reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Charme ja chce rodzić na Jaczewskiego, stamtąd mam lekarza i tam też rodziłam pierwsze dziecko. A na kiedy masz termin?

Krewetka będzie dobrze, my tu się będziemy męczyć na końcówce a Ty będziesz już tulić swoje Maleństwo. Trzymam kciuki, aby ciśnienie nie rosło.

Na 28 pazdziernika:) choć juz nie moge sie doczekac. A kto cie prowadzi?
No ja tez właśnie z tamtad mam lekarza ale podobno potrafia odesłać z jaczewskiego bo sa tlumy chętnych :baffled:
Aby mi sie nie przedluzylo na listopad wrrr

Heejka :D

Ja już po badaniu i odrazu mówę, że wszystko jest dobrze! Echo serca nie wykazało nieprawidłowości, budowa serduszka we wszystkich normach, nawet najmniejsze szczegóły :D za je bi ście, ulżyło mi bardzo a tak się martwiłam :)

Krewetka, no to wygląda na to że będziesz pierwsza. Myślę że lekarze wiedzą co robią a bardzo możliwe że za te 1,5 tygodnia przedłużą termin o pare dni więc się nie martw :)

Doris, i jak? Mam nadzieję że to tylko niepotrzebna panika.

Colly super że wszystko dobrze.
Charme wiem, że potrafią odesłać i trochę się tego boję, ale staram się być dobrej myśli. Chodzę do dr. Gogacza, a Ty do kogo?

reklama
Krewetka WoW 1,5 tyg nieźle,trzymam kciuki co by ciśnienie odpuściło troszkę

Doris walcz o swoje i daj znać o co kaman,oby to tyko ciąża

A ja mam dziś jakiś dziwny dzień,mam kurwice-nerwice :angry:

Do góry