reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej :-) no to jak już tyle piszecie o zawodach to ja dodam że jestem magistrem zarządzania, bardzo chciałabym znaleźć pracę w HR i się tam spełniać, w dodatku teraz robię jeszcze podyplomowe z prawa pracy z elementami kadr, fajne uzupełnienie :-) choć ze z drugiej strony chciałabym pierwsze 3 lata przesiedziec z dzieckiem w domu :-)

reklama
już wróciłam, wyjście sie za bardzo nie udało... ale przynajmniej zjadłam sobie lody truskawkowe z bakaliowymi i polane bitą śmietaną :D mniaaam
później trochę się poszwędałam, w samsungu zobaczyłam że nie mają na razie nic co by mnie interesowało, poczekam chyba na sgs s6. Kilka razy zrobiło mi się słabo że mało nie zemdlałam do tego dopadły mnie mdłości, więc szybkie zakupy spożywcze i wróciłam do domu... nie nadaję się chyba na takie wyjścia, ciekawe co będzie latem jak będą upały, pewnie będzie mi słabo cały czas...
teraz gotuję rosołek :) i zjadłam wafle ryżowe z serkiem białym do smarowania i pomidorkiem, w końcu coś co mi podeszło i jest zdrowe! tak się cieszę, fajnie jest się najeść :p

Kamilove zgadza się, pokrewne kierunki :) a zawód fajny, ale trzeba to pokochać, bo na odwal się to tu się nie da pracować...

Dreamgirl faktyczne staż nieduży, ale jak to mówią nie ilość a jakość się liczy :) mój Brat oświadczył się po 2 miesiącach :) mam nadzieję że to coś zajebistego się przebije przezs zarość dnia i dojdziecie do porozumienia :*

Kate powodzenia w walce! W PL to nawet to co Ci się należy jak psu buda trzeba wyrwać siłą :/ przykre

Asika witaj na pokładzie :) ten Twój Facet to niezłe ziółko :p ale jak to mówią do trzech razy sztuka :p

AnnieTess współczuję problemów z autem
ja planuję rodzić w Lublinie,ale plany jeszcze mogą się zmienić...

Buba ale masz super robotę :D pochwal się nad czym ostatnio pracowałaś :D
hehe to fajnie że mieszkamy tak blisko siebie :D łatwiej będzie się kiedyś spotkać:D
a ile poród w Damianie kosztuje?

Lantka podziwiam, ja bym chyba tak nie mogła mieszkać, potrzebuję trochę cywilizacji, sklepów pod bokiem, ludzi, wiadomo, bez przesady, ale jednak :p
kiedyś z G wybraliśmy się samochodem na wielką pętlę bieszczadzką i G zaproponował że może kiedyś przyjedziemy w tą głuszę, to powiedziałam ze może jechać ale beze mnie :p

Widze ze opowiadacie o sobie fajnie. Kurcze jak pisze z tel to nie umiem wam odpisac bo sie gubie w tym :/
Ja z mezem znamy sie 5,5 roku po slubie jestesmy 4 lata i mamy 3 letnia corke. Szybko zamieszkalismy razem bo poznalismu sie ü jego siostry w Kolobrzegu ja urlop on odwiedziny a ze on mieszkal w DE to Po 4m bycia razem na odleglosc rzucilam wszystko i wyjechalam Do niego. W PL nie pracowalam w swoim zawodzie a Tu z racji ze maz pracuje na 3 zmiany corka w przedszkolu Do 15 to ciezko mi znalezc prace taka fajniejsza bo ja ja prowadze i odbieram . Pracuje w hotelu 5* jako pokojowka i nie narzekam bo praca mi sie podoba, towarzystwo fajne i godz pracy usrawiam sobie pod siebie wiec czego chciec wiecej.

Witam nowe dziewczyny

Ja też gwoli uzupełnienia chciałam dodać że mam tytuł z Politologii hehe wyjechałam z Polski tydzień po obronie. Moja specjalizacja to historia przemian społecznych w komunizmie. Nigdy nie pracowałam w zawodzie bo chyba bym musiała zostac kusztoszem w muzemu. Kiedyś w ramach praktyk pisałam do gazet.
O studiach powiem tak: nie żałuję, było super, ale już bym tego kierunku nie wybrała. Na razie nie liczę na ambitną robotę. Miałam taką do sierpnia 2014 i prawie wykończyła mnie nerwowo. Muszę odchowac dziwciaki najpierw.

Blair nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej, bo od dziecka mieszkam tutaj :) mnie znów przytłacza hałas i tłum. Owszem lubie wyjechać w miasto, ale jestem szczęśliwsza będąc w domu. :) a do sklepu spożywczego nie mam aż tak daleko:-)

Blair,

Kobieto niedobra, ale.mi ochoty na lody narobiłas [emoji33] [emoji14]

Normalnie kupie sobie w kawiarni super duża porcje [emoji13]
Niech ten mój juz wraca do domu bo mi język w tylek wpadnie [emoji6]

reklama
Do góry