reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dreamgirl jestem doradcą finansowym.

Krewetka dotrwasz, nie masz innego wyjścia. Trzymamy kciuki. A czy ty z ciśnieniem miałaś problemy jeszcze przed zajściem w ciąże? Pytam bo ja miałam czasem skoki ciśnienia, ale leków nie przyjmowałam, na wizycie u lekarza zawsze mam podwyższone dolne, na pierwszej wizycie stwierdzającym ciążę miałam 160/100. Lekarz kazał kontrolować, powiedział że w ciąży się unormuje i rzeczywiście na razie mam jak na mnie niskie ok 120/70 bo mierzę w domu (dlatego było mi w kółko zimno), ale boję się że im późniejsza będzie ciąża tym większe będę miała ciśnienie. Już w pierwszej ciąży pod koniec miałam za wysokie.

Co do ruchów to ja też chyba już czuję od jakiegoś czasu, coś mi tam faluje, więc to chyba to.
Przytyć jeszcze nie przytyłam, nawet zgubiłam przez te mdłości z 1,5 kg , ale po spodniach w pasie zaczynam czuć że coraz mniej miejsca jest.
Jutro mam usg ok 19-stej, więc zajrzę do was pewnie późnym wieczorem. Trzymajcie kciuki żeby kalendarz chiński się mylił.

reklama
Dziewczyny polecam na relaks Radler WARKA 0% alko + paczka chipsów Leisy z pieca grilowana papryka :D ależ się wyluzowałam,a jak w gębe pali fiu fiu fiu :D

hahaaha kochana ja przez 2 lata mam tylko to do dyspozycji ii juz mam i tego dosyc, wlasnie mysle,żeby sobie bavarie kupic, bo zawsze warka radler, moze mi posmakuje, to sobie łykne kiedys ;) ale nie wiem gdzie tą bavarie kupic, bo w sumie t nigdzie nie widzialam, albo sie poprostu nie rozglądałam

szczesliwa, ewula trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&

Hej, ale mam dużo zaległości..

Co do cytologii to miałam robiona dwa tygodnie temu i lekarz się zdziwił że zapomniał zrobić mi wcześniej :p

Co do ruchów.. Zazdroszczę! Doczekać się już nie mogę ale za wcześnie jeszcze u mnie.. :-)

Nie mogę przestać się uśmiechać po wczorajszym badaniu hihi :-) dziękuję wszystkim za gratulacje! Oby cały czas było wszystko tak dobrze :-)

hahaaha kochana ja przez 2 lata mam tylko to do dyspozycji ii juz mam i tego dosyc, wlasnie mysle,żeby sobie bavarie kupic, bo zawsze warka radler, moze mi posmakuje, to sobie łykne kiedys ;) ale nie wiem gdzie tą bavarie kupic, bo w sumie t nigdzie nie widzialam, albo sie poprostu nie rozglądałam

szczesliwa, ewula trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&

Ja bavarie kupowałam w Realu,ale to jeszcze jak karmiłam piersia, czyli z jakies pół roku temu :D

o jaa mi ta Bavaria strasznie nie smakuje. ja pije do filmu Koppaberga truskawkowo-limonkowego. czasem sie upoluje takiego bez alko ;)

Trzymaj się :-*

Ja tylko tak na chwilę. Myślałam że będę miała więcej czasu, ale marnie to wygląda.
Jutro jadę na pierwsze usg. Stresa mam ogromnego przed wieloma rzeczami. Dam wam znać po wizycie co i jak. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok.

Miłego wieczoru

Trzymam kciuki za jutro! Ja jeszcze tydzien ...:baffled:

Szczęśliwa.4 czekam na wieści :-)

Xmamuska a co z jodem? Bo już nie pamiętam czy bierzesz? Dobrze że zwiększyła dawkę :-)

reklama
Do góry