reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Witam się w słoneczny poranek :) gdyby nie świadomość,ze na podwórku jest zimno to mogłabym uwierzyć,ze mamy cieplutką, piękna wiosnę :D
Dzis musze jechac do miasta, załatwić kilka rzeczy. Młody zostaje w klubiku,bo ostatnio nie byl bardzo długo ze wzgledu na chorobę, potem szczepienie, a zaraz pozniej przeziębienie i swieta. Takze juz teskni za dziećmi :) wczoraj jak dowiedział sie,ze jedziemy do klubiku to biedny zasnąć nie mogl, ciagle mowil "dzidzia tam, dzidzia tam" :p
Takze miłego dnia zycze :)
Do pozniej!

Witam, witam wtorkowo :) obgarnięta i poprana po wyjeździe melduję się :) troszkę nadgoniłam was :)

Co do oscypków to uwielbiam a szczególnie pieczone z żurawinką.

Co do ćwiczeń w ciąży to jeśli wszystko jest ok i gin zezwala to są nawet wskazane. Ale najlepiej ćwiczyć pod okiem instruktora który wie co można a co nie. Są fajne zajęcia dla mam ale dla mnie są trochę przynudne i mało dynamiczne :( w Waw zimnica....a mój Franek ma dziś mecze kwalifikacyjne do Tymbarka...zdrowia życzę, mnie by na boisko żadną siłą dziś nie wygnano ;) dobre wieści rzyganko jest max 1-2 dziennie i nie codzień i nie mndli tak przeokrutnie :) chyba idzie mi na życie :)

Hej dziewczyny a ja witam się z przychodni, dzisiaj mocz i krew na cytomegalie ludzi bardzo dużo na godzinę stanica więc spytałam czy mnie nie przepuszcza i oczywiście 2 babki odmówiły tylko taki starszy facet się zlitowal o 14 mam usg genetyczne trzymajcie kciuki...mmm ja też uwielbiam oscypki z żurawiną

Kornelcia, trzymam kciuki!! Wszystko będzie w porządeczku. A czy w tej przychodni nie ma programu "Odmienny stan odmienne traktowanie" tzn czyli kobiety w ciąży bez pytania wchodzą bez kolejki? Sprawdź, bo czasem trafią się takie babsztyle co nie i kropka. Ja mam zasadę sama z siebie jak nie byłam w ciąży a i teraz tym z większym apartamentem zawsze proponuję kobiecie w ciąży aby weszła bez kolejki tzn zawstydza się tłum i wtedy nikt nie pyszszczy ;)

oo buba dobre wiadomosci, moze niedlugo wcale odpuści :)

a co do tych kolejek, przez całą poprzednia ciążę, nikt nigdy mnie nie przepuscił, nawet dwa razy mi sie faceci wepchali w kolejke, a ja z takich co tam trudne i sie nie kloce, ale chamstwo powiem wam, ani w aptece ani nigdzie nikt mnie nie przepuscil:/ a przepraszam raz na badanie mnie przepuscila, ale znajoma, wiec moze jej glupio bylo hehe

reklama
Witam się i ja,nie mam ostatnio na nic czasu

Buba super wieści,tylko ciiii co by nie zapeszyć ;)

A ja wczoraj zdałam Państwowe testy na Prawo Jazdy :D jupi,jedną ręką trzymam kierownicę :D na dniach mam PRAKTYCZNY egzamin i pełne gacie ze strachu :D hahahahaah

U mnie niby słonecznie ale powietrze mroźne,ja od rana sprzątam,umyłam okno w sypialni i ogarniam ją,nadal bo jutro mają przywieść nam nowe łóżko, przygotowujemy sypialnię na przyjęcie dzidziusia,na wakacjach przemalujemy na jakiś orzech,bo w tej chwili mamy czerwoną :)

Miłego dnia brzucholki

No i nadal chce mi się oscypka,ciepłego słonego mniam

Do góry