reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Xmamuska Nie trzymaj nas w niepewności!

Ja już po lekarzu :-( gardło brzydkie a boli tak ze ledwo przelykam :-( niestety dostałam antybiotyk Duomox, mam nadzieję że na pewno jest bezpieczny bo jestem zła na siebie ze się rozchorowalam, mogłam lepiej się pilnować :-(

Brałam duomox w pierwszym trymestrze. Po 2 tygodniach męczenia się w domu już nie miałam wyjścia. I żałuję, że nie wzięłam wcześniej, bo po 4 dniach z antybiotykiem byłam całkiem zdrowa. Wg mojej dr jest całkowicie bezpieczny.
Szybkiego ozdrowienia Ci życzę!!!

Dziewczynki jestem, przepraszam ale zaraz po wizycie pojechaliśmy do Teściów,wczoraj teściowa wróciła po 4 miesiącach i poszliśmy ją odwiedzić.

A więc tak dzidzia zdrowa ma już 11 cm,ale siedziała sobie po turecku o! taki mały turek, ale powiedziała po raz 2 że raczej synek. A więc dalej nie szaleje z zakupami :( dopiero pod koniec Maja mam genetyczne i wtedy myśle że na 100% już będe wiedziała wrrrrr

Mam dziś bardzo nerwowy dzień,ciągle mnie brzuch boli z nerwów.Jeszcze ten egzamin jutro masakra nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile mnie to nerwów kosztuje,nikomu z rodziny nie mówiłam ze mam egzamin,raz już nie zdałam oblałam na placu łuk,który zawsze robiłam idealne :( i dlatego teraz tak przeżywam, bo to 2 podejście :( na 8 rano ma jazde 1 h wykupiłam dodatkowo,masakra jakaś.Sorki ale nie mam głowy do odpisywania Wam podczytam,będe na bieżąco

Pozdrawiam

U mnie też "prawdopodobnie" syn :), wstydliwy jakiś był. Ale może 6 maja dowiem się na pewno.
Ja zdawałam praktyczny na prawko 3 razy :D DASZ RADĘ!

ja w domu jestem od końca marca i już korba mi odbija ;)

Współczuję korby :D wiem co to znaczy :) na dodatek ja właściwie nie mam w domu nic do roboty. Teściowa gotuje i nie pozwala mi tykać kuchni, dzieci jeszcze nie mamy, więc mam do ogarnięcia tylko 1 pokój i łazienkę... PADAM, z nudów.

Hello

Wczoraj Was nie nadgonilam ale ale dzień byłam poza domem ;-)

Dolga,popieram to co napisała Kate najważniejsze żeby dzieciaczek był zdrowy!! Mi pani dr.mówiła żeby odczekać co najmniej 14 dni po infekcji jeśli chodzi o szczepienie to możesz nawet po 3 mc zaszczepić ;-)

Akatsuki, co za straszna ta Twoja szefową zero empatii :-( Daj znać czy Twoja lekarka wypisala Ci L4 , będę trzymać kciuki :-* Jak tatuaż Twojego męża ???

Xmamuska, mam nadzieję że jajeczka mimo wszystko nie odpadna ;-)

Malinka,dużo zdrowia i nie martw się antybiotykiem - będzie dobrze!

Doriss,strasznie długo czeka się na wizytę w ramach NFZ :-/ Mądrze piszesz jak przeczytałam to co napisałaś do Akatsuki sama wyciągnęłam wnioski :-)

AnnieTess,jakbym mogła rządzić światem to pewnie byłabym za tym żeby karać takich zwyrodnialcow i to nie dożywociem dlaczego my podatnicy mamy im płacić za hotel w celi - straszne jest to ze takie niskie wyroki są za takie czyny :-/

Resztę doczytam później ;-)

Xmamuska trzymam kciuki za prawko na pewno zdasz ja tez zdalam praktyczny za drugim a za pierwszym oblalam na luku z ktorym nigdy nie mialam problemow :)

Zdrowka dla chorujacych :)

Ja juz rano posprzatalam cale mieszkanie, bo przychodza dzisiaj liczniki spisac z ogrzewania i przez nich jestem uwieziona caly dzien w domu :/
U mnie znowu straszna pogoda az sie wszystkiego odechciewa

cześć dziewczyny :) noc spokojniejsza, wyspałam się i od razu humor lepszy ,))
w ogóle zaraz wam zadam pytanie na zamkniętym bo może wy macie pomysł jak rozwiązać moją sytuację ;)
od kilku dni zmagam się z masakrycznym bólem stawów biodrowych przez co ruszam się jak paralityk. Poszła bym do lekarza ale już słyszę co mi mówią: to normalne w ciąży, hormony bla bla odpoczywaj, w ostateczności bierz patacetamol.
dodonka współczuję! Ja w domu mam mase zajęć a i tak brak kontaktu z ludźmi daje w kość.
Madziula dzięki. Co do faceta mojego to wszystko elegancko naprawione. Artysta przedzielil datę pionowymi kreskami i zamalowal tą nieszczęsna 1 po złej stronie. Nawet nie widać że był błąd. Inna sprawa że zamiast 2 godzin wyszło 6... i teraz muszę zapłacić za to... :]

Dodonka x jednej strony to ci zazdroszczę tych nudów, ale z drugiej jakbym nie miała zajęcia to bym zeswirowala chyba, przydałby mi się taki dzień lub dwa, ale korzystaj kochana, bo zaraz się skończy :)

Dzięki za rady ;)

Xmamuska życzę powodzenia. Ja zdałam za drugim razem, oblał am na rondzie :/ tylko ze źle zrobiłam bo prawko zdałam z 8 lat temu i w ogóle nie jeździłam. Dopiero teraz wykupiłam sobie kilka jazd, pojezdzilam i szlo mi wiare oki, a terax musze zacząć jeździć sama.

Wirginia a nie wiesz nawet mniej więcej o której będą ?

Xmamusia trzymam kciuki za prawko. Ja zdałam za trzecim razem. Dwa razy obalam na łuku. Do tej pory mam problem z jazda do tylu :confused:
Akatsuki to jednak musisz dopłacić? To nieźle. Daj znać czy dostałaś zwolnienie.
Jeżeli chodzi o szczepienia to ja z Emila potrafiłam mieć po miesiąc rozjazdu bo była chora.
Wczoraj był u nas facet na pokazie odkurzacza roboclean i powiem wam fajny bajer jakby kosztował połowę ceny to byśmy kupili ale 5600 to lekka przesada.
Musze iść odebrać samochód od mechanika, ale mi się nie chce :(

reklama
Dzieki dziewczyny, właśnie wróciłam z dodatkowej jazdy wszystko szło Okey, instruktorka w szoku ze nie poszło za 1 razem.Dzis troszkę wyluzowalam nie zdam to trudno świat będzie istniał dalej o! Mam na 13.30 to jeszcze kawał czasu

Do góry