reklama
dolga
Fanka BB :)
jolamac ja mysle ze jak bedziesz karmic to Twoje cycochy beda jeszcze wieksze moje sa teraz duzo duzo mniejsze niz jak karmilam, a przeciez ciaza tez powieksza
malinka wiesz jakie u nas lato jest, zalozysz w chlodniejsze dni czy wieczorem, ja mam czarne wiec w ogole mogą parzyć, ale mysle z kolorami nie bedzie zle
co do kamilove to patrzylam ze sie logowala, wiec moze z nas zrezygnowała
malinka wiesz jakie u nas lato jest, zalozysz w chlodniejsze dni czy wieczorem, ja mam czarne wiec w ogole mogą parzyć, ale mysle z kolorami nie bedzie zle
co do kamilove to patrzylam ze sie logowala, wiec moze z nas zrezygnowała
jolamac ja mysle ze jak bedziesz karmic to Twoje cycochy beda jeszcze wieksze moje sa teraz duzo duzo mniejsze niz jak karmilam, a przeciez ciaza tez powieksza
No ...ale jednak chyba po przemyśleniu kupię, bo zamierzam karmić do 3 r.ż, jak się tylko uda (a potem to te cycusie coraz marniejsze więc kupię sobie 2 rozmiary-oczywiście jak beda fajne)
Wiecie co ja dzis papiery w biurze porządkuję....chyba pomału zbieram się do wolnego, choć jeszcze się w pracy nie przyznałam. Przeraża mnie szukanie kogoś na zastępstwo a potem te ciągle telefony gdzie co leży, co jak zrobić. Ostatnio była za mnie dziewczyna-totalny niewypał choć z jednej strony to dobrze bo czekali na mnie z otwartymi rękami a do moich kolegów w pracy trzeba mnieć naprawdę cierpliwość i umieć się z każdym dogadać
doris33
Doris ale się uśmiałam z tym Hausem
Ja nie wiem skąd takie głupoty biorą się w mojej głowie?? Nawet wczoraj nie myślałam o cc a już na pewno nie o tym doktorku
Cos mnie od wczoraj pobolewa mocniej w brzuchu, mam wieksze wycieki a moja ginekolog do niedzieli na urlopie- jak mi nie przejdzie to znów cały weekend przeleżę w razie czego a mielismy do Rymanowa ze znajomymi i dzieciaczkami jechać pooddychać jodem, pogrillowac, opić się zdrowej wody
do Rymanowa? zazdroszczę!!! <3 <3 rozumiem, że mieszkasz gdzieś w okolicy? ja urodziłam się w Rymanowie :-) uwielbiam te tereny i w ogóle całe Bieszczady!
Ostatnia edycja:
Ja nie wiem skąd takie głupoty biorą się w mojej głowie?? Nawet wczoraj nie myślałam o cc a już na pewno nie o tym doktorku
do Rymanowa? zazdroszczę!!! <3 <3 rozumiem, że mieszkasz gdzieś w okolicy? ja urodziłam się w Rymanowie :-) uwielbiam te tereny i w ogóle całe Bieszczady!
mieszkam w Rzeszowie a do Rymanowa fajnie jeździć bo można połazić po lesie, popić wodę z różnych źródelek, pogrilować na rzeczką a jak upał to i pochlapać się w wodzie.
A może masz jakieś wskazówki gdzie tam najwięcej jodu zaczerpnąć?
Jolamac w aplikacji jest, że te staniki w najmniejszym rozmiarze to 80B (następne rozmiary to 85B, 85C, 85D) w dodatku jest dopisane że nie wszystkie wzory dostępne w każdym rozmiarze. Dla mnie 85 to dużo za dużo a jeśli Ty eSka jesteś do dla Ciebie tym bardziej. Ja te staniki sobie odpuściłam.
waniliowe.love
ja polecam staniki z H&M maja do karmienia sa bardzo wygodne, bo jak szukalam dla siebie biustonoszy to potrzebowalam miekkie bo te sztywne bardzo mnie drana i jedynie tu w Belgii znalazlam takie delikatne w H&M i juz sa do karmienia piersia
reklama
doris33
mieszkam w Rzeszowie a do Rymanowa fajnie jeździć bo można połazić po lesie, popić wodę z różnych źródelek, pogrilować na rzeczką a jak upał to i pochlapać się w wodzie.
A może masz jakieś wskazówki gdzie tam najwięcej jodu zaczerpnąć?
Niestety tego to Ci nie powiem bo po prostu nie wiem. Ja zawsze najwięcej czasu spędzam w okolicach Krosna bo mam tam liczną rodzinę ze strony taty. Ale ostatnio (jesienią) byłam nad Soliną i było cudownie!! Była piękna pogoda :-) i Solinę zawsze polecam!
Wrzucam fotki :-)
Załączniki
Podziel się: