba dużo bardziej wolałabym chodzić w ciąży nadal niż te wszystkie stresy przeżywać. Strach o życie własnego dziecka jest okropny. I lepiej by jak najmniej osób musiało to wszystko przeżywać.
Podziel się: