reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Mi też pobierali po dwóch godzinach, ale tylko z palca, a wam nonormalnie pobierają?

reklama
Doris trzymaj się kobitko!

Dziewczynki miłego weekendziku wybywam w głusz i pewnie netu nie będę łapać...dużo zdrówka i słonka!!!!

mój gin jak jest wszystko ok to kazde w domu glukozę wypić i wtedy jest tylko jedno pobieranie po 2 h od wypicia. A jak problemy to sa 3 razy pobierane przed, po 1h i po 2h. U mnie zawsze pobierają z ręki

Super ten wózek bugaboo na pewno bardzo sprawdza sie przy dzieciach rok po roku ale cena obłędna.

Co do kombinezoniku dzisiaj byłam galerii i była przecena z 99 zł na 19 zł tylko,ze fioletowy :no: Ja zakupów jeszcze nie robię, zobaczę co podostaję od siosty i wtedy się za to wezmę ale to też nie prędko bo jej dziecko ma dopiero miesiąc.

Dziewczyny w cropie wyprzedaże fajne, dodatkowo na fejsie można jeszcze ściągnąć kupon na 40% ja kupiłam sobie tylko bluzę mega różowa :) mąż się za to odkupił . Moja bluza po ryba cie 34 zł :) zdjęcia kiepskie bo z tel bez lampy

Załączniki

• 1431112420444.jpg
    1431112420444.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 1431112434699.jpg
    1431112434699.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 1431112445395.jpg
    1431112445395.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 44
Doris również współczuje, my mieszkamy z moją babcią ma 85 lat i też jest stan zdrowia nie jest zadowalający , nie wiem jak będzie jak kiedyś odejdzie od nas.:-:)-:)-:)-:)-( brrrrrrrrrrr nie chcę myśleć. Ja o zakupach na razie nie myślę , boje się kupować za wcześnie żeby nie zapeszyć.

reklama
doris przykro mi :(

xmamuska fajnie, że zakupy się udały :)

ja jeszcze nie miałam obciążenia glukozą, w którym tygodniu miałyście robione to badanie?

i dzisiaj troszkę się wystraszyłam.. gdzieś od tygodnia mam bóle brzucha, napina się, twardnieje, czuje dyskomfort. Wczoraj miałam problem z wyprostowaniem się bo tak ciągnęło a dzisiaj ledwo doszłam do domu bo ból/skurcz, takie rozpierające coś umiejscowiło się od pachwiny po biodro i ledwo nogą człapałam bo ciągnęło bardzo... teraz siedzę i odpoczywam i jest nawet ok, czuje tylko dyskomfort, ale zastanawiam się czy to możliwe żeby aż tak bolało?

Do góry