reklama
Madziula 27
Moderatorka
Akatsuki, hihi spoko też nie lubię gazowanych chyba że zimne piwo w letnie popołudnie ;-)
Madziula 27
Moderatorka
Xmamuska, nie korcilo Was żeby poznać płeć ?? Fajna taka niespodzianka ale chyba nie wytrzymalabym żeby się nie zapytać gina ;-)
Madziula, Xmamuśka ja przy Gabi też nie chciałam wiedzieć tylko mój mąż wepchnął sie na usg i ginka wypytał. Gdybym miała 2 synów lub 2 córki to co innego, chciałabym dziecko tej drugiej płci a tak mam i to i to to teraz oby zdrowe
Zakupów jakiś wielkich robić nie planuję, to co będę kupować to w neutralnych kolorach a niespodzianka ,ze fest będzie. To jest tylko moje zdanie bo wszyscy inni chcą znać płeć... na wszelki wypadek nie powiem mężowi kiedy będę miała usg połówkowe
Madziula na jkiej ulicy mieszka Twoja rodzinka? Może gdzieś blisko, Siedlce to taka duża wiocha.
Zakupów jakiś wielkich robić nie planuję, to co będę kupować to w neutralnych kolorach a niespodzianka ,ze fest będzie. To jest tylko moje zdanie bo wszyscy inni chcą znać płeć... na wszelki wypadek nie powiem mężowi kiedy będę miała usg połówkowe
Madziula na jkiej ulicy mieszka Twoja rodzinka? Może gdzieś blisko, Siedlce to taka duża wiocha.
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Asika na płeć chyba jeszcze za wczesnie trochę. Podziwiam Cię ze nie chcesz wiedzieć wcześniej, ja bym nie wytrzymała :-)
Madziula zjadlabym taki nasz polsku twarożek mmm :-) moja mama czasem sama robi ser ale jak czuje jak to śmierdzi to mi się odechciewa później jeść.
Mamuśka bagietka z czosnkiem mmm pycha :-)
Rozmawiałam wczoraj z kuzynka w pracy o polskim jedzeniu. Jeju ale bym zjadła takie młode ziemniaki z koperkiem i mizeria :-) ciocia powiedziała ze mi zrobi jak przyjadę. Coś czuje ze w Polsce przez te 5 tyg to z 10 kg przytyje :-)
Madziula zjadlabym taki nasz polsku twarożek mmm :-) moja mama czasem sama robi ser ale jak czuje jak to śmierdzi to mi się odechciewa później jeść.
Mamuśka bagietka z czosnkiem mmm pycha :-)
Rozmawiałam wczoraj z kuzynka w pracy o polskim jedzeniu. Jeju ale bym zjadła takie młode ziemniaki z koperkiem i mizeria :-) ciocia powiedziała ze mi zrobi jak przyjadę. Coś czuje ze w Polsce przez te 5 tyg to z 10 kg przytyje :-)
Ostatnia edycja:
waniliowe.love
Fanka BB :)
Nie byłam tutaj cały dzień to mało mi oczy nie wysiadly przy nadrabianiu was =)
Xmamuska wczoraj na kolację miałam bagietkę z czosnkiem z piekarnika =)
Witam nowa mamusię =D
Wy wszystkie takie wykształcone a ja tylko po technikum turystycznym normalnie aż mi głupio =/
Ja dzisiaj byłam na zakupach po południu bo do polidnia cały czas wymiotowałam =/ 3h chodzilismy po sklepach a ja kupiłam sobie tylko 3 delikatne biustonosza i przed ciążą miałam biustonosz 75b tak teraz mam 80D o.o
Z innych ciuchów nic mi się tu nie podobało =/ może jak pojadę do pl to uda się kupić coś fajnego =/
A co do miejsca mieszkania to zawsze mi się podobało dalej od miasta cisza i spokój w pl mieszkałam w takim miejscu a tutaj jeden wielki hałas i nic więcej a na mieście to chodzić się nie da bo tyle ludzi =/
Xmamuska wczoraj na kolację miałam bagietkę z czosnkiem z piekarnika =)
Witam nowa mamusię =D
Wy wszystkie takie wykształcone a ja tylko po technikum turystycznym normalnie aż mi głupio =/
Ja dzisiaj byłam na zakupach po południu bo do polidnia cały czas wymiotowałam =/ 3h chodzilismy po sklepach a ja kupiłam sobie tylko 3 delikatne biustonosza i przed ciążą miałam biustonosz 75b tak teraz mam 80D o.o
Z innych ciuchów nic mi się tu nie podobało =/ może jak pojadę do pl to uda się kupić coś fajnego =/
A co do miejsca mieszkania to zawsze mi się podobało dalej od miasta cisza i spokój w pl mieszkałam w takim miejscu a tutaj jeden wielki hałas i nic więcej a na mieście to chodzić się nie da bo tyle ludzi =/
Weź daj spokój, ja przerwałam studia i skończyłam policealną szkołę pracowników służb społecznych (w sensie licencjat) i na tym zakończyłam edukację, prócz kursów. A pracuję jako kierownik kawiarni i obecnie na L4. Potrzeba doświadczenia, nie zawsze wykształcenie ma coś do rzeczy.Wy wszystkie takie wykształcone a ja tylko po technikum turystycznym normalnie aż mi głupio =/
A mój M. chyba wziął sobie do serca to co mu wczoraj wytknęłam, że się nie interesuje dzidzią i pojechaliśmy oglądać łóżeczka :-)Czuję się super!
reklama
witajcie
każda z nas jest zupełnie inna,. ja np. rzuciłam studia EKONOMIA po to żeby zostać hmm kurą domową. w przyszłym roku przejmuję wraz z mężem gospodarstwo moich rodziców więc powoli zaczynam się wdrażać. mamy bydło, trzodę i kury pełno pól wokół domu i żadnych sąsiadów. CISZA I SPOKÓJ. nie wyobrażam sobie innego życia!
miłego dnia!
O to jest to co ja będę robić za parę lat chyba że mi zdrowia zbraknie....Total czad, zazdroszczę! Ja to chciałabym być taką gospochą choć wiem że to bardzo trudne i ciężkie zajęcie. Ale jaka satysfakcja! I jeden minus jak dla nas nie można sobie ot tak wyjechać całą rodzinką na dłużej bo kto zajmie się zwierzyńcem...
Buba to się zamieniamy, bo dla mnie Twój zawód to bajka :-) kurczę ja tak naprawdę to z takich śmiertelnych błędów pamiętam jeden sprzed 14 lat, na szczęście nie mój, częściej zdarza się totalna bezradność, ale reżyser........ idę marzyć, mogłam oglądać coś Twojego, pochwal się ;-)
Na szybko wrzucam link do mojego ulubionego klipu który robiłam co prawda trochę lat temu ale mam sentyment i mam go akurat pod ręką bo mój R właśnie wywiózł mnie z domu. Klip dla fajnej dziewczyny zwyciężczyni jednego z pierwszych talent show myzycznych w PL Tvn- Twoja Droga Do Gwiazd fajne czasy to były jeszcze nie tak skomercjonizowane
Emi -Do Czego Znowu Mnie Namawiasz - YouTube
Dla ciekawostki powiem że jeden z występujących tancerzy to obecnie juror w programie tanecznym
A ten drugi klip był robiony w scenografi Tańca z Gwiazdami i niezły ubaw był
Emi - Nie Walcz - YouTube
Trochę żałuję że Emi nie pociągnęła kariery ale niestety Doda lepiej się sprzedawała
A ten z innej bajki
Umiłowania - YouTube
Tu trochę klasyki
WWO feat Soundkail & Fu - Nie boj sie zmiany na lepsze - YouTube
Ten kręcony u sąsiada
Fu feat. Olsen - Pozory mylą (Official video) - YouTube
Ostatnia edycja:
Podziel się: