reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

też wczoraj myslałam o kamilove :O
wiem że Lenati potrzebowała przerwy, jestem z nią w kontakcie na fb, ma ktoś kontakt z kamilove?
jolamac podziwiam mega takich ludzi.

reklama
jolamac ja mysle ze jak bedziesz karmic to Twoje cycochy beda jeszcze wieksze :D moje sa teraz duzo duzo mniejsze niz jak karmilam, a przeciez ciaza tez powieksza ;)

malinka wiesz jakie u nas lato jest, zalozysz w chlodniejsze dni czy wieczorem, ja mam czarne wiec w ogole mogą parzyć, ale mysle z kolorami nie bedzie zle

co do kamilove to patrzylam ze sie logowala, wiec moze z nas zrezygnowała

jolamac ja mysle ze jak bedziesz karmic to Twoje cycochy beda jeszcze wieksze :D moje sa teraz duzo duzo mniejsze niz jak karmilam, a przeciez ciaza tez powieksza ;)

No ...ale jednak chyba po przemyśleniu kupię, bo zamierzam karmić do 3 r.ż, jak się tylko uda (a potem to te cycusie coraz marniejsze więc kupię sobie 2 rozmiary-oczywiście jak beda fajne)

Wiecie co ja dzis papiery w biurze porządkuję....chyba pomału zbieram się do wolnego, choć jeszcze się w pracy nie przyznałam. Przeraża mnie szukanie kogoś na zastępstwo a potem te ciągle telefony gdzie co leży, co jak zrobić. Ostatnio była za mnie dziewczyna-totalny niewypał choć z jednej strony to dobrze bo czekali na mnie z otwartymi rękami :tak: a do moich kolegów w pracy trzeba mnieć naprawdę cierpliwość i umieć się z każdym dogadać

Doris ale się uśmiałam z tym Hausem :D

Ja nie wiem skąd takie głupoty biorą się w mojej głowie?? Nawet wczoraj nie myślałam o cc a już na pewno nie o tym doktorku :-p

Cos mnie od wczoraj pobolewa mocniej w brzuchu, mam wieksze wycieki a moja ginekolog do niedzieli na urlopie- jak mi nie przejdzie to znów cały weekend przeleżę w razie czego a mielismy do Rymanowa ze znajomymi i dzieciaczkami jechać pooddychać jodem, pogrillowac, opić się zdrowej wody

do Rymanowa? zazdroszczę!!! <3 <3 rozumiem, że mieszkasz gdzieś w okolicy? ja urodziłam się w Rymanowie :-) uwielbiam te tereny i w ogóle całe Bieszczady!

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem skąd takie głupoty biorą się w mojej głowie?? Nawet wczoraj nie myślałam o cc a już na pewno nie o tym doktorku :-p

do Rymanowa? zazdroszczę!!! <3 <3 rozumiem, że mieszkasz gdzieś w okolicy? ja urodziłam się w Rymanowie :-) uwielbiam te tereny i w ogóle całe Bieszczady!

mieszkam w Rzeszowie a do Rymanowa fajnie jeździć bo można połazić po lesie, popić wodę z różnych źródelek, pogrilować na rzeczką a jak upał to i pochlapać się w wodzie.
A może masz jakieś wskazówki gdzie tam najwięcej jodu zaczerpnąć?

Doris Jalamac Bieszczady sa super ! :) bylam tylko raz, ale bardzo mi sie tam podobalo. Wogole bylam wtedy w ciazy, ale dzielnie chodzialam po gorach :)

Jolamac w aplikacji jest, że te staniki w najmniejszym rozmiarze to 80B (następne rozmiary to 85B, 85C, 85D) w dodatku jest dopisane że nie wszystkie wzory dostępne w każdym rozmiarze. Dla mnie 85 to dużo za dużo a jeśli Ty eSka jesteś do dla Ciebie tym bardziej. Ja te staniki sobie odpuściłam.

ja polecam staniki z H&M maja do karmienia sa bardzo wygodne, bo jak szukalam dla siebie biustonoszy to potrzebowalam miekkie bo te sztywne bardzo mnie drana i jedynie tu w Belgii znalazlam takie delikatne w H&M i juz sa do karmienia piersia :)

reklama
mieszkam w Rzeszowie a do Rymanowa fajnie jeździć bo można połazić po lesie, popić wodę z różnych źródelek, pogrilować na rzeczką a jak upał to i pochlapać się w wodzie.
A może masz jakieś wskazówki gdzie tam najwięcej jodu zaczerpnąć?

Niestety tego to Ci nie powiem bo po prostu nie wiem. Ja zawsze najwięcej czasu spędzam w okolicach Krosna bo mam tam liczną rodzinę ze strony taty. Ale ostatnio (jesienią) byłam nad Soliną i było cudownie!! Była piękna pogoda :-) i Solinę zawsze polecam!

Wrzucam fotki :-)

Solina.jpgSolina2.jpg

Załączniki

• Solina.jpg
    Solina.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Solina2.jpg
    Solina2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 78
Do góry