reklama
Charme ja chce rodzić na Jaczewskiego, stamtąd mam lekarza i tam też rodziłam pierwsze dziecko. A na kiedy masz termin?
Krewetka będzie dobrze, my tu się będziemy męczyć na końcówce a Ty będziesz już tulić swoje Maleństwo. Trzymam kciuki, aby ciśnienie nie rosło.
Na 28 pazdziernika choć juz nie moge sie doczekac. A kto cie prowadzi?
No ja tez właśnie z tamtad mam lekarza ale podobno potrafia odesłać z jaczewskiego bo sa tlumy chętnych
Aby mi sie nie przedluzylo na listopad wrrr
Heejka
Ja już po badaniu i odrazu mówę, że wszystko jest dobrze! Echo serca nie wykazało nieprawidłowości, budowa serduszka we wszystkich normach, nawet najmniejsze szczegóły za je bi ście, ulżyło mi bardzo a tak się martwiłam
Krewetka, no to wygląda na to że będziesz pierwsza. Myślę że lekarze wiedzą co robią a bardzo możliwe że za te 1,5 tygodnia przedłużą termin o pare dni więc się nie martw
Doris, i jak? Mam nadzieję że to tylko niepotrzebna panika.
Ja już po badaniu i odrazu mówę, że wszystko jest dobrze! Echo serca nie wykazało nieprawidłowości, budowa serduszka we wszystkich normach, nawet najmniejsze szczegóły za je bi ście, ulżyło mi bardzo a tak się martwiłam
Krewetka, no to wygląda na to że będziesz pierwsza. Myślę że lekarze wiedzą co robią a bardzo możliwe że za te 1,5 tygodnia przedłużą termin o pare dni więc się nie martw
Doris, i jak? Mam nadzieję że to tylko niepotrzebna panika.
maran-atha
Fanka BB :)
Colly na takie wiesci czekalam super
Krewetka jestem z Toba myślami... kurcze to już...? Ale to szybko zlecialo...
Colly na takie wiesci czekalam super
nawet nie wiem kiedy to zlecialo, caly czas mam stresao nie, , ja chce byc caly czas w ciazy
reklama
Podziel się: