reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

hej
drearmgirl ja wczoraj miałam ciężki dzień, byłam z dziecmi u dentystki bo średniaka ząb bolał
i myślałam, że padne ze zmęczenia jak przyjechałam, miałam jeszcze na poczte jechać ale nie dałam rady najstarszy syn pojechał
paulka nic nie wiem o nowym becikowym, jakie zmiany sie szykują?
ja na szczeście juz dobrze sypiam,
nie wiem czy Wam pisałam ale mój najstarszy syn zdaje dzisiaj maturę
Oj, współczuję z zębem... Nic fajnego. Ja już odpoczęłam, ale nie powiem, abym była wypoczęta. W ogóle dzisiaj w nocy wstawałam chyba z 4 razy na siku. Bez sensu całkiem. :-p
Trzymam kciuki za wyniki matury!!!!!

reklama
własnie o to chodzi, że ten artykul co paulka wrzucila jest beznadziejny, a ja ciagle myslalam ze jest tak jak mrowkaa pisze i teraz swtierdzilam, ze moze sa kolejne zmiany :p chociaz myslalam ze te roczne rodzicielskie to juz weszlo, no ale dla bezrobotnych czy studentów, oczywiscie ztego co czytałam wczesniej to i ojcu i matce musi nie przyslugiwac macierzynski (tacierzynski) aby to otrzymac, wiec jednak to nie ejst takie hop siup

Hej kochane! Dzis tak ciepło,ze z synkiem cały czas jesteśmy na podwórku. Od 14stej młody spi, ja ugotowałam zupę ogórkowa i do tego grzanki czosnkowe, zrobiłam pranie, wypracowałam poprzednie i teraz odpoczywam. Jutro juz zobacze mojego Żuczka :) na 16 mam wizyte :) a w weekend czeka nas przeprowadzka do nowego mieszkania.. Ciesze sie,ale i przeraża mnie jednoczesnie pakowanie :D
Kasik4 ja jem z synkiem od bardzo dawna, amarantus jest mega zdrowy i moze dlatego,ze go duzo spożywamy nigdy nie mieliśmy anemii, dorzucam do owsianki np :)

uuuuffff.... zwolniona do 31 Lipca, potem wykorzystuje urlop i zaczynam macierzyński.... dzięki za kciuki dziewczyny :* może zaświeci dla mnie słońce teraz?
Na pewno zaświeci! Nie ma innej opcji! [emoji274] [emoji5]
Piękna pogoda, my też urzędowaliśmy pół dnia na dworze.
Ja już odliczam dni do połówkowego. Idę 1.06., a na ostatni tydzień maja chcę się zapisać prywatnie na to usg do lekarza, który specjalizuje się w prowadzeniu ciąż mnogich. Będzie i 4d i płyta, a przede wszystkim co dwie pary oczu to nie jedna.
W czwartek idę z Mają na szczepienie MMR. Dotychczas Młoda dobrze znosiła szczepienia i nie miała jakiś wielkich odczynów poszczepiennych, ale tego szczepienia jakoś się obawiam...

Ja też dzisiaj pół dnia na dworze spędziłam, ogarnęłam rabaty i posadziłam kilka kwiatków, w tym roku nie przesadzam z ilością żeby potem dużo podlewania nie było.

annietess gratuluję braciszka dla Hani, doczytałam na wątku zdjęciowym.

Migotka trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę.

wirginia ja też mam wizytę 18 maja.

akatsuki cieszę się,że masz jeden problem z głowy, a jak problem z wynajmem domu?

A ja się przyznam ,że nigdy tego amarantusa nie próbowałam.

Akatsuki super wiadomość :)

Asika82 polecam spróbować, samo zdrowie ;)

Ja na połowkowe umówiłam się na 19 maja.

Ladyk a czemu tego szczepienia tak się obawiasz ? Płyta z usg to super sprawa, fajna pamiątka, z pierwszej ciąży tez mam i ostatnio oglądałam sobie, fajnie popatrzeć i porównać tego małego człowieka ze stanem obecnym ;)

Akatsuki super wiadomość :)

Asika82 polecam spróbować, samo zdrowie ;)

Ja na połowkowe umówiłam się na 19 maja.

Ladyk a czemu tego szczepienia tak się obawiasz ? Płyta z usg to super sprawa, fajna pamiątka, z pierwszej ciąży tez mam i ostatnio oglądałam sobie, fajnie popatrzeć i porównać tego małego człowieka ze stanem obecnym ;)
Bo się nasłuchałam od koleżanek, że po MMR ich dzieciaki mocno gorączkowały, miały silne odczyny skórne.

uuuuffff.... zwolniona do 31 Lipca, potem wykorzystuje urlop i zaczynam macierzyński.... dzięki za kciuki dziewczyny :* może zaświeci dla mnie słońce teraz?
ZA-JE-BIŚ-CIE!!!! Za dużo myślisz o złych przypadkach! Koniec z tym, teraz ochłoń i zacznij myśleć pozytywnie :-D

W czwartek idę z Mają na szczepienie MMR. Dotychczas Młoda dobrze znosiła szczepienia i nie miała jakiś wielkich odczynów poszczepiennych, ale tego szczepienia jakoś się obawiam...
Moja córcia miała je niedawno, jakiś miesiąc temu. Szczypało w dniu ukłucia, ale potem śladu nie było. I nie zachorowała na nic, więc może u Was będzie podobnie.

Ja też dzisiaj pół dnia na dworze spędziłam, ogarnęłam rabaty i posadziłam kilka kwiatków, w tym roku nie przesadzam z ilością żeby potem dużo podlewania nie było.
Ja też się pochwalę, bo zasadziłam sobie w doniczkach na balkonie kocimiętkę, żeby odstraszała komary latem i zaczęła mi kwitnąć! Normalnie wrzucam zdjęcie jednego kwiatka, na razie jest dość uboga, ale widzę jak rośnie w oczach w słoneczne dni.
DSC_0165m.jpg

Załączniki

• DSC_0165m.jpg
    DSC_0165m.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry