reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Doris bardzo mi przykro...
mój gin jak jest wszystko ok to kazde w domu glukozę wypić i wtedy jest tylko jedno pobieranie po 2 h od wypicia. A jak problemy to sa 3 razy pobierane przed, po 1h i po 2h. U mnie zawsze pobierają z ręki
Super ten wózek bugaboo na pewno bardzo sprawdza sie przy dzieciach rok po roku ale cena obłędna.
Co do kombinezoniku dzisiaj byłam galerii i była przecena z 99 zł na 19 zł tylko,ze fioletowy Ja zakupów jeszcze nie robię, zobaczę co podostaję od siosty i wtedy się za to wezmę ale to też nie prędko bo jej dziecko ma dopiero miesiąc.
Super ten wózek bugaboo na pewno bardzo sprawdza sie przy dzieciach rok po roku ale cena obłędna.
Co do kombinezoniku dzisiaj byłam galerii i była przecena z 99 zł na 19 zł tylko,ze fioletowy Ja zakupów jeszcze nie robię, zobaczę co podostaję od siosty i wtedy się za to wezmę ale to też nie prędko bo jej dziecko ma dopiero miesiąc.
Dziewczyny w cropie wyprzedaże fajne, dodatkowo na fejsie można jeszcze ściągnąć kupon na 40% ja kupiłam sobie tylko bluzę mega różowa mąż się za to odkupił . Moja bluza po ryba cie 34 zł zdjęcia kiepskie bo z tel bez lampy
Załączniki
Doris również współczuje, my mieszkamy z moją babcią ma 85 lat i też jest stan zdrowia nie jest zadowalający , nie wiem jak będzie jak kiedyś odejdzie od nas.:-----( brrrrrrrrrrr nie chcę myśleć. Ja o zakupach na razie nie myślę , boje się kupować za wcześnie żeby nie zapeszyć.
reklama
malinka89
Fanka BB :)
doris przykro mi
xmamuska fajnie, że zakupy się udały
ja jeszcze nie miałam obciążenia glukozą, w którym tygodniu miałyście robione to badanie?
i dzisiaj troszkę się wystraszyłam.. gdzieś od tygodnia mam bóle brzucha, napina się, twardnieje, czuje dyskomfort. Wczoraj miałam problem z wyprostowaniem się bo tak ciągnęło a dzisiaj ledwo doszłam do domu bo ból/skurcz, takie rozpierające coś umiejscowiło się od pachwiny po biodro i ledwo nogą człapałam bo ciągnęło bardzo... teraz siedzę i odpoczywam i jest nawet ok, czuje tylko dyskomfort, ale zastanawiam się czy to możliwe żeby aż tak bolało?
xmamuska fajnie, że zakupy się udały
ja jeszcze nie miałam obciążenia glukozą, w którym tygodniu miałyście robione to badanie?
i dzisiaj troszkę się wystraszyłam.. gdzieś od tygodnia mam bóle brzucha, napina się, twardnieje, czuje dyskomfort. Wczoraj miałam problem z wyprostowaniem się bo tak ciągnęło a dzisiaj ledwo doszłam do domu bo ból/skurcz, takie rozpierające coś umiejscowiło się od pachwiny po biodro i ledwo nogą człapałam bo ciągnęło bardzo... teraz siedzę i odpoczywam i jest nawet ok, czuje tylko dyskomfort, ale zastanawiam się czy to możliwe żeby aż tak bolało?
Podziel się: