reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Colly Busia ogromne gratulacje!!! Jak sie czujecie? jak wasze maluszki?

Buba kobieto gdzie ty znajdujesz te sily? Podziwiam cie, kobieta nie do zdarcia normalnie

Chybra ekstra metamorfoza pokoju

yustyna trzeba miec nadzieje, ze jeszcze jest ta szansa na cud, rozne rzeczy w zyciu czasami sie zdarzaja i moze akurat w tym przypadku bedzie tak samo i bratowa wyzdrowieje dostanie ta druga szanse aby wychowac swoje dzieciatko

Julisia tez myslalam, ze napiszesz ze juz po wszystkim :)

Lilolo jak tam dziewczynki?

Krewetka jak u Igorka?

Mrowka jaka sytuacja, dobrze ze obeszlo sie bez tego mandatu

paulka dobrze, ze juz cos zadecydowali i wiesz kiedy cc, oby teraz dotrwac do tego dnia i bedziesz miec juz swoje malenstwo przy sobie

Zdrowka dla wszystkich chorujacych

Ja dzisiaj wyjatkowo cala noc przespana :D nawet na siusiu nie wstalam, rano o 8 obudzil mnie gosciu bo chodzil po balkonach a ja wiedzialam, ze w salonie mam balkon na calosc otwarty malo na zawal nie umarlam jak zauwazylam cien tego goscia za oknem :O

Wogole wczoraj wybralismy sie z moim do polskiego sklepu po pare rzeczy, ktorych nie dostane w sklepach belgijskich i jak wracalismy to metro bylo cale przepelnione a ja stalam na srodku tego badziewa i kompletnie nikt nie ustapil miejsca :/ myslalam ze nie dojade do mojej stacji bo tak slabo mi sie zaczelo robic :/ ludzie to brak kultury maja a oczywiscie kazdy bezczelnie patrzyl na brzuch, a niestety w tygodniu do tego sklepu inaczej nie da sie dojechac

reklama
Lilolo cudowna wiadomość :)

Dolga hm to rzeczywiscie duzo synek choruje. A puszczalas go do zlobka jak juz calkowicie byl zdrowy, czy nie bardzo?

Colly i Busia, ogromne gratulacje!!! :)
So happy, super, że już w domku jesteście.
My jeszcze kiblujemy (dlatego nie pytajcie o mój stan psychiczny). Chłopaki muszą robić masę. Jasiek robi, Kuba się ociąga. Na razie są na łączonym karmieniu cycek/butla. Niestety zero konkretów co do nawet orientacyjnej daty wyjścia. Gryzę już ściany. Prawie miesiąc w szpitalu i niewiadomo ile jeszcze... Masakra! :(

Ostatnia edycja:
Witam ze SPA. Cukier rano mi skoczył na czczo 6,9 a po śniadaniu 11,9 :D angielskie śniadanko w szpitalu. Po domowym mam około 4,1 :D jestem po czterech fiolkach krwi dwóch próbkach sikow, ciśnienie znowu skoczyło na badaniu I puls powyzej 110. Ogolnie jestem niestabilna.
Proteiny idą w górę. Czekam na drugiego szota sterydów. Lekarze potwierdzili pre eclampsie na stopniu 2, na 3 będą mnie cieli...

Ostatnia edycja:
Mrówka niezła historia. .. rozumiem, że w końcu tego mandatu nie dali?
Nie dali, tylko postraszyli...ale gdyby rzeczywiście mieli go wypisywać to na bank bym im tam odegrała scenę,że rodzę :-)

A trójkąt miałam ochotę wcisnąć mężowi do....nieważne gdzie :crazy: Za bardzo mi się do domu spieszyło, żeby go trójkątem na ekspresówce smyrać.

yustyna - to straszne.... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w mojej rodzinie. Jak słyszę o takich przypadkach, to w głębi dziękuję,że moi bliscy są względnie zdrowi, mają dobrze ułożone życie i nie cierpią... Nie wiem jakbym to zniosła gdyby było inaczej...

Akat - nieźle Cię naszprycowali ;-) jak zobaczysz białe myszki to wiej!;-)

reklama
Busia tobie również gratuluję! !!!
Lilolo super wiadomość! !!! Kciuki za Milenke żeby szybko dołączyła do siostry...
Akat z tymi cukrami tez jaja sobie chyba robią. .. nie masz zlecone diety? Wyniki masz naprawdę wysokie... jakiś czas temu gin mi mówił ze przy cukrzycy właśnie zdarza się wielowodzie. ..

Do góry