reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Nie nadrobie, nie ma szans. Jutro też raczej mnie nie będzie. Idę do pracy na 3 w nocy, jak wrócę musze zrobić piętrowy tort na piątek i pobyć trochę z dzieckiem bo dzisiaj tez niewiele czasu miałam dla niej. Odezwę się jak będę miała chwilkę. Trzymajcie się dobranoc :-)
Heloł laski, ja od lutego też jestem w domu, a przedtem tytan pracy. Pracowałam po około 60h tygodniowo, a przecież mam małe (nawet nie nastoletnie) dziecko... Zazwyczaj było to 6 dni po 10 godzin, czasem nocki, różnie. Czasem biegłam na 4:30 jak zaspał jakiś kierownik zmiany, no tak to było. Także przyznam, że ja wypoczywam. I cieszę się, że będę sobie wypoczywać nadal.
Doris, Maran- atha - oj dla mnie takie 4 godzinki pracy tez byłyby idealne jest to dla mnie idealna ilość godzin żeby zrobić coś dla siebie i zadbać o domek, dzieci ale niestety mało realne
Malinka podobno lepiej wziąć antybiotyk niż chodzić chorym.
Dolga mi kiedyś pediatra powiedział ze trzeba odczekać ze szczepieniem ok 10 dni od ustąpienia objawów infekcji.
Malinka podobno lepiej wziąć antybiotyk niż chodzić chorym.
Dolga mi kiedyś pediatra powiedział ze trzeba odczekać ze szczepieniem ok 10 dni od ustąpienia objawów infekcji.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Ten naciowy czyli ktory dokladnie? Prosze angielka nazwe bo wydaje mi sie ze wiem ktory to ale na 100% nie jestem pewna. A salatka brzmi extra wiec bede robic :-)
Celery
reklama
Podziel się: