reklama
dziewczyny ktore sprawdzaly plec u chinczykow - komus lekarz potwierdzil prognoze??
jak na razie u mnie na 70 %
malinka89
Fanka BB :)
dziewczyny ktore sprawdzaly plec u chinczykow - komus lekarz potwierdzil prognoze??
Chinczyki przepowiedzialy mi dziewczynkę i lekarz dał 90% że dziewczynka :-)
katjana1
może dowiem się w poniedziałek na prenatalnych (wg Chinczyków ma być chłopak)
paulka87
hejka dziewczyny dziś po wizycie wszystko oki. zmienił mi tylko duphaston na luteinę bo najprawdopodobniej po duph mnie tak głowa boli.
A co najważniejsze to mojej córci dziś jajca urosły ale tez na 100% nie potwierdził więc się wszystko może jeszcze zmienić. Z chinczyka wychodziła dziewczynka... i dzidzia ma już 8,5cm )))
A co najważniejsze to mojej córci dziś jajca urosły ale tez na 100% nie potwierdził więc się wszystko może jeszcze zmienić. Z chinczyka wychodziła dziewczynka... i dzidzia ma już 8,5cm )))
Ostatnia edycja:
Lilolo
Paulka,
Haha właśnie teraz widać, że takie wczesne przepowiadanie płci to jednak mało pewne
A co byś wolała synka czy córeczkę? Chociaż wiadomo grunt to by zdrowy dzieć był, a jakiej płci to już mniej istotne, ale jednak dla mnie też ważne bo marzą mi się córeczki
Ja niedawno z pracy wróciłam. W chałupie kupa sprzątania i zaraz się za to biorę. Potem wykapie Lalę i w końcu sama będę mogła odpocząć
A jutro znów na 7:30 do 17:30. A może by tak wyrzucić kartki z kalendarza i ustawić juz sierpień? Co wy na to?
Miłego wieczoru!
Haha właśnie teraz widać, że takie wczesne przepowiadanie płci to jednak mało pewne
A co byś wolała synka czy córeczkę? Chociaż wiadomo grunt to by zdrowy dzieć był, a jakiej płci to już mniej istotne, ale jednak dla mnie też ważne bo marzą mi się córeczki
Ja niedawno z pracy wróciłam. W chałupie kupa sprzątania i zaraz się za to biorę. Potem wykapie Lalę i w końcu sama będę mogła odpocząć
A jutro znów na 7:30 do 17:30. A może by tak wyrzucić kartki z kalendarza i ustawić juz sierpień? Co wy na to?
Miłego wieczoru!
paulka87
Jest mi obojętne co będzie byle by zdrowe było choć trochę się przyzwyczaiłam do myśli że będzie dziewczynka i do brzucha Oliwka mówiłam i fajnie było by mieć parkę ale z drugiej strony chłopczyk też super, będzie Szymon, najbardziej się synuś cieszy że brata będzie miał i wyprawki nie trzeba będzie zmieniać... A poza tym będę miec trzech facetów którzy będą o mnie dbać hehe
reklama
Hejka. Jestem po wizycie, u maluszka wszystko w prządku, mierzy już 8,6 cm, waży ok 88 g. Wszystkie pomiary w normie, NT 1,25. Nóżki są, rączki są, chyba bawił się pępowiną bo machał rączkami, ale płci nie zdradził, więc ja dalej nie wiem, ale cieszę się że wszystko ok. Następna wizyta 2 maja.
Podziel się: