Kamelka u mnie dzisiaj 6tc2d, a z usg 5tc6d. Spokojnie! Jeszcze wczesnie no i pozna owulacja. Poczekaj tydzien i znowu zrob.
Dziękuję za szybką odpowiedź, mam nadzieję mimo wszystko że będzie ok.
I oczywiście Tobie gratuluję i trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamelka u mnie dzisiaj 6tc2d, a z usg 5tc6d. Spokojnie! Jeszcze wczesnie no i pozna owulacja. Poczekaj tydzien i znowu zrob.
Super!!! U mnie jedno! Silne i wielkie 6,5mmdziewczyny widziałam serduszko bije jak szalone fasolka ma 5mm to jest 6 i 5 dni termin na 8 października bardzo się cieszę mam zdjęcie co prawda niewiele widać ale wkleję a jak wasze wizyty udane? Dreamgirl i jak bliźniaki?
ale Mój twierdzi że On widzi siusiaka jak nic! wariat
natal ja dzisiaj kupiłam opaski na reke, na razie pomagają, jest mi lepiej
Kamelka głową do góry będzie dobrze moja przyjaciółka tak miała i okazało się że miała dodatkowa owulacje i u niej ciągle różnica wychodziła