kamila1982
Fanka BB :)
Asika witaj! Nie zly agent z twojego faceta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia , to na pewno nie miałam tego badania, ja na szczęście wszystkie ciążę mam donoszone
Od 6. miesiąca ciąży z Hanią byłam na L4, potem rok na rodzicielskim, potem na wychowawczym a teraz przechodzę znowu na L4... boję się kontroli ZUS ale sama kadrowa mi tak doradziła, więc mam nadzieję, że jakoś to się ułoży bez problemu. KAMILOVE Ty się nie boisz kontroli? Widzę, że mamy podobnie
Po kolejnym wychowawczym zamierzam wrócić do pracy.
W Warszawie brzydko, pochmurnie. Nosa nie chce się wyściubiać spod kołdry. Kamilove widzę, że masz plan rozłożony na lata [emoji2] . No ja w październiku zakończę prokreację. Trójka dzieci styknie, a jeszcze będą rok po roku to urobieni z mężem będziemy po łokcie co najmniej do 2025 hehe [emoji12] .
Z moim L jesteśmy niecałe 7 lat. Od 2 mieszkamy razem, od roku zaręczeni. Kłócimy się dosyć często ale to z racji temperamentu. Właściwie to jest dla nas forma rozmowy ja lubię te nasze kłótnie. Super oczyszczają atmosfere. no i nie lubię takiej flegmy jak para ludzi do siebie tylko cmoka i się ze wszystkim zgadzają.
Jakie plany na wekend? Odpoczywacie?
Ja zaraz uciekam na uczelnie a wieczorkiem impreza urodzinowa u moich rodziców
Witam!
Miałam być wrześniówką ale okazało się,że moje bobo za małe na zapłodnienie w grudniu więc ginek wyliczył mi poród na 5 pazdziernika ( muszę suwaczek przestawić)
Dziewczyny z Warszawy gdzie planujecie rodzić?
Annie tylko z tego co wiem po wychowawczym trzeba wrocic do pracy, bo byłas wyrejestrowana z chorobowego, wiec się dowiedz dokłądnie, żeby jakichś jaj nie było i żebyś kaskę dostała. A kontroli co tu się bać, jesteś w ciąży i kobieta ma takie prawo, akurat ciężarnym to podważyć tego nie moga nie martw się
Jasne :-)No to co przyjmiecie ???