reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hmmm nie wiem czy sie dolaczyc czy nie ale tak niesmialo sie przywitam. Niby termin mam na 3 listopada ale jak to bylo z pierwsza ciaza pewnie cesarke bede miec koncem pazdziernika. Jak na razie zrobilam tylko test w czwartym dniu niepojawienia sie miesiaczki. Ciaza z totalnego zaskoczenia i poki co jeszcze nie umiem sie nia cieszyc. Poza tym to dopiero 5 tydzien i dopiero wybieram sie do lekarza. Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry dziewczyny udało mi się w końcu nadrobić posty :-) witam nowe koleżanki ;-)
Jeśli chodzi o wagę to mam 167cm i startowałam z 61 kg teraz trochę spadam ok 2 kg w pierwszej ciąży 30 kg na plusie oby teraz było mniej i nie była to ciąża na kanapie w 24 tyg na 3 dni przed ślubem dowiedzieliśmy się że zaczęła mi się szyjka skracac i muszę leżeć...
Właśnie siedzę na poczekalni eh czy będzie już serduszko? Gazy i wzdęcia mam okropne pomaga mi picie cherbatki z płatków nagietka która w ciąży pić możemy ;-)

Hmmm nie wiem czy sie dolaczyc czy nie ale tak niesmialo sie przywitam. Niby termin mam na 3 listopada ale jak to bylo z pierwsza ciaza pewnie cesarke bede miec koncem pazdziernika. Jak na razie zrobilam tylko test w czwartym dniu niepojawienia sie miesiaczki. Ciaza z totalnego zaskoczenia i poki co jeszcze nie umiem sie nia cieszyc. Poza tym to dopiero 5 tydzien i dopiero wybieram sie do lekarza. Pozdrawiam
Witam koleżankę z mojej mieściny! Fajnie poznać kogoś z okolicy ;-) Gratuluję i życzę zdrowia!

Ja szykuję się powoli do sobotniej imprezy - mamy roczek Olusi! :-) Suknia już jest, dekoracje zamówione, menu zaplanowane....teraz trzeba zrobić zakupy no i wszystko ugotować:sorry2:

Sysia może jakiś spóźniony plemnik ;) albo leniwe jajeczko. Jak ja byłam na usg to aż się zdziwiłam że lekarz co do dnia potwierdził datę z Om.
Julisia rozumiem Cie. Dlatego mu chcieliśmy dwoje dzieci z małą różnicą wieku własnej dlatego żeby wyjść z pieluch raz na zawsze. Więcej dzieci mieć nie będziemy raczej, po porodzie pomyślę o implancie albo innej stałej metodzie antykoncepcji.
Julisia stało się jak stało ale nikt nie powiedział że z brzuszkiem lub maluszkiem nie mozesz sie wybrać na fajne wakacje! Dwa lata zleca szybko i już komplecik będzie odchowany ;) a później pomyśl o antykoncepcji na stałe ;))

reklama
Do góry