reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ja polecam Galaxy Note jeśli nie boisz się rozmiarów. Mój go ma i chętnie bym zamieniła się ;) ja mam s3 i też sobie chwale ale już jestem po formacie bo zwisa android czasami.
Nagroda dla taty roku idzie do mojego męża. Byliśmy wczoraj nad morzem i kwestowali tam dla żołnierzy i ich rodzin. W zamiar za datki weteran robił dzieciakom zwierzaki z balonów. Lari miała króliczka ale niestety jej pękł w aucie. Na to mój zdecydował że on się sam nauczy robić zwierzaki z balonów żeby mógł jej robić codziennie innego. Kupił 400 balonów i właśnie ogląda na yt filmiki instruktażowe. Ever-so-sweet ♥♥♥

reklama
Szczęśliwa ja też miętowy chociaż L mnie namawia na ten czerwony. Same dobre opinie maja. Ja chyba sobie wezme jak bede przedluzac abonament.

Colly widziałam ten czerwony na żywo i mi on bardziej pod takie pomarańczowy ceglasty zalatywal. Moj mąż ma biały bo czarny był brzydki za czerwony to by mnie chyba wywalił z domu (choć później powiedział ze nie :-) wiec padło na biały. Mietowego nie bylo

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Od jakiegoś czasu was podczytuję i się zastanawiam gdzie dołączyć bo termin mam na 28.10. ale ciążę z synkiem przenosiłam 5 dni więc i teraz też tak może być że termin przesunie się na listopad.

Dziewczyny z tym jedzeniem to ja tez raczej jem wszystko no moze poza tatarem np bo jednak surowe mieso, serow plesniowych raczej nie jadam choć ostatnio sobie gryzka kąsnęłam ;) a ryby wedzone wiem ze niby sa zakazane, ale czasami zdarza mi sie zjeśc, bo poprostu je lubię :)

Z telefonem nie pomoge, nie znam się, nie przywiązuje wagi do takich rzeczy, oby był i dzwonił ;)

Nagroda dla taty roku idzie do mojego męża. Byliśmy wczoraj nad morzem i kwestowali tam dla żołnierzy i ich rodzin. W zamiar za datki weteran robił dzieciakom zwierzaki z balonów. Lari miała króliczka ale niestety jej pękł w aucie. Na to mój zdecydował że on się sam nauczy robić zwierzaki z balonów żeby mógł jej robić codziennie innego. Kupił 400 balonów i właśnie ogląda na yt filmiki instruktażowe. Ever-so-sweet ♥♥♥

ooo jak miło ;) super tatuś, naprawde jakas nagroda się nalezy, mój by na taki pomysł nie wpadł :)

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Od jakiegoś czasu was podczytuję i się zastanawiam gdzie dołączyć bo termin mam na 28.10. ale ciążę z synkiem przenosiłam 5 dni więc i teraz też tak może być że termin przesunie się na listopad.

witaj :) zostań z nami, a może tym razem nie przenosisz, a jak przenosisz to myślę, że nie ty jedna :)

wreszcie ładna pogoda a ja mogłabym spać i spać.:-) a bardziej spacer byłby na miejscu! :tak:

co do imion oboje marzymy, żeby nasz syn nazywał się Julian. :-) strasznie podoba nam się to imię, ale ja i tak czuje że będzie dziewczynka. wtedy T dał mi wolną rękę i upieram się przy Anielce. zobaczymy jak to będzie. ja nie wytrzymałabym nieświadomości czy będzie chłopiec czy dziewczynka! chcemy wiedzieć. chociaż racja, to chyba najlepsza niespodzianka pod słońcem. :tak:

Buba właśnie... wszystko pięknie ładnie, gospodarstwo, ale żeby gdzieś wyjechać... to trzeba planować duuużo na przód. ;-)

życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia!:happy2:

Jak patrzę na wasze suwaczki to wychodzi na to że ja zamykam listę październikowych mam, chyba że jeszcze ktoś dołączy. A jeśli mówimy o jedzeniu to też odstawiłam tatar mimo, że bardzo lubię i przechodziłam już toksoplazmozę, sery pleśniowe i wędzone ryby też odstawiłam. Za to mam zachcianki na warzywa i owoce.

Dzień dobry :)

Ja mam Sgs4 i go kocham ale będę teraz zmieniać na 5 ( mąż go ma i jest super! ). Dla mnie jest najważniejszy aparat właśnie :) 90% zdjęć Hani jest zrobiona moim telefonem i są świetnej jakości. A w 5. aparat jest jeszcze lepszy. Właśnie ze względu na to, że Samsungi mają lepsze aparaty nie zdecydowałam się na iPhona.

Jak byłam w pierwszej ciąży to imiona mieliśmy ustalone od początku. Hania (po mojej zmarłej Mamie) i Franek. A teraz nie możemy się zdecydować. Franków jest masa! Nawet wśród naszych znajomych 2 ;) wiec to odpada.
Myślimy o Wojtku, Jasiu, Maćku a dla dziewczynki Helence, Poli albo jeszcze inaczej... Pewnie jak płeć poznamy to będzie łatwiej ;)

Co do jedzenia to ja też je wszytko poza tatarem (który uwielbiam i tęsknię za nim :) ). W I trymestrze sushi też odstawiłam ale już w II i III od czasu do czasu zjem bo bez tego na pewno nie wytrzymam ;)

My mieszkamy w zielonej dzielnicy stolicy, na Saskiej Kępie. Do 55. hektarowego parku Skaryszewskiego mamy 5 minut spacerkiem, wiec jest bosko :)

reklama
Akatsuki na pierwsze urodziny naszego Olka, maz nauczył sie wlasnie z yt skręcenia tych balonów (ile było pękniętych na początku to tylko my wiemy :D) ale nauczył sie i Olek codziennie miał cos fajnego :p

Do góry