reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Ja polecam Galaxy Note jeśli nie boisz się rozmiarów. Mój go ma i chętnie bym zamieniła się ;) ja mam s3 i też sobie chwale ale już jestem po formacie bo zwisa android czasami.
Nagroda dla taty roku idzie do mojego męża. Byliśmy wczoraj nad morzem i kwestowali tam dla żołnierzy i ich rodzin. W zamiar za datki weteran robił dzieciakom zwierzaki z balonów. Lari miała króliczka ale niestety jej pękł w aucie. Na to mój zdecydował że on się sam nauczy robić zwierzaki z balonów żeby mógł jej robić codziennie innego. Kupił 400 balonów i właśnie ogląda na yt filmiki instruktażowe. Ever-so-sweet ♥♥♥

reklama
Szczęśliwa ja też miętowy chociaż L mnie namawia na ten czerwony. Same dobre opinie maja. Ja chyba sobie wezme jak bede przedluzac abonament.

Colly widziałam ten czerwony na żywo i mi on bardziej pod takie pomarańczowy ceglasty zalatywal. Moj mąż ma biały bo czarny był brzydki za czerwony to by mnie chyba wywalił z domu (choć później powiedział ze nie :-) wiec padło na biały. Mietowego nie bylo

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Od jakiegoś czasu was podczytuję i się zastanawiam gdzie dołączyć bo termin mam na 28.10. ale ciążę z synkiem przenosiłam 5 dni więc i teraz też tak może być że termin przesunie się na listopad.

Dziewczyny z tym jedzeniem to ja tez raczej jem wszystko no moze poza tatarem np bo jednak surowe mieso, serow plesniowych raczej nie jadam choć ostatnio sobie gryzka kąsnęłam ;) a ryby wedzone wiem ze niby sa zakazane, ale czasami zdarza mi sie zjeśc, bo poprostu je lubię :)

Z telefonem nie pomoge, nie znam się, nie przywiązuje wagi do takich rzeczy, oby był i dzwonił ;)

Nagroda dla taty roku idzie do mojego męża. Byliśmy wczoraj nad morzem i kwestowali tam dla żołnierzy i ich rodzin. W zamiar za datki weteran robił dzieciakom zwierzaki z balonów. Lari miała króliczka ale niestety jej pękł w aucie. Na to mój zdecydował że on się sam nauczy robić zwierzaki z balonów żeby mógł jej robić codziennie innego. Kupił 400 balonów i właśnie ogląda na yt filmiki instruktażowe. Ever-so-sweet ♥♥♥

ooo jak miło ;) super tatuś, naprawde jakas nagroda się nalezy, mój by na taki pomysł nie wpadł :)

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Od jakiegoś czasu was podczytuję i się zastanawiam gdzie dołączyć bo termin mam na 28.10. ale ciążę z synkiem przenosiłam 5 dni więc i teraz też tak może być że termin przesunie się na listopad.

witaj :) zostań z nami, a może tym razem nie przenosisz, a jak przenosisz to myślę, że nie ty jedna :)

wreszcie ładna pogoda a ja mogłabym spać i spać.:-) a bardziej spacer byłby na miejscu! :tak:

co do imion oboje marzymy, żeby nasz syn nazywał się Julian. :-) strasznie podoba nam się to imię, ale ja i tak czuje że będzie dziewczynka. wtedy T dał mi wolną rękę i upieram się przy Anielce. zobaczymy jak to będzie. ja nie wytrzymałabym nieświadomości czy będzie chłopiec czy dziewczynka! chcemy wiedzieć. chociaż racja, to chyba najlepsza niespodzianka pod słońcem. :tak:

Buba właśnie... wszystko pięknie ładnie, gospodarstwo, ale żeby gdzieś wyjechać... to trzeba planować duuużo na przód. ;-)

życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia!:happy2:

Jak patrzę na wasze suwaczki to wychodzi na to że ja zamykam listę październikowych mam, chyba że jeszcze ktoś dołączy. A jeśli mówimy o jedzeniu to też odstawiłam tatar mimo, że bardzo lubię i przechodziłam już toksoplazmozę, sery pleśniowe i wędzone ryby też odstawiłam. Za to mam zachcianki na warzywa i owoce.

Dzień dobry :)

Ja mam Sgs4 i go kocham ale będę teraz zmieniać na 5 ( mąż go ma i jest super! ). Dla mnie jest najważniejszy aparat właśnie :) 90% zdjęć Hani jest zrobiona moim telefonem i są świetnej jakości. A w 5. aparat jest jeszcze lepszy. Właśnie ze względu na to, że Samsungi mają lepsze aparaty nie zdecydowałam się na iPhona.

Jak byłam w pierwszej ciąży to imiona mieliśmy ustalone od początku. Hania (po mojej zmarłej Mamie) i Franek. A teraz nie możemy się zdecydować. Franków jest masa! Nawet wśród naszych znajomych 2 ;) wiec to odpada.
Myślimy o Wojtku, Jasiu, Maćku a dla dziewczynki Helence, Poli albo jeszcze inaczej... Pewnie jak płeć poznamy to będzie łatwiej ;)

Co do jedzenia to ja też je wszytko poza tatarem (który uwielbiam i tęsknię za nim :) ). W I trymestrze sushi też odstawiłam ale już w II i III od czasu do czasu zjem bo bez tego na pewno nie wytrzymam ;)

My mieszkamy w zielonej dzielnicy stolicy, na Saskiej Kępie. Do 55. hektarowego parku Skaryszewskiego mamy 5 minut spacerkiem, wiec jest bosko :)

reklama
Akatsuki na pierwsze urodziny naszego Olka, maz nauczył sie wlasnie z yt skręcenia tych balonów (ile było pękniętych na początku to tylko my wiemy :D) ale nauczył sie i Olek codziennie miał cos fajnego :p

Do góry