reklama
Witaj tez dopiero co walczyłam z suwaczkami.
Musimy być dobrej myśli. Początki są trudne i ekscytujące. Tez bym chciała zajrzeć do maluszka ale czekam cierpliwie jeszcze tydzień dwa i znów - mam nadzieję - poplakac na dźwięk serduszka... póki co głaszcze i mmówię "siedź tam i rośnij bo na Ciebie czekamy". No i co? Mamy nie posłucha?
Musimy być dobrej myśli. Początki są trudne i ekscytujące. Tez bym chciała zajrzeć do maluszka ale czekam cierpliwie jeszcze tydzień dwa i znów - mam nadzieję - poplakac na dźwięk serduszka... póki co głaszcze i mmówię "siedź tam i rośnij bo na Ciebie czekamy". No i co? Mamy nie posłucha?
Witam oczywiście nowe mamusie:-) z tym brzuszkiem to różnie bywa ponoć w drugiej ciąży szybciej widac:-) u mnie w pracy wie tylko parę osób ale mi sie wydaje że już widać brzuszek trochę odstaje nigdy nie był super płaski a teraz już wszystkie spodnie cisna a praca siedząca i nie fajnie się robi na koniec dnia ale na ciążowe trochę wcześnie jak myślicie?
Hej Ja też pod koniec 2014 byłam w ciąży i ją straciłam, także u mnie było poronienie zatrzymane.(...Druga ciąża niestety zakończyła się niepowodzeniem we wrześniu zeszłego roku. Poronienie chybione... (...) W środę ide na kolejne badania tsh i ft4 a wizytę u gina mam 16.02.
Miło mi się witac z Wami i mam nadzieję, że się jednak zasiedzę tu do końca. Czego sobie i Wam życzę.
Ja mam wizytę 17/02, ale sporo nas ma albo 16 albo 17, albo 18 lutego Więc będzie wysyp zdjęć usg
Mnie też cisną i ja sobie kupiłam spodnie i spódnicę ciążową, ma mi być wygodnie, a nie że "za szybko"(...) wszystkie spodnie cisna a praca siedząca i nie fajnie się robi na koniec dnia ale na ciążowe trochę wcześnie jak myślicie?
I jest mi wygodnie!
Aaaaa, odliczam te niemiłosiernie wolno płynące godziny do wizyty... Jeszcze dokładnie 192 godziny hehehe
Pozdrawiam!
Tez słyszałam że w drugiej ciąży szybciej widać ale nie wiem czy aż tak szybko.
W pierwszej ciąży mnie gin "oswiecil" ze maluch w tym okresie ma dopiero kilka milimetrówa macica jest jeszcze nisko wiec jedynie w podbrzuszu mmogę czuć....hmmm...spuchniecie? A na ciążowy musze poczekać aż się macica zacznie podnosić. A potem przy badaniach juz mi tłumaczył czy i ggdzie się podniosła hihi i powiedział mi, że to wzdęcia a ja już się tak głaskalam
ale jak nosimy spodnie biodrowki to myślęzże powoli może cm brakować zależy od figury. Ja suchar to u mnie i ciążowy było moment widać a potem miałam wieeeelka piłkę
Aż się boje znów taka targać.
W pierwszej ciąży mnie gin "oswiecil" ze maluch w tym okresie ma dopiero kilka milimetrówa macica jest jeszcze nisko wiec jedynie w podbrzuszu mmogę czuć....hmmm...spuchniecie? A na ciążowy musze poczekać aż się macica zacznie podnosić. A potem przy badaniach juz mi tłumaczył czy i ggdzie się podniosła hihi i powiedział mi, że to wzdęcia a ja już się tak głaskalam
ale jak nosimy spodnie biodrowki to myślęzże powoli może cm brakować zależy od figury. Ja suchar to u mnie i ciążowy było moment widać a potem miałam wieeeelka piłkę
Aż się boje znów taka targać.
reklama
Podziel się: