reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Akatsuki taka biegunka pierwszy dzień.. wczoraj tylko mnie mdliło ale jadłam i piłam. Poczekam do jutra... trochę ustało. Wracam do świata żywych. :tak:

Witam my czesciej chodzimy na wlasnych nozkach ale jak mam zrobic zakupy wieksze to biore wozek jest mi latwiej, mamy bebetto nico ale sam spacerowy. Albo dokupie gondolke do stelaza albo rozgladne sie za czyms innym. A i powiem wam ze te dostawki to super sprawa kolezanka kupila jak synek mial niecale 2 lata i sie super sprawdzila na krotkie trasy do sklepu
Za niedlugo wizyta u gina trzymajcie kciuki:)

dzień wycięty z życia.. biegunka i ściskanie żołądka z głodu.. przyjmuję tylko wodę herbatę gorzką i suchą bułkę... zaczyna mnie to trochę przerażać.. co myślicie? czytałam, że niektóre kobiety zamiast wymiotów mają biegunkę... dobre pocieszenie ?
Nie, to nie jest pocieszenie :)

już po wyczekiwanej wizycie.. uff. wszystko dobrze, dzidzia rośnie serduszko pika. tak bardzo sie ciesze. :)))) mój gin sie ucieszył ze nie mam jz tych nieszczesnych plamien. i powiedział oby tak dalej i mam grzecznie siedziec na pupie;) bez szalenstw wszystkiego rodzaju łącznie z bzykaniem;( a tu juz miesiąć poscimy;) no cóż są duzo wazniejsze sprawy;) ciesze sie nizmiernie .za 2 tyg nastepna wizyta. leki te same. bede grzeczna i musi byc dobrze. czego wszystkim wam zyczę;)

wiem... ale już zjadłam coś innego niż suchą bułkę i czuję, że żyję. więc bedzie dobrze.:-)

dziewczynyyyy, co zrobic, mam 20 litrów bigosu który nie ma smaku ... :/ w ogóle nie kwaśny ;/ jak go doprawić?

mężowi tez nie smakuje i od dwóch dni go gotujemy i doprawiamy ;[ dolałam już soku z cytryny ale nie ma zbytniego efektu...

reklama
Do góry