reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witam!

Kasik ten kombinezonik był w c&a.

Dziewczyny po co się wczuwać jak nie ma objawów? Przecież jesteśmy w 2 trymestrze jak uciążliwe objawy zanikają i kobieta ma się czuć coraz lepiej. Ja też nie wymiotuję, nie mam nudności , nie bekam i czuję się dobrze i tak włąśnie ma być :)

xmamuśka ja nie lubię takich sklepów jak cropy, nic tam nie widzę dla siebie , sama młodzieżówka a ja ze wzrostem 154 plus ciuchy młodzieżowe to słabe połączenie. Nawet wczoraj kobieta w kolejce do mnie na Ty mówiła a byłam z Antkiem i Gabi.

reklama
Akatsuki u mnie to samo włosy lecą jak w połogu, albo i lepiej, paznokcie połamane, tez się zastanawiałam czy wszystko ok, ale tłumacze to sobie ciążą po ciszy i organizm osłabiony
Kurcze, ja mam extra mocne paznokcie i włosy w ogóle mi nie wypadają. A co drugi dzień prostuję. Każda ma chyba inaczej...

Malinka mi się włosy okropnie przetluszczaja w ciąży tej i w poprzedniej było to samo, po ciąży od razu Przeszło
Tak naprawdę musiałabym myc chyba codziennie żeby jako tako wyglądały, a wcześniej co 3 dni to minimum. Dlatego jużytkownika mam zakupiony zapas suchego szamponu, to przynajmniej jeden Dzień Dłużej pochodzę

Dreamgirl właśnie ja na codzień miała ekstra mocne włosy i paznokcie, a teraz się sypiE. No właśnie w ciąży powinny raczej nie wypadać wypadać,bo po Porodzie lecą te co w Ciąży nie wypadłY. Brak mi może witamin, nie wiem sama. Tez prostuje włosy co drugi dzień, ale to już tak z 15 lat i zawsze bujny fryZ. Spotkałam koleżankę, której nie Widziała Widziałam jakieś 5 lat i komentowali, że mamalo włosów, czyli Ju to widać, co Bedzie po tej ciąży, wylysieje

Ostatnia edycja:
Malinka mi się włosy okropnie przetluszczaja w ciąży tej i w poprzedniej było to samo, po ciąży od razu Przeszło
Tak naprawdę musiałabym myc chyba codziennie żeby jako tako wyglądały, a wcześniej co 3 dni to minimum. Dlatego jużytkownika mam zakupiony zapas suchego szamponu, to przynajmniej jeden Dzień Dłużej pochodzę

O właśnie! Zupełnie o nim zapomniałam! Chyba też zacznę stosować bo się zamecze...

Mi wlasnie od jakiegos czasu wlosy sie wogole nie przetluszczaja, myje co 3 dni, ale nawet pod koniec nie wygladaja na nieswieze ;)

Dzień dobry :)
Ależ piękny dzień! Zaraz ruszamy na jakąś wycieczkę :)

Ja mam super włosy i paznokcie! Tylko mega szybko rosną :) Włosy w ciąży i pierwszej i teraz w ogóle się nie przetluszczają. Spokojnie nawet 4 dni mogę nie myć ale wolę mieć pachnące więc to robię ;)

Mnie też wszytkie objawy ciążowe minęły. II trymestr jest super :D jedyna moja męka to zaparcia.... potrafię nawet 5 dni nie być w toalecie "na dwa" :( tragedia :/

Miłego dnia Dziewczęta :)

Ja nie zauważyłam różnicy w przetłuszczaniu się włosów. Zawsze musiałam myć codziennie. Tych suchych szamponów jakoś nie lubię, wolę już dać pianki i podsuszyć.

Xmamuśka, odważny kolor ten różowy. Ja mam wszystko białe, szare, czarne, granatowe. No ewentualnie brązowe lub beżowe. Jeśli mam w szafie coś kolorowego to napewno jest to prezent ;)
Tak jak asika, staram się nie odmładzać ubraniowo. ;)

Aaaaa w sumie mam takie żarówiaste kolory w dresikach ;) jak zakładam rolki to lepiej żeby mnie wszyscy z daleka widzieli :p

Ja w poprzednich ciazach nie mialam obciazenia glukoza teraz msm miec w 28tc to bedzie ok 7 lipca... Ja dolegliwosci nie mam zadnych ale mnie akurat to cieszy :) paznokci nigdy nie mialam mocnych wiec i teraz sa dosc kruche, wlosy normalne, nie przetluszczaja sie bardziej niz bez ciazy, czasem brzuch twardnieje, ale na krotko i szybciutko puszcza to pewnie skurcze B-H
Milej soboty wszystkim...

reklama
Do góry