reklama
paulina8820
Fanka BB :)
Witam my czesciej chodzimy na wlasnych nozkach ale jak mam zrobic zakupy wieksze to biore wozek jest mi latwiej, mamy bebetto nico ale sam spacerowy. Albo dokupie gondolke do stelaza albo rozgladne sie za czyms innym. A i powiem wam ze te dostawki to super sprawa kolezanka kupila jak synek mial niecale 2 lata i sie super sprawdzila na krotkie trasy do sklepu
Za niedlugo wizyta u gina trzymajcie kciuki
Za niedlugo wizyta u gina trzymajcie kciuki
Nie, to nie jest pocieszeniedzień wycięty z życia.. biegunka i ściskanie żołądka z głodu.. przyjmuję tylko wodę herbatę gorzką i suchą bułkę... zaczyna mnie to trochę przerażać.. co myślicie? czytałam, że niektóre kobiety zamiast wymiotów mają biegunkę... dobre pocieszenie ?
sylwia.87
Zaciekawiona BB
już po wyczekiwanej wizycie.. uff. wszystko dobrze, dzidzia rośnie serduszko pika. tak bardzo sie ciesze. ))) mój gin sie ucieszył ze nie mam jz tych nieszczesnych plamien. i powiedział oby tak dalej i mam grzecznie siedziec na pupie bez szalenstw wszystkiego rodzaju łącznie z bzykaniem;( a tu juz miesiąć poscimy no cóż są duzo wazniejsze sprawy ciesze sie nizmiernie .za 2 tyg nastepna wizyta. leki te same. bede grzeczna i musi byc dobrze. czego wszystkim wam zyczę
dziewczynyyyy, co zrobic, mam 20 litrów bigosu który nie ma smaku ... :/ w ogóle nie kwaśny ;/ jak go doprawić?
Moze daj spróbować innym domownikom pewnie im będzie smakowac
reklama
Podziel się: