reklama
dolga
Fanka BB :)
Kasik u nas podobnie ze spaniem było, teraz synek ma roczek i jest ekstra, nocki przespane, w dzień tez super, coś mu się trochę z nim walczyliśmy, żeby nocki Przesypial to i w dzień zaczął spać
No fajnie ze u kamilove wszystko w porządku mam nadzieje ze niedługo się tu do nas odezwie
Annie uuu okropnie drogi ten wózek, a to taki rok po roku?
Doris trzymaj się
No fajnie ze u kamilove wszystko w porządku mam nadzieje ze niedługo się tu do nas odezwie
Annie uuu okropnie drogi ten wózek, a to taki rok po roku?
Doris trzymaj się
Doris- bardzo mi przykro, współczuję
AnnieTess- doskonały wybór wózka. My kupujemy Boogaboo Cameleon 3. Zresztą pisałyśmy o tym na wątku wózkowym
Po dzisiejszym badaniu obciążenia glukozą wróciłam do domu mega padnięta. Aż trzęsłam się z głodu i z nadmiaru cukru w organiźmie
Poza tym trzy kłucia też nie były przyjemne. No cóż,.,,tak trzeba.
Pospałam trochę i musiałam posprzątać w domu. Ugotowałam zupę krem z grillowanych warzyw i jeszcze mam chęć na zrobienia jakiegoś ciasta. Chyba zrobię kruche z jabłkami.
Mam nadzieję, że weekend będzie słoneczny i będzie można pospacerować rodzinnie
Ja z wyprawką wstrzymuję się nadal do sierpnia.
Sukcesywnie odkładamy co miesiąc pieniądze na ten cel a potem kupimy wszystko na raz. Oglądamy oczywiście i wybieramy co dokładnie chcemy i potem tylko to zamówimy.
AnnieTess- doskonały wybór wózka. My kupujemy Boogaboo Cameleon 3. Zresztą pisałyśmy o tym na wątku wózkowym
Po dzisiejszym badaniu obciążenia glukozą wróciłam do domu mega padnięta. Aż trzęsłam się z głodu i z nadmiaru cukru w organiźmie
Poza tym trzy kłucia też nie były przyjemne. No cóż,.,,tak trzeba.
Pospałam trochę i musiałam posprzątać w domu. Ugotowałam zupę krem z grillowanych warzyw i jeszcze mam chęć na zrobienia jakiegoś ciasta. Chyba zrobię kruche z jabłkami.
Mam nadzieję, że weekend będzie słoneczny i będzie można pospacerować rodzinnie
Ja z wyprawką wstrzymuję się nadal do sierpnia.
Sukcesywnie odkładamy co miesiąc pieniądze na ten cel a potem kupimy wszystko na raz. Oglądamy oczywiście i wybieramy co dokładnie chcemy i potem tylko to zamówimy.
waniliowe.love
Doris współczuję ci bardzo trzymaj się
Karo to też dobry sposób żeby tak zrobić tylko mi by wtedy pasował to wrzesień a boje się że we wrzesniu byśmy już nie zdążyli
Karo to też dobry sposób żeby tak zrobić tylko mi by wtedy pasował to wrzesień a boje się że we wrzesniu byśmy już nie zdążyli
ladyk24na7
Doris, wyrazy wspolczucia! I duzo, duzo sily! Dla Ciebie i przede wszystkim Mamy, bo jak wnioskuję z tego co piszesz, to Babci córka. Przechodzilam to na jesieni zeszlego roku. Babcia 93 lata.. Mama mojej Mamy.
A ja wczoraj poprałam wszystkie ciuszki 0-3 m po Majce, i utwierdziłam się w przekonaniu (ogarniając wzrokiem suszarkę z zawartością), że jedyna rzecz, którą muszę kupić w temacie ciuszków to...dodatkowa szafa [emoji1] .
A ja wczoraj poprałam wszystkie ciuszki 0-3 m po Majce, i utwierdziłam się w przekonaniu (ogarniając wzrokiem suszarkę z zawartością), że jedyna rzecz, którą muszę kupić w temacie ciuszków to...dodatkowa szafa [emoji1] .
Karo padnięta i tyle zrobilas? ja chyba tyle nie zrobie jak nie jestem padnieta haha
Tez mam nadzieje na sloneczny weekend
Co do wózkow miała moze ktoras z Was stycznosc z wozkiem typu parasolka Babyzen YOYO? Zastanawiam sie tez nad czyms takim co widywalam i w sumie takie cos by mi sie przydalo, a mianowcie taka dostawka, poleczka dla starszego dziecka (do stania), wiecie moze jak to wyglada, czy do kazdego wozka to pasuje itd?
Ja na razie nie bede nic kupowala, chyba ze jakies pojedyncze ubranka jka mi sie spodobaja. Na pewno bede musisala kupic cos cieplejszego, jakis kombinezon, tylko nie wiem jaki rozmiar?Bo w sumie to moze byc roznie z pogoda, moze byc cieplo i jak kupie taki 56 to moze nawet go nie ubiore... Co radzicie?
Co do wózkow miała moze ktoras z Was stycznosc z wozkiem typu parasolka Babyzen YOYO? Zastanawiam sie tez nad czyms takim co widywalam i w sumie takie cos by mi sie przydalo, a mianowcie taka dostawka, poleczka dla starszego dziecka (do stania), wiecie moze jak to wyglada, czy do kazdego wozka to pasuje itd?
Ja na razie nie bede nic kupowala, chyba ze jakies pojedyncze ubranka jka mi sie spodobaja. Na pewno bede musisala kupic cos cieplejszego, jakis kombinezon, tylko nie wiem jaki rozmiar?Bo w sumie to moze byc roznie z pogoda, moze byc cieplo i jak kupie taki 56 to moze nawet go nie ubiore... Co radzicie?
Karo, miałaś aż trzy razy pobieraną krew? Jak pytałam babeczki w laboratorium to też mówiła, że jak się jest w ciąży to trzy razy trzeba. Przed, po 1h i po 2h. Mój lekarz uważa, że to jest raczej dla ludzi którzy ewidentnie mają coś z cukrem a mi wystarczy na czczo i po 2h. No i nie wiem co robić bo ja słabo znoszę pobieranie krwi i sam fakt drugiego pobierania krwi w tak krótkim czasie mnie przeraża. Aaaa teraz coś kojarzę, czy Ty miałaś cukrzycę w pierwszej ciąży czy mylę fakty? Jeśli dobrze kojarzę to czy w pierwszej ciąży też miałaś pobierane 3 razy?
reklama
Karo padnięta i tyle zrobilas? ja chyba tyle nie zrobie jak nie jestem padnieta haha
Zebrałam się w sobie resztką sił
Co do kombinezonu ja kupiłabym na 62 lub nawet 68. Będzie ciut za duży pewnie ale przynajmniej dłużej posłuży.
Colly- tak, miałam 3 razy krew tak jak piszesz. Miałam też wysoką cukrzycę w pierwszej ciąży i dlatego wcześniej skierowano mnie na obciążenie. Nie cierpię tego badania...to jedno z najgorszych moich doświadczeń. Gdyby nie ten patent z cytryną nie wypiłabym tego w życiu.
Przy mnie dwie dziewczyny też robiły i jedna miała tylko na czczo i po 2 h a druga tak jak ja. Sama nie wiem od czego to zależy. Mnie lekarka od razu tak kazała robić.
Coś czuję, że i w tej ciąży czeka mnie badanie cukru i dieta....no ale wyniki wieczorem to się dowiem.
Ostatnia edycja:
Podziel się: