reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

i to jest najlepsze podejscie xmamuska! trzymam kciuki &&&&&

Akatsuki to super ze sie udało, mam nadzieje ze nie wyszlo cie dwa razy tyle co miało, no ale co mial latac z data jakiejs innej baby :)

reklama
nie powiedział mi gość ile ma wyjść, powiedział że da znac po robocie. Byłam tak przygotowana na około 120 funtów a wyjdzie że będzie tego może i 400 -_- no nic, ważne że facet sie cieszy jak dziecko, mimo ze podobno o mało tam nie zszedł ze względu na lokację. Choć ja nie wiem czy to faceci tacy delikatni czy rzeczywiście żebra to jakis mega hardkorowy punkt na mapie bólu, ja miałam swój robiony na plecach i szczerze to juz pobieranie krwi jest o wiele gorsze dla mnie.

Hej, wczoraj mnei nie było bo cały dzień przelatany i dziś też się zapowiada, muszę ogarnąć chatkę, zakupy zrobić, chlebek upiec, jabłecznika bo jutro mój m przyjeżdża ;-)

dolga
moja córcia właśnie ta szczepionkę na 13 m-cy miała 2 meisiące później przez a to wirusówkę a to przeziębienie. Jak w końcu była zdrowa to odczekałam 1,5 tygodnia i poszłam zaszczepić.

no i córka mnei rozproszyła bo się domagała czytania książeczek i już neiwiem co miałam pisac :p

u nas wygląda na ładnei ale wiatr jak na uralu już mnei dobija bo codziennie wieje! :p

Witam!

Co do zwyrodnialców gwałcicieli małych dzieci i nie tylko ja mimo,ze jestem praktykującą i bardzo wierzącą chrześcijanką mam tylko jedną propozycją-kara śmierci!!!

xmamuśka no to jak nadal raczej chłopaczek to dobrze, gorzej" jakby" chyba dziewczynka. Nie martw się egzaminem, dużo zależy od Twojego nastawienia... ja zawsze chłodno do takich spraw podchodzę, wiozłam Pana jakby mim kumplem był no i zdałam za pierwszym razem.

Ja siedzę w domu od urodzenia hahah, nigdy nie pracowałam dla kogoś na etacie. Całe dnie praktycznie spędzam w domu bo to praca sama do mnie przychodzi i często mam juz tego dość. Ludzie myślą,że jak pracuję w domu to mogą do mnie zadzwonić lub przyjechac zawsze. Uczę klientów ,ze są godziny przyjęć ale nadal zdarzają mi się telefony na kom ,ze ktoś właśnie stoi u mnie pod drzwiami i muszę szybko wracać np z placu zabaw albo ze sklepu.
Są też plusy takiej pracy bo sprzatam , piorę,gotuję i zajmuję się dziećmi kiedy chcę gdy przeciętna mama jest w pracy.

Akatsuki troche chyba przegieli z ta roznica ceny, bo jakby nie bylo to z ich niedopatrzenia wyszedl taki blad ale najwazniejsze, ze juz jest wszysytko w porzadku :), i wlasnie slyszalam, ze niby zebra dosc bola, moj tato jest posiadaczem okolo 8 tatuazy ale powiedzial, ze na zebra nigdy by sie nie zgodzil :)

ah! zapomniałam podziękować za polecenie tych legginsów ciążowych. Spośród tego co napisałyście udało mi się znaleźć w H&M i są fajne (zobaczymy jeszcze jak będą wyglądały po praniu i częstym użytkowaniu, ale póki co są spoko). Kupiłam też jedne w necie, o takie:
Leginsy ciążowe Emma - Limone.pl
legg.jpg

Załączniki

• legg.jpg
    legg.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 36
Xmamuśka powodzenia! Ja zdałam za 7 :D kierowcą jestem dobrym (no chyba że jestem akurat w ciąży) ale mnie to ten stres załatwia. Na ten ostatni zdany egzamin jechałam na ostatnią chwilę, bez wykupionych jazd wcześniej z założeniem że i tak nie zdam bo dawno nie jeździłam. Podeszłam do tego jak do ćwiczeń a nie egzaminu, totalnie na luzie i zdałam :) nawet byłam zdziwiona na koniec bo w ogóle zapomniałam, że ja na egzaminie byłam ;)

Mrówka a te z h&m nadają się do noszenia z krótszymi bluzkami? Tzn nie prześwitują na tyłku? Ja nie przepadam za tunikami więc musze kupić takie kryjące a w internecie to nigdy nie wiadomo. No i w h&m tylko czarne są?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

M. przywiózł z Londynu masę prezentów dla Hani i zestaw ubranek dla Karola ;) Hania teraz co chwilę się chce przebierać w nowe ciuchy, moja mała kobietka :D
W Wawie piękna pogoda! Po II śniadaniu idziemy na spacer.
Dziś u nas ekscytujący dzień bo odbieramy nasze nowe auto z salonu :D Już się nie możemy doczekać!
A ja po południu mam USG tarczycy, trzeba sprawdzić czy mój guzek rośnie :/ Trzymajcie, proszę kciuki żeby był nadal był malutki...

xmamuska ja zdałam za 3-cim i też dopiero wtedy gdy podeszłam na całkowitym luzie, miała już wyrąbane co będzie :-D żartowałam sobie z egzaminatorem i stres odleciał i zdałam :-) życzę Ci zdania za pierwszym razem!!

reklama
Xmamuska grunt to się nie stresować, wtedy jakoś wszystko gładko idzie ;)

Wirginia to trzymam kciuki żeby zaczęli od Twojej strony ;)

Asika taki rodzaj pracy ,jak wszystko ,ma swoje plusy , ale ja jednak wolę wyjść z domu zrobić co mam zrobić i tyle.

Dziewczyny macie do polecenia jakiś hotel we Wrocławiu ?

Do góry