reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Tak Was dużo,ze nie wiem komu miałam odpisać :confused:

Któraś pisała,że mieszka 100 km od Wawy... ja też w Siedlcach tj 100 od Wawy.

Co do historii mojej miłości to byłby super scenariusz, na prawdę duuuużo się działo i złego i dobrego.

Ja jestem biologiem z wykształcenia ze specjalnością nauczycielską. Nigdy w szkole nie pracowałam bo już na 3 roku zaczęłam pracować w laboratorium mikrobiologicznym mojej mamy i tak pracowałam do pażdziernika 2014 jak to mama zamknęła działalność a ja otworzyłam to samo.

Czy ktoś już zna płeć malucha??? Chce któraś niespodziankę? Ja się chyba skuszę, to będzie największa niespodzianka w życiu :tak:

Patrzcie co znalazłam!!

Załączniki

• 1426354196535.jpg
    1426354196535.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 57
Ladyk o tak ;-) moze któregoś dnia spotkamy się na jakieś lody :-)

Blair,mi też narobiłaś ochoty na lody ;-)

Migotka, smacznego i zazdoszcze apetytu ;-)

Akatsuki,ja mogłabym żyć tylko na białym serku i pomidorach ;-) też jem rano wieczór i w południe i tylko po białym serki nie chce mi się wymiotowac ;-)

Marian-atha och tylko nie sushi na samą myśl ciarki mnie przechodzą a jak mój A mówi że zamawia sushi to wtedy wychodzę z salonu , mam taki wstręt ze nawet jak pisze to mnie trzepie ;-)

Asika,nie zartuj nie chccesz znać płci bobaska ??Ja jestem strasznie ciekawa i już nie mogę się doczekać aż się dowiem :-) Mam bliską rodzinę w Siedlcach :-)

Lantka,ja też lubię ciszę i spokój i lubię wyjeżdżać do tesciow mieszkają przy samym lecie wtedy jestem w stanie nieźle się odprężyć i odpoczac, ale lubię też hałas i ludzi :-)

Ja jak miałam mdłości to tylko pepsi mi wchodziła :) a dziś na kolacje bagietka z masłem czosnkowym z piekarnika mniammmm

reklama
Do góry