reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dziewczyny, nie warto sugerować się opiniami w internecie, a zwłaszcza na Znany Lekarz. Wiem, że często dobre opinie piszą sami lekarze albo płacą agencjom marketingowym, które za jeden wpis biorą ileś tam kasy. A z kolei złe opinie wystawia konkurencja. A na prośbę lekarzy takie wpisy też są usuwane. Znam takie przypadki, że lekarz zadzwonił i poprosił o usunięcie opinii i usunięto. Dziś marketing medyczny to ogromny biznes. A kto jest głównym celem tych działań? My - pacjenci.

Mi bardziej chodziło o opinnie dziewczyn z forum. Są fora regionalne. Co do Znanego Lekarza to zgadzam się że nie do końca te opinnie są niestety zgodne z rzeczywistością :( i doskonale wiem jakie cuda potrafi zdziałać dobry PR....

reklama
Mi bardziej chodziło o opinnie dziewczyn z forum. Są fora regionalne. Co do Znanego Lekarza to zgadzam się że nie do końca te opinnie są niestety zgodne z rzeczywistością :( i doskonale wiem jakie cuda potrafi zdziałać dobry PR....

A. no chyba że tu forumowe dziewczyny. To co innego. Wiadomo.

Melduje sie po wizycie..bylam u mojego gin ,dzis byl w panstwowej przychodni bez usg... dal mi lutke i ewentualnie nospe na skurcze...i kazal pojechac do szpitala na usg... po spedzeniu tam godziny ...pan dr oznajmil mi
. Ze dzidzius jest odpowiedni do wieku ciazy ( 6 mm ) , i jest akcja serca ... ZOSTAJE Z WAMI KOCHANE , i modle sie dalej ;)

Usmiech nie schodzi z twarzy , az lzy chca leciec ...

reklama
Do góry