reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Tak Was dużo,ze nie wiem komu miałam odpisać :confused:

Któraś pisała,że mieszka 100 km od Wawy... ja też w Siedlcach tj 100 od Wawy.

Co do historii mojej miłości to byłby super scenariusz, na prawdę duuuużo się działo i złego i dobrego.

Ja jestem biologiem z wykształcenia ze specjalnością nauczycielską. Nigdy w szkole nie pracowałam bo już na 3 roku zaczęłam pracować w laboratorium mikrobiologicznym mojej mamy i tak pracowałam do pażdziernika 2014 jak to mama zamknęła działalność a ja otworzyłam to samo.

Czy ktoś już zna płeć malucha??? Chce któraś niespodziankę? Ja się chyba skuszę, to będzie największa niespodzianka w życiu :tak:

Patrzcie co znalazłam!!

Załączniki

• 1426354196535.jpg
    1426354196535.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 52
Ladyk o tak ;-) moze któregoś dnia spotkamy się na jakieś lody :-)

Blair,mi też narobiłaś ochoty na lody ;-)

Migotka, smacznego i zazdoszcze apetytu ;-)

Akatsuki,ja mogłabym żyć tylko na białym serku i pomidorach ;-) też jem rano wieczór i w południe i tylko po białym serki nie chce mi się wymiotowac ;-)

Marian-atha och tylko nie sushi na samą myśl ciarki mnie przechodzą a jak mój A mówi że zamawia sushi to wtedy wychodzę z salonu , mam taki wstręt ze nawet jak pisze to mnie trzepie ;-)

Asika,nie zartuj nie chccesz znać płci bobaska ??Ja jestem strasznie ciekawa i już nie mogę się doczekać aż się dowiem :-) Mam bliską rodzinę w Siedlcach :-)

Lantka,ja też lubię ciszę i spokój i lubię wyjeżdżać do tesciow mieszkają przy samym lecie wtedy jestem w stanie nieźle się odprężyć i odpoczac, ale lubię też hałas i ludzi :-)

Ja jak miałam mdłości to tylko pepsi mi wchodziła :) a dziś na kolacje bagietka z masłem czosnkowym z piekarnika mniammmm

reklama
Do góry