reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
tak tez 11 maj
paulka87
Maj samych rocznic my mamy 18 maja 7 rocznicę jak się zaręczyliśmy a 4 lipca będzie 6 lat po ślubie
Akatsuki trzymam kciuki za mieszkanie
Wirginia super że już widac jak mały kopie, u mnie dopiero pomału zaczynają się mocniejsze kopniaki, tak to było tylko mizianie
Akatsuki trzymam kciuki za mieszkanie
Wirginia super że już widac jak mały kopie, u mnie dopiero pomału zaczynają się mocniejsze kopniaki, tak to było tylko mizianie
Hej dziewczyny
Gratuluje rocznic,u mnie najbliższa w czerwcu 16 lat razem,a ślubu kościelnego 8 lat
Ja ostatnio mam bardzo aktywny tryb życia w końcu,to spacery,to całodniowe zakupy,czasem wieczorami na basen wyskoczymy
Staram się podczytywać na bieżąco ale nie zawsze mam czas lub siłę odpisywać
Ja w przyszłym tyg mam prenatalne,zaczynam się stresować
Gratuluje rocznic,u mnie najbliższa w czerwcu 16 lat razem,a ślubu kościelnego 8 lat
Ja ostatnio mam bardzo aktywny tryb życia w końcu,to spacery,to całodniowe zakupy,czasem wieczorami na basen wyskoczymy
Staram się podczytywać na bieżąco ale nie zawsze mam czas lub siłę odpisywać
Ja w przyszłym tyg mam prenatalne,zaczynam się stresować
Blair no niestety drogie
Kurcze a co do tych adapterow to dalas mi do myslenia...My jednak sporo jezdzimy samochodem...musze poczytac o tym.
Jakiej firmy masz adapter?
Dziewczyny a ktoras z Was tez ma taki adapter?
Xmamuska, ja tez w przyszlym tyg mam usg polowkowe, tez mam stresa...
Kurcze a co do tych adapterow to dalas mi do myslenia...My jednak sporo jezdzimy samochodem...musze poczytac o tym.
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Czytałam dziś taki test, może Was zaciekawi
Sroka o....: Chusteczki nawilżane
U mnie nadal poranne wymioty i nudności- nie ma dnia bez nich...No ale cóż zrobić. Dziś umówiłam się z koleżanką, która rodzi też w październiku drugiego dzidziusia. Jedziemy na spacer i do Mamissima....chociaż popatrzę na piękne gadżety dla maluchów
Co do adapterów się nie wypowiem bo nie używałam w pierwszej ciąży.
Ja mam wizytę w piątek z usg. Już się nie mogę doczekać
Czytałam dziś taki test, może Was zaciekawi
Sroka o....: Chusteczki nawilżane
U mnie nadal poranne wymioty i nudności- nie ma dnia bez nich...No ale cóż zrobić. Dziś umówiłam się z koleżanką, która rodzi też w październiku drugiego dzidziusia. Jedziemy na spacer i do Mamissima....chociaż popatrzę na piękne gadżety dla maluchów
Co do adapterów się nie wypowiem bo nie używałam w pierwszej ciąży.
Ja mam wizytę w piątek z usg. Już się nie mogę doczekać
Wirginia - to najlepszego z okazji rocznicyAkatsuki oby to juz bylo to mieszkanie
Buba mielismy 2 lata naszego zwiazku (wiem, ze w porownaniu do was to nie za wiele) a co do spodni to nie weszlabym mam za szerokie biodra
A co do pasow to znajmomy mojego D nauczyl mnie jak zapnac pas zeby nie uzywac tego dolnego, chociaz nie jestem do niego przekonana, wiec przed nastepnym wypadem do Pl musze sobie kupic ten adapter do pasow
Nim się obajrzysz dobijesz do 10, 15 ja to nawet nie wiem kiedy to zleciało nie ma za szerokich bioder są biodra kobiece i mniej kobiece które posiadam ja. Więc moja droga szerze biodra są dla mężczyzny bardziejj atrakcyjne, może dla nas kobiet w dobie zewsząd atakujących chudzine modelek to wzorem są te wąskie biodra ale uwieżcie mi że faceci wolą kobiece a nie męskie tyłeczki
wirginia my wczoraj obchodziliśmy dekadę razem
No, no najlepszego!!!!!
Same rocznice się posypały najlepszego dla wszystkich i każdy staż czy to lat kilka czy kilkanaście jest powodem do dumy oby latka nam biły w harmonni i szczęściu
Ja dziś dzień sprzątania, remanent w szafach, trzeba zrobić miejsce na nowe zdobycze a na poważnie to zaraz przenosimy się do tej wyremontowanej części i nie chcę targać zbędnych rzeczy.
Ale córa mnie dziś kopie...no tak tłucze że wymięknę zaraz.....
Dziewczyny która z was walczy z krwotokami z nosa. No keje mu się jak z kranu. Biorę rutynę, wit c arbikę i nic....no masakra...
Miłego wtoreczku!
Karo dzieki za info co do takich chusteczek to ja na pocztaku (ku wielkiemu zdziwieniu niektorych kolezanek) uzywalam zwyklych gazikow zwilzonych woda nie wiem czy teraz bedzie mi sie tak chcialo...zobaczymy... ale fany test, na szczescie ja najczesciej uzywalam wlasnie Huggiesow, a oststanio kupilam w Rossmanie Tami - tez sa super
szczesliwa.4
Blair no niestety drogie
Ja kupiłam adapter ale idzie w paczce. Mam nadzieje, ze do czwartku dojdzie. Jak zamontuje to dam znać jak wrażenia.
reklama
Karo dzięki za link do bloga bardzo ciekawy.
Jeżeli chodzi o szkołę rodzenia to tez się zastanawiam ale mój D nie chce .
Wirginia nam mija 10 lat razem w wakacje burzliwe były ale jak tyle ze sobą wytrzymaliśmy to damy rade i dłużej
Ja polowkowe za tydzień i dwa dni. Może się dowiem na 100% kto tam mieszka. Jak tak sobie mówiliśmy ze syn to do myśli ze druga dziewczyna jakoś nie mogę przywyknąć.
Jadę jutro z E na szczepienie od kleszczowego zapalenia mózgu.
Jeżeli chodzi o szkołę rodzenia to tez się zastanawiam ale mój D nie chce .
Wirginia nam mija 10 lat razem w wakacje burzliwe były ale jak tyle ze sobą wytrzymaliśmy to damy rade i dłużej
Ja polowkowe za tydzień i dwa dni. Może się dowiem na 100% kto tam mieszka. Jak tak sobie mówiliśmy ze syn to do myśli ze druga dziewczyna jakoś nie mogę przywyknąć.
Jadę jutro z E na szczepienie od kleszczowego zapalenia mózgu.
Podziel się: