reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dobry wieczór :)
Gratuluje wszystkim mamusią kropeczek :)
Blair kochana bardzo się cieszę z serduszka superrrrrrr:) U mnie tez na tym etapie ciąża była ciut młodsza niż sadzilam i jest dziewuszka wiec powiedz G żeby się nie na stawiał:) Kibicuje Wam dalej buziaki :*

reklama
No i mnie dopadły mdłości bleeeeee masakra a myślalam, że nie będę miała powtórki z poprzedniej ciąży :-(

Znowu wróciły plamienia. Ci prawda "starą" brązową krwią ale i tak jestem przerażona tym widokiem :/

No i mnie dopadły mdłości bleeeeee masakra a myślalam, że nie będę miała powtórki z poprzedniej ciąży :-(
Czyli jednak? Oby trwały jak najkrócej...

Znowu wróciły plamienia. Ci prawda "starą" brązową krwią ale i tak jestem przerażona tym widokiem :/
Widok musi być niefajny, ale pociesz się myślą, że krew jest stara i że mimo wszystko wczoraj fasolkę widziałaś i ma się dobrze. Myśl pozytywie.

Ja wczoraj byłam u dentysty, bo ukruszył mi się ząb. A dentystka w ramach prezentu z okazji widzianego serduszka usunęła mi kamień i jeszcze polakierowała zęby :) Normalnie aż trudno w to uwierzyć :) Ale jestem happy i zęby bielsze :)
U mnie nadal brak jakichkolwiek objawów, jedynie trochę zmęczona jestem od czasu do czasu.

Witam witam was piątkowo!

Pozdrowienia dla wszystkich nowych mamuś!

Ja dziś zobaczyłam ale to dlatego że miałam wczoraj przejścia i sprawdzali czy nie straciłam. Dzięki Bogu groszek jest na miejscu.
Akatsuki, Uffff, widzę że wszystko skończyło się pomyślnie.. Tzymaj się dzielnie, będzie dobrze!

Ja dziś znowu przykuta. Zero sił i ciągle wiszę nad kiblem.....masakra.....wczoraj było to samo....nawet nie mam sił pisać. Melduję tylko że żyję.
Miłego piątku kochane!

Buba a nie myślałaś o tej opasce, którą ma Kate, trzymaj się

Akatsuki ja pamiętam to oczyszczanie po krwawieniu trwało tak z 2 - 3 dni, serce miałam w gardle, przydała by się luteina, może podesłać

dziś w nocy śnił mi się mój lekarz, jaki idiotyczny sen, - nie nosił skarpetek bo miał uczulenie, całował się z babkami które do niego przychodziły podczas mojej wizyty i do tego z nim flirtowałam :szok:

suwaczek mi się zablokował, ja w niedzielę będę miała równe 6 tygodni:confused2:

reklama
Do góry