maran-atha
Fanka BB :)
Moje dziewczynki to przeciwienstwa, Ala zawsze wszystko jadla, lubila nowe smski poznawac a Maja bardziej wybredna byla... i dalej tak jest... Ala zje wszystko po za pieczarkami a Maja z warzyw tylko fasolke szparagowa a tak to warxywa tylko w zupie... nic na surowo... z owoców tylko banany no i soki owocowe ake innych owocow po za bananami nie chce nawet probowac. Mieso lubi pod karzda postacia i ryby tez uwielbia. Ja mam tu dostep do swiezych ryb i nie sa to ryby z hodowli tylko z Atlantyku wiec jemy dosc czesto... ja nigdy nie moglam zniesc placzu dzieci wiec usypialam glaszczac po glowkach, jak mialy 1.5 roku poszly na normslne lozka tylko z barierka i kladlam sie kolo njch, czyralsm i tak usypialy, w wieku 2 lat umialy juz same zasypiac, dawalam buziaka czytalam ja lub maz bajke, puszczalismu kolysanki i wychodzilismy z pokoju i dziewczynki same zasypialy... po 30 min. Przychodzilam wylaczyc kolysanki i okryc maluchy... tak jest do dzis... ja nigdy nie mialam sumienia słuchać jak placza wiec wyrobilam sobie swoja wlasna metode i okazala sie skuteczna...
Kate śliczne piesie cudowne maluchy
Kate śliczne piesie cudowne maluchy