Dreamgirl- ja wychowuje córkę z poprzedniego związku z drugim mężem. Bywa cieżko choć wiem ze ja kocha i chce dla niej dobrze to ja w sytuacjach konfliktowych biorę stronę dziecka i wtedy awantura murowana. Mój M to mega despota i pedant także wszystko musi byc tak jak on chce. Budowanie nowego związku po poprzednim i jeszcze dzieckiem nie jest łatwe i obciążone sporym bagażem. Na ale przecież trzeba jakoś to sobie poukładać...
reklama
Niestety.Dreamgirl a to samiec alfa Ci sie trafil ;-)
Hehe, nieźle. Ja dzisiaj też miałam dziwny sen. Ale mi się śniło, że nie mogłam donosić żadnej ciąży. Każdą na różnym etapie traciłam i potem po kilku dniach znów był zarodek już w środku. Dziwne to. Snami się nie wolno przejmować, to tylko odbicie różnych rzeczy :-)Ja w tej ciąży co noc mam różne sny, mniej lub bardziej dziwne. Dotąd prawie nie śniłam albo naprawdę rzadko a teraz co noc w mojej głowie odbywają się projekcje. I teraz właśnie nie mogę spać bo obudziłam się w panice i bólu tuż po tym jak cesarskie cięcie zrobił mi dr House!!! Szybko, bo zajęło mu to 5 minut no i pomagał mu ten czarnoskóry lekarz z serialu. Dziecka nie widziałam ale za to wszystko mocno odczuwałam. Obudził mnie ból brzuch, mocne ściskanie i przekonanie, że krwawię a nie dali mi podkładu. No głupek normalny rozumiecie?? Musiałam wstać, napić się wody, zajrzeć do córek i głęboko pooddychać, żeby się uspokoić. Ból brzucha minął jak ręką odjął. Dodam tylko, że nie jestem wielką fanką tego serialu i ostatni odcinek widziałam jakiś miesiąc temu.
Kochana mam nadzieję że szybko burzowe chmury miną. Z całego serca życzę!!! Nie mam doświadczenia w takim związku ale przyjaciółka ma taki związek i czasem bywa trudno ale zazwyczaj jest fajnie i sielankowoSuper malinko! Gratuluję i po cichu zazdroszczę... u mnie raczej cisza.
Z kolei dzisiaj pokłóciłam się z moim M. O moją córkę i jej zachowanie i jego oczekiwania co do niej. Stanęłam za córką, więc kłótnia murowana. Bo pan i władca to jest i należy się szacunek za to, że w ogóle raczy stąpać pomiędzy nami! Koszmar. Na razie jest cicha wojna. On mecz ogląda, ja sobie tutaj buszuję, pewnie będę znowu czekała do nie wiadomo której aż łóżko rozłoży, lub chociaż zejdzie abym ja to mogła zrobić... Nie wiem co z tego będzie.
Czy któraś z dziewczyn tu ma może dziecko z poprzedniego związku i jest z "nowym" partnerem? Chętnie bym się wymieniła doświadczeniem...
Jutro czeka mnie wizyta w Akademii Medycznej, na oddziale dermatologii. Któraś jutro ma wizytę?
Ja mam dziś prenatalne na 12:30. Zobaczymy co tam słychać no i czy nadal córka. Oczywiście wkręciłam się że może za wcześnie w róż wpadłam.... Ale 2 razy na genetycznym zasugerowano córkę no i w 16 tygodniu też że córka... Ale sobie wkrętki robobię....
Dziewczynki te długie poduchy Motherhood mają zdejmowane poszycie i drugie na zmianę? Bo do tego mojego krótkiego By Carla chyba kupię tą dłuższą.
Miłego dnia kochane!!!
Hej. Ja tez odczuwamy napinania brzucha ale zazwyczaj wieczorem i to taki jeden jakby przykurcz. Głownie jak się nalażę albo bardzo zdenerwuje. Ale wtedy czuje tez jak małe się rozpycha. Tylko nie mam żadnych rybek a dosłownie takie rozpychanie .
Szczepila może któraś z was dziecko na kleszczowe zapalenie mózgu? Bo Emila jedzie na te mazury i chyba ja na wszelki wypadek zaszczepie.
Wczoraj spotkałam się x koleżanką która też będzie pazdziernikowa mama. Ma termin prawie tak jak ja i przy niej jestem dosłownie płaska nawet pani w sklepie się zdziwiła ze wózki oglądam.
Szczepila może któraś z was dziecko na kleszczowe zapalenie mózgu? Bo Emila jedzie na te mazury i chyba ja na wszelki wypadek zaszczepie.
Wczoraj spotkałam się x koleżanką która też będzie pazdziernikowa mama. Ma termin prawie tak jak ja i przy niej jestem dosłownie płaska nawet pani w sklepie się zdziwiła ze wózki oglądam.
ladyk24na7
Fanka BB :)
Małkus, bardzo dobrze Cię rozumiem. Też miewam takie rozterki. Niestety ciąża po ciąży wiąże się z wieloma trudnościami. Ja sobie wytłumaczyłam to w ten sposób: jestem przede wszystkiem mamą mojej córki, która mnie potrzebuje. Dopiero potem jestem kobietą ciężarną. Staram się oczywiście tam, gdzie mogę - oszczędzać swoje siły. Ale jak Maja ząbkuje i płacze, to ją noszę, tulę. Biorę Luteinę, Magnez. Jak potrzeba to no spę. Jak mąż wraca z pracy, to staram się odpocząć. Pocieszam się, że moje ciało z racji posiadania małego dziecka jest przyzwyczajone do dźwigania. Będzie dobrze! [emoji5]Ladyk nie pomyslalam o nospie :-) kurcze najbardziej boje sie ze szyjka pusci...dzis wpadlam w lekka panike ze nic nie dbam o umiarkowany tryb zycia...non stop dzwigam, nie odpoczywam, jestem na nogach z 10 godzin dziennie na pelnych obrotach...az sie rozplakalam jak sobie uswiadomilam ze na wlasne zyczenie moglavym nie donosic.
Tylko jak tu usamodzielnic roczna corke? Pomocy ostatnio nie mam znikad :-/
Co do skurczy Braxtona to poprzednio mialam regularrnie od 20 tyg codziennie...to bezvolesne napinania brzucha..moga byc do 5 razy na dobe,powyzej nospa, magnez, od 6 m-ca juz zaprzyjaznilam sie z nospa, urodzilam w 37 tyg, nie wiem czy to ma zwiazek ..sama sie zastanawiam
Dreamgirl a to samiec alfa Ci sie trafil ;-)
Malinka no gratki ruchpw!
dolga
reniam o jej a to juz Twoja trzecia ciąża, a ja w drugiej i brzuch mam duzo wiekszy niz w pierwzzej :/ niesprawiedliwe
malinka tu zdjecia spodni, ale chyba kiepskie zdjecia, a tak w ogole to az tak sie nie sugeruj, bo ja z tych udziastych, łydziastych i w ogole grubiastych ; napewno na Tobie beda lepiej leżeć, tak jak patrze to takie getry z panelem tyle ze z kieszonkmi, na czym mi zależało, bo chcialam ze tez bylo do krotszych bluzek
malinka tu zdjecia spodni, ale chyba kiepskie zdjecia, a tak w ogole to az tak sie nie sugeruj, bo ja z tych udziastych, łydziastych i w ogole grubiastych ; napewno na Tobie beda lepiej leżeć, tak jak patrze to takie getry z panelem tyle ze z kieszonkmi, na czym mi zależało, bo chcialam ze tez bylo do krotszych bluzek
Załączniki
malinka89
Dolga! Genialne są i świetnie leżą!! Właśnie też mi zależy na tym żebym krótsze bluzki mogła ubrać bo do legginsow to nie bardzo czuje się komfortowo jak tylek na wierzchu zaraz zamówię tylko znowu będzie dylemat jaki rozmiar.. A na długość widzę że za kostkę nawet sięgają? I Przestań że ty z grubiastych.. Chyba że ja na inne zdjęcia patrzę
kamila1983
Dremgirl oby burza minęła szybko
Chyba wiem o jakim charakterze faceta piszesz mam podobnego w domu :/ u nas wczoraj też mała burza przeszła sama nie wiem o co podobno ja się czepiam wkółko
Reniam tez mi brzuch twardnieje jak się denerwuje
Buba czekam na wieści ci nadal cipencja ja na wizyte aż do 22 muszę czekać pomału warjuje
Malinka zazdroszczę ruchów czucia u mnie cisza nadal
Doris nezły sen
Chyba wiem o jakim charakterze faceta piszesz mam podobnego w domu :/ u nas wczoraj też mała burza przeszła sama nie wiem o co podobno ja się czepiam wkółko
Reniam tez mi brzuch twardnieje jak się denerwuje
Buba czekam na wieści ci nadal cipencja ja na wizyte aż do 22 muszę czekać pomału warjuje
Malinka zazdroszczę ruchów czucia u mnie cisza nadal
Doris nezły sen
malinka89
Dreamgirl doczytalam.. Jak emocje opadna pewno dojdziecie do porozumienia :-)
Kamila ja co chwile mam wrażenie że chyba jednak mi się wydaje ale jak po chwili czuje wiercenie to nie mogę się nadziwić też niebawem poczujesz :-)
Dolga przekopalam posty i nie mogę znaleźć linku do tych gatek.. Możesz podesłać?
Kamila ja co chwile mam wrażenie że chyba jednak mi się wydaje ale jak po chwili czuje wiercenie to nie mogę się nadziwić też niebawem poczujesz :-)
Dolga przekopalam posty i nie mogę znaleźć linku do tych gatek.. Możesz podesłać?
reklama
dolga
malinka ja brałam najwieksze tj xl, dosyc dobrze sie rozciagaja, tam masz tabale rozmiarow, ale ja normalnie spodnie nosze jakies 42, a tu wiadomo jeszcze sie przytyje, choc w sumie teraz sa dobre, ale sie naciagną fajne sa kolory, ale jak to w jasnych wszytsko znac, kazdy cellulit, a w ciazy to masakra sie robi, i jesczze sa troszkie połyskujące
a tu masz link CIĄŻOWE SPODNIE KIESZENIE WYGODNE BEZUCISKOWE r XL (4864100974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a widzisz zamowilam, a dopiero sie doczytalam, zw nogawki poliester, no a ja sie dziwilam co akie sztucznawe
a tu masz link CIĄŻOWE SPODNIE KIESZENIE WYGODNE BEZUCISKOWE r XL (4864100974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a widzisz zamowilam, a dopiero sie doczytalam, zw nogawki poliester, no a ja sie dziwilam co akie sztucznawe
Ostatnia edycja:
Podziel się: