UCześć.
Czytam czytam i konca nie widac
plodne jesteście dziewczyny
Dbdg niestety ja znam wiele dziewczyn ktore po porodzie zapomniały ze nie tylko matkami są... ja juz doświadczenie mam i wiem ze da się ;-) a włoski jedynie odrosty robilam i lekko podvinalam bez szaleństw ale i tak cieszy
Misiaszumisia nie mialam wiec nie wiem czy działa. Mlodsza miała kolki i pronowalismy z suszarką u nas nie sprawdzila się. Miala tez owieczke z bijacym serduszkiem i tez bez szału. Najlepsze mamy ramiona lub chusta.
Buba ja wczoraj wybieralam farby do pokoju małego :-) do dziewczyn nie mialam za wiele do powiedzenia bo róż musi byc i tyle, udalo mi się jedynie jasny roz wynegocjowac
Kitek masz jeszcze chwilę na decyzję. Zaplecze dla dzidziusia to wielki plus swój ginek w szpitalu tez ma znaczenie. Szpital w którym planuje rodzic nie ma dobrych opinii ale ma super sprzęt i swietnych specjalistów w tym mojego ginka. I wg mnie ta zla opinia wiąże się głównie z tym ze tam trafiają najcięższe przypadki i jest największy wiec statystcznie zawsze będzie najwięcej źle konczacych się historii. O tym co zle mowi sie zawsze 10 razy głośniej niż o dobrym.
Lilolo dlugo juz Was meczy te chorobsko. zdrówka!
O otulaczku nie myślałam, dziewczyny otulalam w rozku i na początek myślę ze sostane przy tym. Reczniki kupię dwa.
Doris trzymam kciuki za konstrukcje oby było wszystko dobrze.
Colly super wieści!
Krewetka wow ale minęło nie mogę uwierzyć. Juz niedlugo pierwsze pazdziernikowe dzieciatko się pojawi. Trzymaj się będzie dobrze.
Zrobilam dzisiaj dziewczyna wakacje w mieście. Byl tramwaj (dla nich to wielka atrakcja bo ksiezniczki caly czas autem jeżdżą ;-) ), byl rejs po Odrze, place zabaw, fontanna, restauracja i lody. One przeszczesliwe , ja padnieta. Kregoslup mnie teraz potwornie boli i ani prysznic ani masaż nie pomagają. Nogi tez odpadają, ale czego się nie robi dla dzieci.
Ps. Moje roztargnienie dalo dzisiaj znać o sobie - zostawiłam włączone żelazko na cały dzień. Na szczęście samo się wyłącza nieruszane.