reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Witam poniedziałkowo, ale wolałabym już środowo, bo się doczekać nie mogę

Witam nowe mamusie :) Wesołych miesięcy które przed nami :)

Zalgol
a jaką miałaś bętę ?

Miłego dnia

reklama
Witaj :) tez dopiero co walczyłam z suwaczkami. :)

Musimy być dobrej myśli. Początki są trudne i ekscytujące. Tez bym chciała zajrzeć do maluszka ale czekam cierpliwie jeszcze tydzień dwa i znów - mam nadzieję - poplakac na dźwięk serduszka... póki co głaszcze i mmówię "siedź tam i rośnij bo na Ciebie czekamy". No i co? Mamy nie posłucha? ;)

Izabela wynik pierwszej z 28/01, to był 4 tc i 5 dzien 2937, po 48h 5714 ;-).

Zaraz powalczę z tymi suwakami..

Adaśkowa jak dodałas ten drugi?? No nie wychodzi mi :-/

Ostatnia edycja:
Dokleilam do pierwszego. Tylko mi się skleily i mmusiałam znaleźć gdzie się kończy pierwszy, rozdzielić i dodać zjedzony nawias kwadratowy przed url. I jakoś poszło :)

Witam oczywiście nowe mamusie:-) z tym brzuszkiem to różnie bywa ponoć w drugiej ciąży szybciej widac:-) u mnie w pracy wie tylko parę osób ale mi sie wydaje że już widać brzuszek trochę odstaje nigdy nie był super płaski a teraz już wszystkie spodnie cisna a praca siedząca i nie fajnie się robi na koniec dnia ale na ciążowe trochę wcześnie jak myślicie?

(...Druga ciąża niestety zakończyła się niepowodzeniem we wrześniu zeszłego roku. Poronienie chybione... (...) W środę ide na kolejne badania tsh i ft4 a wizytę u gina mam 16.02.
Miło mi się witac z Wami i mam nadzieję, że się jednak zasiedzę tu do końca. Czego sobie i Wam życzę.
Hej :) Ja też pod koniec 2014 byłam w ciąży i ją straciłam, także u mnie było poronienie zatrzymane.
Ja mam wizytę 17/02, ale sporo nas ma albo 16 albo 17, albo 18 lutego :) Więc będzie wysyp zdjęć usg :D

(...) wszystkie spodnie cisna a praca siedząca i nie fajnie się robi na koniec dnia ale na ciążowe trochę wcześnie jak myślicie?
Mnie też cisną i ja sobie kupiłam spodnie i spódnicę ciążową, ma mi być wygodnie, a nie że "za szybko" :)
I jest mi wygodnie!

Aaaaa, odliczam te niemiłosiernie wolno płynące godziny do wizyty... Jeszcze dokładnie 192 godziny :-D hehehe
Pozdrawiam!

Tez słyszałam że w drugiej ciąży szybciej widać ale nie wiem czy aż tak szybko.
W pierwszej ciąży mnie gin "oswiecil" ze maluch w tym okresie ma dopiero kilka milimetrówa macica jest jeszcze nisko wiec jedynie w podbrzuszu mmogę czuć....hmmm...spuchniecie? A na ciążowy musze poczekać aż się macica zacznie podnosić. A potem przy badaniach juz mi tłumaczył czy i ggdzie się podniosła :D hihi i powiedział mi, że to wzdęcia a ja już się tak głaskalam :D
ale jak nosimy spodnie biodrowki to myślęzże powoli może cm brakować :) zależy od figury. Ja suchar to u mnie i ciążowy było moment widać a potem miałam wieeeelka piłkę :)
Aż się boje znów taka targać.

reklama
Do góry