reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hmmm nie wiem czy sie dolaczyc czy nie ale tak niesmialo sie przywitam. Niby termin mam na 3 listopada ale jak to bylo z pierwsza ciaza pewnie cesarke bede miec koncem pazdziernika. Jak na razie zrobilam tylko test w czwartym dniu niepojawienia sie miesiaczki. Ciaza z totalnego zaskoczenia i poki co jeszcze nie umiem sie nia cieszyc. Poza tym to dopiero 5 tydzien i dopiero wybieram sie do lekarza. Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry dziewczyny udało mi się w końcu nadrobić posty :-) witam nowe koleżanki ;-)
Jeśli chodzi o wagę to mam 167cm i startowałam z 61 kg teraz trochę spadam ok 2 kg w pierwszej ciąży 30 kg na plusie oby teraz było mniej i nie była to ciąża na kanapie w 24 tyg na 3 dni przed ślubem dowiedzieliśmy się że zaczęła mi się szyjka skracac i muszę leżeć...
Właśnie siedzę na poczekalni eh czy będzie już serduszko? Gazy i wzdęcia mam okropne pomaga mi picie cherbatki z płatków nagietka która w ciąży pić możemy ;-)

Hmmm nie wiem czy sie dolaczyc czy nie ale tak niesmialo sie przywitam. Niby termin mam na 3 listopada ale jak to bylo z pierwsza ciaza pewnie cesarke bede miec koncem pazdziernika. Jak na razie zrobilam tylko test w czwartym dniu niepojawienia sie miesiaczki. Ciaza z totalnego zaskoczenia i poki co jeszcze nie umiem sie nia cieszyc. Poza tym to dopiero 5 tydzien i dopiero wybieram sie do lekarza. Pozdrawiam
Witam koleżankę z mojej mieściny! Fajnie poznać kogoś z okolicy ;-) Gratuluję i życzę zdrowia!

Ja szykuję się powoli do sobotniej imprezy - mamy roczek Olusi! :-) Suknia już jest, dekoracje zamówione, menu zaplanowane....teraz trzeba zrobić zakupy no i wszystko ugotować:sorry2:

Sysia może jakiś spóźniony plemnik ;) albo leniwe jajeczko. Jak ja byłam na usg to aż się zdziwiłam że lekarz co do dnia potwierdził datę z Om.
Julisia rozumiem Cie. Dlatego mu chcieliśmy dwoje dzieci z małą różnicą wieku własnej dlatego żeby wyjść z pieluch raz na zawsze. Więcej dzieci mieć nie będziemy raczej, po porodzie pomyślę o implancie albo innej stałej metodzie antykoncepcji.
Julisia stało się jak stało ale nikt nie powiedział że z brzuszkiem lub maluszkiem nie mozesz sie wybrać na fajne wakacje! Dwa lata zleca szybko i już komplecik będzie odchowany ;) a później pomyśl o antykoncepcji na stałe ;))

reklama
Do góry