już wróciłam, wyjście sie za bardzo nie udało... ale przynajmniej zjadłam sobie lody truskawkowe z bakaliowymi i polane bitą śmietaną
mniaaam
później trochę się poszwędałam, w samsungu zobaczyłam że nie mają na razie nic co by mnie interesowało, poczekam chyba na sgs s6. Kilka razy zrobiło mi się słabo że mało nie zemdlałam do tego dopadły mnie mdłości, więc szybkie zakupy spożywcze i wróciłam do domu... nie nadaję się chyba na takie wyjścia, ciekawe co będzie latem jak będą upały, pewnie będzie mi słabo cały czas...
teraz gotuję rosołek
i zjadłam wafle ryżowe z serkiem białym do smarowania i pomidorkiem, w końcu coś co mi podeszło i jest zdrowe! tak się cieszę, fajnie jest się najeść
Kamilove zgadza się, pokrewne kierunki
a zawód fajny, ale trzeba to pokochać, bo na odwal się to tu się nie da pracować...
Dreamgirl faktyczne staż nieduży, ale jak to mówią nie ilość a jakość się liczy
mój Brat oświadczył się po 2 miesiącach
mam nadzieję że to coś zajebistego się przebije przezs zarość dnia i dojdziecie do porozumienia :*
Kate powodzenia w walce! W PL to nawet to co Ci się należy jak psu buda trzeba wyrwać siłą :/ przykre
Asika witaj na pokładzie
ten Twój Facet to niezłe ziółko
ale jak to mówią do trzech razy sztuka
AnnieTess współczuję problemów z autem
ja planuję rodzić w Lublinie,ale plany jeszcze mogą się zmienić...
Buba ale masz super robotę
pochwal się nad czym ostatnio pracowałaś
hehe to fajnie że mieszkamy tak blisko siebie
łatwiej będzie się kiedyś spotkać
a ile poród w Damianie kosztuje?
Lantka podziwiam, ja bym chyba tak nie mogła mieszkać, potrzebuję trochę cywilizacji, sklepów pod bokiem, ludzi, wiadomo, bez przesady, ale jednak
kiedyś z G wybraliśmy się samochodem na wielką pętlę bieszczadzką i G zaproponował że może kiedyś przyjedziemy w tą głuszę, to powiedziałam ze może jechać ale beze mnie