reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
dreamgirl jestem doradcą finansowym. (...) na wizycie u lekarza zawsze mam podwyższone dolne, na pierwszej wizycie stwierdzającym ciążę miałam 160/100. Lekarz kazał kontrolować, powiedział że w ciąży się unormuje i rzeczywiście na razie mam jak na mnie niskie ok 120/70 (...) Jutro mam usg ok 19-stej, więc zajrzę do was pewnie późnym wieczorem. Trzymajcie kciuki żeby kalendarz chiński się mylił.
Dzięki za odpowiedź :-)
Moje ciśnienie niezmiennie od początku ciąży na poziomie 100/65 czasami na 70.
Mi wczoraj też coś falowało tra la la... :tak:
Od razu zdawaj relację i jak będą zdjęcia, to obowiązkowo wieczorem wrzucaj na forum - czekamy!!!

powiem Wam, co mi się wczoraj przydarzyło - stałam na czerwonym pasie jako druga, było lekko pod górkę, a nagle samochód przede mną stojący zaczyna się staczać, obtrąbiłam ale i tak facet we mnie uderzył, nie mogłam wysiąść bo dwa dni temu siadł mi ręczny, więc zatrąbiłam i dałam znak by facet zjechał na bok, a ten machnął ręką i na zielonym sobie pojechał, jechałam za nim trąbiąc jak wariatka, a ten nic - wnerwiona zadzwoniłam na policję, przeprosiłam bo to tylko obtarty zderzak i połamana rejestracja, ale tak się nie robi, policjanci bardzo sympatyczni, wykazali zrozumienie dla podminowanej kobiety w ciąży, syn zapamiętał numery rejestracyjne, więc teraz czekam aż złapią drania

dziewczyny gratuluję udanych wizyt

mamuska
widzę, że nowa lekarka kontaktowa i rzeczowa, super

szczęśliwa kciuki za dzisiejszą wizytę, ale musiałaś trzymać nerwy na wodzy, gdy by mu to opowiadałyśmy o naszych kolejnych usg, a ty biedulka na swoje pierwsze tyle czekałaś, ale dzisiejsza wizyta już to wszystko wynagrodzi

zaraz zbieram się na usg gentyczne, we wtorek robił je mój lekarz, ale że ja stara to dzisiaj mam w poradni u lekarza z certyfikatem, niby wszystko ok a i tak mam stresa :baffled:

Hej .. bylam wczoraj na usg prenatalnym.. krew pobrali wyniki a tydzien... dzidzia (wczoraj 13t6d) ma 6.24cm . Wszystko ok , procz ...zle przeplywajacej krwi ;/ czekamy na kolejna wizyte , i moze cos wiecej powie... ah no i na 80% mamy kolejna dziewczynke;)

Bata omg jaka świnia z tego faceta, noo jakby mi się taki trafił to ja nie wiem

Lenati gratuluję wizyty i Dziewczynki, ale też za bardzo nie wiem o co Chodzi z tą krwią

Bata, masakra jakaś. I weź się człowieku nie denerwuj. No ale teraz bezpodstawnie denerwujesz bobo. jeśli wcześniej wszystko było ok to teraz tylko wszystko się potwierdzi.

Lenati, a lekarz coś tlumaczyl o co chodzi z tymi przepływami krwi? Fajnie, że znacie już płeć. Będzie babiniec w domu. :D

Byłam wczoraj w tym dużym smyku w Gdańsku Matarni. Jest sporo fajnych rzeczy ale te ceny... Na allegro dużo taniej nawet licząc przesyłke. Tylko w smyku można dotknąć i zobaczyć a na allegro to będzie niespodzianka. No i ubranka cudne tylko co z tego jak ja nie wiem kto tam u mnie mieszka. Mój L zainteresował się tylko fotelikami, wózkami, elektrycznymi bujakami (chyba tylko z ciekawości jak to działa) no i oczywiście zabawkami (którymi sam by się pobawił a nie małe dziecko). Jak tylko zaczęłam oglądać wanienki, rożki, materacyki, łóżeczka itp. to stał zniecierpliwony i przewracał oczami i zaczynał gadke o zbędnych rzeczach. no myślałam, że w łep przy ludziach mu dam ;)
Chyba się oswoił z tematem ciąży ale widzę, że nie ogarnia tego, że jak ciąża się skończy to naprawde będzie bobas. Niby był 2 razy na usg i widział dziecko ale to chyba jeszcze za mało. Niby czasu jeszcze dużo ale chyba warto się już rozejrzeć co jest na rynku i ile kosztuje.

Ma nieprawidlowe krazenie.. zle wyplywa krew z serca .. wiecej powie na troszke starszej ciazy. Ale serce bije dobrze.. nie byl w stanie wiecej powiedziec.

reklama
Witam!

Gratuluję pomyślnych wizyt i trzyma kciuki za dzisiejsze, oby ten durny horoskop chiński się nie sprawdził... szczerze to zła bym na którąś ,że go wrzuciła bo skusiłam się i sprawdziłam a przecież to głupota :no:

U nas piękna wiosna huuuuuuuuuura, nareszcie, jutrzejsze urodziny Antka na trawie :-D

Miłego dnia wszystkim życzę, zajrzę wieczorem jak tam nasze wizytujące.

Do góry