reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hej dziewczyny, nie mam na nic siły. Dopadła mnie jakaś depresja :( Chłop mnie denerwuje, jak patrze na dom to bym się najchętniej z niego wyprowadziła (rok temu było malowanie ale dziś ściany są po prostu koszmarne-dzieki działalności dzieci znajomych. Nic nie mam.... a najbardziej brak mi sił! Wyzwalilam się. ... przepraszam.

reklama
hej

Colly moje GRATULACJĘ !!!!!

Dolga jak tylko znajdę chwilkę opisze poród

mrowka współczuje sytuacji na drodze

yustyna nawet nie wiem co napisać, strasznie to wszystko jest niesprawiedliwe,
mam jednak nadzieję, ze stanie się cud i że będzie dobrze

Busia Gratuluję !!!

Lilolo super wieści ,

Dream,

Mili nie będzie samotnie bo juz od tygodnia nie jest na sali z Emilką. Emi już jest na normalnych noworodkach, a Mili nadal na OION. Więc będzie jej bez różnicy gdzie siostra :-)

Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Akat to lekarze nie poinformowali cie ze po sterydach cukry będą szaleć? Mnie po podaniu skakały jeszcze przez 2-3 dni a potem sie unormowaly.
Ja tez mam juz dość szpitala, przypałętała mi sie jakas infekcja dróg moczowych i mam od dzis antybiotyk. A najlepsze ze pęcherz zaczął mnie bolec po pobraniu wymazu z pochwy po czym powiedziałam o tym poloznej a ta wielce oburzona ze to na pewno nie po badaniu i od tej pory jest strasznie niemila. Jak sie nie zmieni jej stosunek to zloze na nią skargę. I jeszcze oburzona byla ze nie zgodziłam sie na kolejny welflon i kazala iść do lekarza wyjaśnić a ten bez problemu kazał mi dać tabletkę. Ku..a najlepiej wrabac komuś igle i kij, przeciez to nie ja boli. Miałam juz 3 wklucia i kilka razy krew pobierana i nawet nie ma gdzie wbić a zyly chce zachować na środę do cc.

Lilo super wiadomości :D
Dziewczyny nie spieszcie sie tak z porodami, każdy dzien na wagę złota dla malucha w brzuszku.

Paulka ja mam ciśnienie dzisiaj. Oddzial pusty a ja czekam juz 6 godzin na wyniki z laboratorium. O kluciu to mi nie mów bo prócz badania krwi 4x dziennie miałam juz dwa zastrzyki ze sterydów, dwa razy pobierana krew a jestem w szpitalu dopiero 20 godzin ... ostatnio jak bylam z ospa to chyba wypompowali my z dwa litry. Mialam centralnie krew brana co godzinę. Czyli ty masz cc już na dniach??
W szpitalu jest problem bo baby często bywają nie miłe a to ostatnie czego chory potrzebuje. Ja musze zaraz znowu iść pyskowac o wyniki bo trwa to już tyle I nie wiem czy pójdę dziś do domu czy nie ... nie nawidze szpitali :/

Lilo super, że jest poprawa! My czekamy na rozpakowanie a Ty już niedługo będziesz miała córeczki w domu.

Busia gratulacje!!

Ja jestem zamulona :-/ projekt aktu piszę juz trzecią godzinę. Przerasta to moje możliwości dzisiaj. Dobrze, że mamy tu kanapę. Położyłam się i czekam na wenę i siły :-D

reklama
Doris,

Chyba dużo bardziej wolałabym chodzić w ciąży nadal niż te wszystkie stresy przeżywać. Strach o życie własnego dziecka jest okropny. I lepiej by jak najmniej osób musiało to wszystko przeżywać.
Wysłane z mojego Microsoft Lumia 640 przy użyciu Tapatalka

Do góry