reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Akatsuki,mój nie góral a ma temperament oj ma ;-) i nawet nagrody w postaci oryginalnych serkow nie mam :-/

Sysia,też mam ciągłą ochotę na tuńczyk moglalabym jeść 24/24 :-)

ojj dziewczyny ja to jakaś dziwna moze jestem, ale oscypki bleee, nie lubie :/

ja mam labe z gotowaniem, bo meza nie mam, dla siebie samej mi sie nie chce, wiec robie synkowi i jemu podjadam :D
Migotka ooo ale pomidorówy tak mi sie chce, że szok, jutro przerobie Niczka rosołek na pomidorówe :)

Dolga,oj to dziwna jesteś :-D a tak serio to znam ludzi którzy nie gustuja w tego typu serach - tak samo jest z serami plesniowymi jedni jedzą inni nieee ;-) zjadłabym pomidorowke oj zjadlabym tylko mój potworek Martynka nienawidzi pomidorowej :-/

gusta sa przedziwna sprawa. czasem nie ogarniamy jak mozna wogole cos jesc a inni sie zajadaja tymi samymi produktami. Ja kiedys w Portugalii przez przypadek zjadlam kawalek osmiornicy I przez pol dnia bylo mi slabo a wiem ze inni uwazaja ja za przysmak... tak samo z oscypkami, maslem orzechowym albo marmite... gusta sa przedziwne.
Np moja kolezanka gustuje w brodaczach. jak widze jej facetow to mam ochote uciekac. a ona lubi tylko takich. I co jej zrobisz?

Właśnie tak myślałam ze już będzie przez brzuch to usg . Mój mąż chce być na każdej wizycie obecny na pierwszej też był nie uprzedziłam go że usg jest dopochwowo był mega zszokowany :D

Tak piszecie o jedzeniu ja to ciągle mam ochotę na zupy takie typowe na śmietanie i na kwaśne jedzenie bigos lub ogóry. W pierwszej ciąży chciało mi się czekolady. Ciekawe czy tym razem syn nam się nie urodzi ;)

A ja 8 lat wszystkie ubranka po córce przechowuje od narodzin do teraz odkładam skrupulatnie ach.. bo sie przydadzą heh a tu będzie synu i wszystkie sukienki pójdą weg :D

Chodzicie może na siłownię ? może to dziwne pytanie ,rożne mamy mają różne zdanie na ten tamet. Ale ja przed ciążą chodziłam regularnie 4 razy w tyg teraz były te mdłość i odpuściłam ale dziś jak lepiej się czułam już bym wskoczyła w strój sportowy i poszła chociażby na rowerek .

A ja wczoraj jadłam pizze z oscypkiem, albo z serem udającym oscypka:-D grunt, że była dobra i do tego jeszcze z żurawiną.

Czy stosujecie jakieś specyfiki ujędrniające dla kobiet w ciąży? na większości pisze od 4 miesiąca, więc się dziś skusiłam i kupiłam jakiś ziaji z serii mama mia. Może macie jakieś sprawdzone, godne polecenia?

EVVULA ja w pierwszej ciąży używałam rano balsamu przeciw rozstępom taki typowy dla ciężarówek a wieczorem oliwki dla dzieci niestety w moim wypadku nie pomogło popękałam niesamowicie. Teraz używam już tylko oliwki bo raczej nie dołożę sobie rozstępów nie ma już nawet gdzie ;) Widziałam że reklamują też jakiś balsam na rozstępy jestem ciekawa co to za specyfik i czy faktycznie te smarowania coś pomagają .

reklama
Chodzicie może na siłownię ? może to dziwne pytanie ,rożne mamy mają różne zdanie na ten tamet. Ale ja przed ciążą chodziłam regularnie 4 razy w tyg teraz były te mdłość i odpuściłam ale dziś jak lepiej się czułam już bym wskoczyła w strój sportowy i poszła chociażby na rowerek .[/QUOTE]

jesli przed ciaza cwiczylas regularnie to nie ma przeciwskazan do jakiekiegos delikatnego kardio. nie wskazane jest podskakiwanie, rozsciaganie I trening silowy. Rowerek na spokojnie albo stepper, bierznia jakos leciutko, najlepiej trenera sie poradz zeby ci dobral cwiczenia. Martwego ciagu np nie polecam :D

Do góry