reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

u na wkoncu sie ochlodzilo :-)
zapraszam na kawke i ciasto

DSC04676a.jpg

Załączniki

• DSC04676a.jpg
    DSC04676a.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
hej, ja po kilku dniach nieobecności...

Beti, Małgonia strasznie mi przykro, brakuje słów na takie tragedie...

Karo znajoma miała podobną sytuację, od 19 tygodnia sączyły jej się wody, lekarze nie dawali szans, a ona się zaparła i udało się wytrzymać 10 tygodni, jej synek ma już chyba rok i jest zdrowiutki...

Colly powinnaś mieć na wyniku test PTA a nie BTA, tzn. zły test ci zrobiły a to naprawdę dziwne, bo to raczej powszechne badanie... jeśli nie masz jeszcze krew karty a te przeciwciała robisz sobie prywatnie (chociaż to lekarz powinien zlecać, a teraz w zaleceniach jest 3 razy w ciągu ciąży), to zrób sobie jedno oznaczenie grupy krwi, a tam te przeciwciała są zawsze oznaczane i są w cenie, a za te 2 m-ce drugie oznaczenie grupy i będziesz mogła wyrobić sobie krew kartę na podstawie tych dwóch oznaczeń...

Witajcie, ja juz wocilam do siebie, wiec teraz obiecuje bcyc na biezaco
Nie byo tutaj mnie chwile a tyle zlych wiadomosci w przeciagu tak krotkiego czasu, tak bardzo wspolczuje wam dziewczyny, trzymajcie sie tam kochane
Karo trzymam mocno kciuki, ze wam sie uda, musi sie udac
Ja dzisiaj mam wizyte o 19 wiec zobacze czy wszystko wporzadku, bo powoli zaczynam sie martwic co sie dzieje u mnie w brzuchu

Witam Laski :)

Ja dziś w jakimś niepokoju się poruszam... Kawka na stole, przyjemne powietrze na zewnątrz, zaraz idę arbuza przykroić... Mam dziś II prenatalne, pewnie stąd ten niepokój. Zaraz będę się oczytywać z tematem.

Miłego dnia :)

co to się dzieje że tyle złych wiadomości?
Karo trzymaj się kochana.
Madziulka bardzo mi przykro.
Dziewczyny uważajcie na siebie bardzo, już tak nie dużo zostało nam do końca.

Dziękuję dziewczyny za pamięć i wsparcie, już prawie 2 mce żyję w niepewności, ale z ogromną nadzieją. Każde usg wyzwala we mnie ogromny stres, ale później przynosi ulgę, choć na chwilę. Teraz najważniejsze, by dziecię dobrze przyrastało, bo hipotrofia to pierwszy sygnał Edwardsa.

Doczytałam o Aniołkach - Madziula, Beti bardzo mi przykro.
Za resztę trzymam kciuki, oby dzieciaczki grzecznie siedziały w brzuszkach.

Kate chyba zmieniłaś login - jak sprawa z ZUSem, miałaś już rozprawę w sądzie?

Akatsuki mam nadzieję, że znalazłaś mieszkanie. Doczytałam, że rozkręcasz interes z girlandami, bardzo fajnie wyglądają, szkoda że Ty tak daleko mieszkasz, no i ja wciąż nie wiem kto mieszka u mnie w brzuszku.

Ja już czekam do wakacji, bo męczą mnie codziennie jazdy w tą i z powrotem z dziećmi do szkoły i przedszkola. Zwłaszcza, że u nas robią tramwaje w całym mieście i korki są niesamowite. a tak to dwa mce odpoczynku. Chociaż w wakacje czeka mnie przeprowadzka do domku, bo zostały już schody i drzwi - ale to robią zewnętrzne firmy, bo cały domek z szpachlowaniem, malowaniem, tapetami, płytkami robił tylko mój mąż. Fakt trochę to trwało, ale po pierwsze taniej, a po drugie dużo nerwów odeszło, bo fachowcy teraz coraz gorsi...

bata tak zmieniłam nick,
1 rozprawę mam za 2,5 tygodnia, ale wiem, ze wczesniej urodzę niż
zakończa sie sprawy z zusem, na razie staram się nie myslec o tym bo mam coraz większego stresa,
przeprowadzacie się z mieszkania do domu?

colly ja myślę, ze to nerwów brzuch Ci twardniał,

Witajcie po weekendzie :tak::tak:

Limit złych wiadomości wyczerpany !!! Słyszycie dziewczyny !!! Nie ma już złych, same dobre! Trzymajcie się !!!

My po weekendzie aktywnym i nie nudnym. Temperatura lekko dała nam popalić, ale dwie burze i jest ok.Ogród mi dobrze podlało bynajmniej :-). Oprócz tego Antonina pokochała basen miłością wielką i tak trwa. Co tydzień jeździmy, a i Frani się podoba :-) Także rozrywka piersza klasa. Frania ćwiczy ostro w brzuchu, jak wczoraj mecz urządziła to nawet łapkę było przez skórę widać, a tyłkiem tak ćkała, że miałam siny w tym miejscu. Taka aparatka nam rośnie.

Weekend dodatkowo osłodził mi mąż.Dostałam mega prezent, kochany jest. Za drugą córę dostałam zegarek Michaela Korsa o taki Michael Kors MK5799 - Zegarek damski - Sklep internetowy SWISS

W tym tygodniu glukoza i zbieram się i zbieram, muszę zaplanować jakiś dzień i się tam udać :-) i tyle... o !

Kamila a ja to nawet nie pamiętam jak urodziłam to łożysko, ale urodziłam, całe bez problemów.

Krewetka a na kawę i steka jakiegoś nie zapraszasz, bo ja teraz mięsno pieczona ;-) :-D:-D

Miłego dnia

So_happy a co się stało, że zmieniłaś nick. W takim razie trzymam kciuki za sprawę, choć powiem że to niehumanitarne ciężarną narażać na takie stresy. Tak przeprowadzamy się z mieszkanka do domku, w sumie to będzie nasze 5 lokum od ślubu, czyli w ciągu 11 lat :-). Ale nie jestem pewna, czy ostatnie...

Isabela mój mąż ma jeszcze zalegle prezenty za syna i córkę, a syn ma prawie 10 lat :eek: bardzo ładny zegarek

Ostatnia edycja:
reklama
bata zablokowalysmy kate za handel używaną bielizną to powróciła pod innym nickiem I się kampuje :D :D
dzięki za troske niestety nadal jestem bezdomna a zostało 6 tyg do terminu. w tamtym tygodniu złożyłam ofertę na dom ale nie odezwali sie do mnie więc chyba z automatu odpadam ... jutro idę oglądać chatę 500m od mojego kuzyna domu. zobaczymy.
co do biznesu to kręci się bardzo dobrze, mam dużo zamówien I codziennie coś szyję. sprawia mi to wielką radość I cieszę się że przy okazji kasa wpada. zapraszam do śledzenia na fb ;))
a Ty moja droga urodzisz zdrowe dziecko. A karo da radę. KONIEC NIESZCZESC DLA PAZDZIENIKOWEK!!!!

Do góry