Kornelcia05
Moderatorka
Dziewczyny a czy wasze piersi nadal są bolesne bo u mnie od 2 dni żadnych dolegliwości jedynie brzuch delikatnie się przypomina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kumam... kiszka trochę, ale nie przejmuj się tym w ogóle.Dreamgirl wiesz najgorzej z tym że tyle się uczyłam na maturę bo każdy kazał mi ją zrobić a przyjechałam tutaj i okazało się że tutaj nie ma czegos takiego jak matura i powiedzieli mi że mogę do śmieci sobie wyrzucić =/
My już też byliśmy nie raz oglądać różne rzeczy dla bobasa ale jak na razie nic nie kupujemy bo to trochę za wcześnie a dopiero na lato będziemy całkiem urządzać pokój doda bobaska
No możesz, po co pytasz :-) Po prostu dołączasz i już. A my Cię przyjmujemy z otwartymi ramionami. Tylko nie spadaj w nie z impetem, bo cycki nas boląHej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Od jakiegoś czasu was podczytuję i się zastanawiam gdzie dołączyć bo termin mam na 28.10. ale ciążę z synkiem przenosiłam 5 dni więc i teraz też tak może być że termin przesunie się na listopad.
U mnie w ogóle większość objawów zniknęła prócz cycków właśnie. Już jestem jak dojna krowa hahahahaha muszę kupić większy stanik!!!Dziewczyny a czy wasze piersi nadal są bolesne bo u mnie od 2 dni żadnych dolegliwości jedynie brzuch delikatnie się przypomina.