Kochane, rozumiem intencje co do stworzenia wątku zamkniętego. Z doświadczenia jednak wiem już,że wszystko się potem rozjeżdża - bez sensu pisać wszędzie po dwa razy to samo a z braku czasu większość i tak będzie pisać/czytać albo na jednym albo na drugim wątku i tym sposobem grupa się podzieli. Oczywiście, zrobicie jak chcecie, ja tylko takie mam swoje zdanie ;-)
Miałyśmy na Kwietniówkaxh 2006 i bardzo dobrze się sprawdzał. Po co ktoś kogo nieznam ma czytać gdzie spędzam wakacje czy oglądać moje fotki w gaciach czy wysłuchiwać jaki to mam ciężki dzień....ogólnie piszemy tu a tylko to co chcemy by zostało w naszym gronie opisujemy czy wrzucamy na zamknięty na kwietniówkach nie było żadnych podziałów a na zamkniętym się działo
Gratki kochana super!!!! I Ty się doczekałaśoh yeah dziewczyny, wpadłam sie pochwalic, własnie sobie leze na kanapie, ale tak dluzej, reka ciagle na brzuch i bam jest jeden delikatny, i drugi i trzeci i w koncu poczulam moje maleństwo
Tak samo jak ta kwietnówkach 2006 nadal mamy kontakt z najwytrwalszymi i na BB i na FBdolga ja pamiętam że usypiałam Rafała na kolanach, sadzałam go przodem do siebie, pod głowę poduchę i zasypał oczywiście trochę trzeba było pobujać, potem go kładłam na łóżko, a wieczorem wystarczało że kładłam się obok.
szczesliwa.4 na 100% to dopiero po 40 tc. Zdrówka życzę.
Ja też słyszałam że jak zwolnienie trwa dłużej niż 30 dni to potem trzeba robić badania lekarskie, nie wiem jak to jest z urlopem, ale penie tak samo
paulka 87 ja proponuje ogórki z miodem, słyszałam że dobre, nie jadłam
Kasik 4 jeśli chodzi o ciuchy z pepko to różnie bywa z jakością, kupiłam raz dresy dla Raficia i szybko się zmechaciły. Kupuję tam rzadko bo mi nie podrodze, ale czasem można coś fajnego trafić. Trzeba patrzeć na skład bo sporo sztucznych tam mają.
Akatsuki współczuję rosnącej ósemki, ja wyrwałam w zeszłym roku i do dziś dnia nie doszłam żeby załatać siódemkę załataną tymczasowo. A już zaczynam ją czuć. Boję się iść teraz że haftne na fotelu bo jak myję zęby to mi się na wymioty zbiera.
ladyk24na7 ja po przeczytaniu języka niemowląt też próbowałam tej metody ale zbyt szybko zwątpiłam. Także powodzenia.
Kate jakie milusie, szkoda tylko że tak szybko rosną.
Jeśli chodzi o wątek zamknięty to na majówkach 07 też miałyśmy, on był poza tym otwartym nie przenosiłyśmy nic, wiadomo że jak ktoś się pojawił to od razu do zamkniętego nie miał dostępu dopiero po jakimś czasie. Po paru latach została nas już tylko garstka a potem przeniosłyśmy się na FB. Na ogólnym pisałyśmy ogólnie, na zamkniętym w miarę upływu czasu powstawały kolejne wątki.