reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dreamgirl ja nie wiem co my robimy z kasą bo my serio nieźle zarabiamy! ok porobily sie długi w tamtym roku bo mój stracił pracę a ja sama nie wyrabialam wiec teraz splacamy kredytowke no ale... i tak zarabiamy wiecej niż nasi znajomi a kasa nam sie jakoś rozpływa! sama nie wiem co jest? może to kwestia tego ze mieszkamy na poludniu a tutaj wszystko dwa razy droższe niż np w Blackpool? nie wiem kurde ale jak już M traci pozytywizm (a to sie zdarza mega zadko) to ja się zaczynam bać...
Oj tam, zróbcie sobie jakieś podsumowanie wydatków. Może to Wam pokaże gdzie to ucieka :) Spokojnie.

Zazdroszczę Wam odczuwalnych ruchów!!!! Chociaż ja dzisiaj i kilka dni temu coś tam też czułam, ale to za słabe jeszcze. Pewnie później poczuję, przez warstwę tłuszczu wrrrrrrrr :crazy:

reklama
Krewetka wytrwałości i dużo uśmiechu na twarzy,głowa do góry wszystko będzie okey !!!

Dream daj spokój z tym tłuszczem !!!!!

krewetka bedzie dobrze, trzymam kciukasy &&&&

a teraz moje drogie jakie macie cudowne sposoby na przeziebienie, kazdy miesien mnie boli, nie mam sil ledwie zipie, a synkiem sie trzeba zająć, moim jedynym cudownym sposobem w ciąży jest mleko z miodem i czosnkiem, ale tak mnie żołądek po tym boli, że może czegos innego powinnam spróbowac

krewetka siły,
ja mieszkam 2 km od Roztoki, do której lekarki chodzisz
dodonka ja odradzam Roztokę, Tuchów wg mnie jest dużo lepszy na ten moment
dolga mi bardzo korzeń imbiru pomaga w przeziębieniu

a ja znów w szpitalu :( ciśnienie mnie nie opuszcza :( moja gin pracuje w Roztoce wiec tu bede miala cesarke ( jak dotrwam )

Trzymaj się :-*

Ja tylko tak na chwilę. Myślałam że będę miała więcej czasu, ale marnie to wygląda.
Jutro jadę na pierwsze usg. Stresa mam ogromnego przed wieloma rzeczami. Dam wam znać po wizycie co i jak. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok.

Miłego wieczoru

krewetka bedzie dobrze, trzymam kciukasy &&&&

a teraz moje drogie jakie macie cudowne sposoby na przeziebienie, kazdy miesien mnie boli, nie mam sil ledwie zipie, a synkiem sie trzeba zająć, moim jedynym cudownym sposobem w ciąży jest mleko z miodem i czosnkiem, ale tak mnie żołądek po tym boli, że może czegos innego powinnam spróbowac
Mnie ratuje Prenatal Gripp Care.

reklama
Do góry