reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

dzień wycięty z życia.. biegunka i ściskanie żołądka z głodu.. przyjmuję tylko wodę herbatę gorzką i suchą bułkę... zaczyna mnie to trochę przerażać.. co myślicie? czytałam, że niektóre kobiety zamiast wymiotów mają biegunkę... dobre pocieszenie ?

reklama
Cześć dziewczyny,

Podwójne gratulacje dla podwójnych mam!

Mi nic nieodpuszcza ledwo żyję. Byłam dziś u gina. Dzidzia duża, serucho wali, badania ok tylko trochę anemia mnie dopadła i - 3 kg na wadze :( mam jeścć ponoć owoce granatu....trzymam za was wszystkie kciuki aby szybko nam minęły te niedogodności....
Co do wózka to teraz naprawdę można powybierać..... dla mnie pojazd musi być duży wygodny dla juniora i dla mnie, praktyczny i ładny ;) ale to oczywiście kwestia indywidualna. Mój Franek jeżdził wózkiem do 5 roku życia. My z tych co rzadko w domu siedzą więc wsadzaliśmy w wózek i wieczór był nasz :) Ludzie się tak czasem dziwili widząc go śpiącego że taki duży a w wózku jeżdzi to pewnie z nim coś nie tak ;)

bluecat nowego wózka za 3000 tez bym nie kupiła, jak dla mnie za drogo, ja mam na mysli cały czas ładne uzywane
a te kosztuja od 500 zł
anie tess ja bardzo lubie cameleony, teraz chyba bede cameleonem jezdzic, ale jeszcze nie wiem,
Donkey jest sliczny i fantastycznie sie prowadzi, w przyszłym tygodniu bede miec 1, strasznie mi sie podoba i ta funkcjonalnosc
buba gratuluje udanej wizyty, ja doraźnie biorę Torecan a jak juz nie daje rady, w czym pomaga owoc granatu? na anemie?
u mnie sredniak tez jezdzi wózkiem razem z małym podwójnym, tez czasem dziwnie patrza ale nie robi to na mnie wrazenia bo mi to ułatwia zycie

bluecat ja jezdze Phil&Teds sport, bardzo tez lubue Phil&Teds Vibe, ładny sport kosztuje około 700-800 zł uzywany
a Vibe około 1000 zł, oba moga byc pojedyncze zarówno jak podwójne,
mrówka baby jogery podobno bardzo ciezko sie podbijaja, ja ich nie miałam ale podobno promenade jest fajniejsza, promenade miałam, rewelacyjny wozek

Kate owoc granatu na anemię właśnie dobry ponoć. Co do Torecanu to mam go włączyć razem z kroplówkami jak do -5 kg dojdę bo nie jest obojętny. Tak mi lekarz powiedział że póki nie ma zagrożenia mojego zdrowia lepiej nie brać.

dzień wycięty z życia.. biegunka i ściskanie żołądka z głodu.. przyjmuję tylko wodę herbatę gorzką i suchą bułkę... zaczyna mnie to trochę przerażać.. co myślicie? czytałam, że niektóre kobiety zamiast wymiotów mają biegunkę... dobre pocieszenie ?

3 dniówka? skonsultuj się z lekarzem bo odwodnienie w ciąży jest niebezpieczne.

reklama
kate - a Ty stacjonujesz gdzieś z tymi wózkami, albo masz może sprzedaż w necie? Najchętniej oczywiście obejrzałabym wózki na żywo - wiadomo, trzeba przetestować,złożyć, rozłożyć itp ;-)

Do góry