reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
dziewczyny widziałam serduszko bije jak szalone fasolka ma 5mm to jest 6 i 5 dni termin na 8 października bardzo się cieszę mam zdjęcie co prawda niewiele widać ale wkleję a jak wasze wizyty udane? Dreamgirl i jak bliźniaki?
Super!!! U mnie jedno! Silne i wielkie :) 6,5mm :D

reklama
Kamelka głową do góry będzie dobrze moja przyjaciółka tak miała i okazało się że miała dodatkowa owulacje i u niej ciągle różnica wychodziła

Moją różnicę 4 tygodniową lekarz właśnie tłumaczy drugą owulacją. Naprawdę wczoraj to byłam nieźle skołowana. A dziś już mi trochę spokojniej. To nie matematyka, że dwa i dwa zawsze da cztery. To trochę indywidualna sprawa, nie zegarowa, to organizm. I tak jak czasem siedzisz obok osoby przeziębionej... czasem się zarazisz, czasem nie. Czasem choroba przebiegnie łagodnie, czasem groźniej. To moja pierwsza ciąża i bardzo schizuję. Naprawdę. I serce mnie pobolewa i głowa non-stop. Latam ciągle, sprawdzam bieliznę, czy nie ma plam. A może nie dzieje się nic złego, tylko gdzieś coś tam się przesunęło...

Do góry