reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dzień dobry :)

mi w poprzedniej ciazy czesto twardnial brzuch, ale to bylo po 20 tc, przewaznie jak duzo chodzilam.
Natomiast teraz twardnieje juz mi od kilku tygodni, moze nie jakos czesto, ale zdarza się...nie wiem czy to nie za wczesnie. Bede za tydzien u lekarza to sie podpytam.

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Dolga a powiedz jaki rozmiar wzięłaś i czy bardzo rozciągliwe są te gatki? One na lato się nadają czy za ciepłe?

Buba trzymamy kciuki za bobaska żeby chłopczykiem się nie stał .

Hej podczytuje Was ciągle ale jakoś brak czasu na odpisywanie,jedynie o tą poduszkę :) Jade dziś lub jutro ją zakupić :) już się nie moge doczekać aż ją zakupie i w końcu wygodnie się wyśpię.Całymi nocami przewracam się z boku na bok i dlatego nie wyspana chodze,a najgorsze jest to że nie powinno się spać na prawym boku a mi jest nanim najwygodniej.Poza tym zawsze spałam na brzuchu i w tym też jest problem.

Doris ale się uśmiałam z tym Hausem :D

Witajcie :)

Gratuluje pierwszych ruchow :)
Trzymam kciuki za wizyte i zeby dalej dziewczynka byla dziewczynka :D
Moje malenstwo od dwoch dni tak daje czadu w brzuchu, ze mam nadzieje, ze az takie aktywne po porodzie nie bedzie bo bedzie ciezko :p
Tak czytam caly czas o tej poduszce i chyba tez bede musiala sie na nia skusic :)

Dzień dobry :)

mi w poprzedniej ciazy czesto twardnial brzuch, ale to bylo po 20 tc, przewaznie jak duzo chodzilam.
Natomiast teraz twardnieje juz mi od kilku tygodni, moze nie jakos czesto, ale zdarza się...nie wiem czy to nie za wczesnie. Bede za tydzien u lekarza to sie podpytam.

Miłego dnia dziewczyny :)

Ja też tak miałam w poprzedniej ...w tej na razie tylko z rana budzę się z twardą gulą

Co do leginsów ciążowych to zobaczę w poniedzialek w Lidlu...ale ostatnio jak chciałam kupic "S" to były zdecydowanie za duze i pewnie tym razem sie w nich utopię :(. Tyle że w Lidlu mozna kupić w domu zmierzyć i oddać - i to mi pasuje i mają dobrą jakość...mam nadzieję, że będą z bawełny
i jeszcze mam ochote na ten biustonosz do karmienia...ale nie wiem jaki rozmiar wybrać-bo nie wiem czy mi jeszcze piersi urosną czy juz dadzą sobie spokój....ach teraz sa pięke - uwielbiam takie cycochy
Cos mnie od wczoraj pobolewa mocniej w brzuchu, mam wieksze wycieki a moja ginekolog do niedzieli na urlopie- jak mi nie przejdzie to znów cały weekend przeleżę w razie czego a mielismy do Rymanowa ze znajomymi i dzieciaczkami jechać pooddychać jodem, pogrillowac, opić się zdrowej wody

asika tak jak pisalam wczesniej brałam xl, ale ja spodnie nosze conajmniej 42 i rozicagaja sie b dobrze, sa dosyc cienkie, ale jak pisałam na ciepłe dni pewnie srednio się sprawdza bo nogawki sa z poliestru, czyli nie bardzo przewiewne i pewnie sie bedzie w nich pocic, ale na te cieplejsze dni to ja mam spodnice dlugie cieniutkie i getry cienkie zwykle

kasik mi tez po troszku zaczyna twardniec, mysle ze to juz normalne, no chyba ze sie okaze na wizycie, ze cos sie dzieje, polecam brac magnez, jak to moj lekarz powiedzial, magnezu nigdy sie nie przedawkuje, bo wchłania sie go tyle ile potrzeba, reszty organizm tak jakby nie przyjmuje, sama musze zaczac brac

xmamuska a to ja mam ten sam problem bo spie na prawym, albo na brzuchu, ale ja jesczez tak sypiam, jakos nie moge sie przestawic, pamietam ze w poprzedniej ciazy na prawym boku mialam okropna zgage, wiec i tak itak musialam na lewym, bo sie nie dało, az kwas podchodził

dziewczyny ta przegladajac liste mam doszlam, ze kamilove zniknela, pisała cos, ze jej nie bedzie? bo juz sama nie wiem, moze cos sie z nia dzieje

Ostatnia edycja:
No właśnie o niej też wczoraj myślałam, trzeba się cofnąć w postach i poczyta c czy aby nie miała gdzieś jechać ???

no i zamówiłam dwa różne kolory tych gatek... nawet jak na lato będą za ciepłe to zawsze na wrzesień i październik będzie co wciągnąć na tyłek :) no i po porodzie też pewno..

Poduszkę będę oglądać w niedzielę, nie mogę się doczekać bo też już mi się źle sypia bo bardzo kontroluje jak śpię... dzisiaj kołdrę sobie ułożyłam prawie jak ten kojec i dużo mniej się przekręcałam i wierciłam, mimo, że ja i tak wolę spać na lewym boku ale czasem w różnych pozach lądowałam :p

No właśnie.. kamilove dawno nie pisała...?

reklama
Ja też tak miałam w poprzedniej ...w tej na razie tylko z rana budzę się z twardą gulą

Co do leginsów ciążowych to zobaczę w poniedzialek w Lidlu...ale ostatnio jak chciałam kupic "S" to były zdecydowanie za duze i pewnie tym razem sie w nich utopię :(. Tyle że w Lidlu mozna kupić w domu zmierzyć i oddać - i to mi pasuje i mają dobrą jakość...mam nadzieję, że będą z bawełny
i jeszcze mam ochote na ten biustonosz do karmienia...ale nie wiem jaki rozmiar wybrać-bo nie wiem czy mi jeszcze piersi urosną czy juz dadzą sobie spokój....ach teraz sa pięke - uwielbiam takie cycochy
Cos mnie od wczoraj pobolewa mocniej w brzuchu, mam wieksze wycieki a moja ginekolog do niedzieli na urlopie- jak mi nie przejdzie to znów cały weekend przeleżę w razie czego a mielismy do Rymanowa ze znajomymi i dzieciaczkami jechać pooddychać jodem, pogrillowac, opić się zdrowej wody

Myślę, że do porodu piersi się mogą jeszcze zmienić i jest spora szansa, że nie trafisz z rozmiarem. Wg mnie szkoda pieniędzy, jakby się okazał, że za mały to będzie leżał w szafie.

Do góry