reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Nie nadrobie, nie ma szans. Jutro też raczej mnie nie będzie. Idę do pracy na 3 w nocy, jak wrócę musze zrobić piętrowy tort na piątek i pobyć trochę z dzieckiem bo dzisiaj tez niewiele czasu miałam dla niej. Odezwę się jak będę miała chwilkę. Trzymajcie się dobranoc :-)

Heloł laski, ja od lutego też jestem w domu, a przedtem tytan pracy. Pracowałam po około 60h tygodniowo, a przecież mam małe (nawet nie nastoletnie) dziecko... Zazwyczaj było to 6 dni po 10 godzin, czasem nocki, różnie. Czasem biegłam na 4:30 jak zaspał jakiś kierownik zmiany, no tak to było. Także przyznam, że ja wypoczywam. I cieszę się, że będę sobie wypoczywać nadal.

Doris, Maran- atha - oj dla mnie takie 4 godzinki pracy tez byłyby idealne :) jest to dla mnie idealna ilość godzin żeby zrobić coś dla siebie i zadbać o domek, dzieci ale niestety mało realne :(

Malinka podobno lepiej wziąć antybiotyk niż chodzić chorym.

Dolga mi kiedyś pediatra powiedział ze trzeba odczekać ze szczepieniem ok 10 dni od ustąpienia objawów infekcji.

Dolga żeby zaszczepić dziecko powinno być minimum 14 dni całkowicie zdrowe i wszyscy domownicy również

Ostatnia edycja:
kasik, kate dzieki, ale jak to domownicy, z moimi chorobami to ja go nigdy nie zaszczepie, czyli tak czy tak to musimy odczekac, a jeszcze pytanko, czy cos sie stanie jak np na szczepionke pojdziemy miesiac pozniej?

reklama
Do góry