reklama
so_happy
Fanka BB :)
hej
odebralam wyniki wczorajszego badania, na szczęscie dobre,
ale dzisiaj się tak fatalnie czuję, słabo mi cały czas
moje dzieci też nie mogą się doczeakć braciszka
Eli a Ty już wiesz czy będziesz miec córeczkę czy synka??
Ela miłego swiętowania
Blair o matko, dobrze ze nic sie nie stało
xmamuska kupiłas to drzewko dla M na dzień taty??
ja myśle, ze w Pl to tez zalezy od szpitala, ostatino jak byłam ze średniakiem to masakra,
a jak byłam rok temu w Rezszowie w Profamili to miałam wrażenie, ze jestem w hotelu 5 gwiazdowym
odebralam wyniki wczorajszego badania, na szczęscie dobre,
ale dzisiaj się tak fatalnie czuję, słabo mi cały czas
moje dzieci też nie mogą się doczeakć braciszka
Eli a Ty już wiesz czy będziesz miec córeczkę czy synka??
Ela miłego swiętowania
Blair o matko, dobrze ze nic sie nie stało
xmamuska kupiłas to drzewko dla M na dzień taty??
ja myśle, ze w Pl to tez zalezy od szpitala, ostatino jak byłam ze średniakiem to masakra,
a jak byłam rok temu w Rezszowie w Profamili to miałam wrażenie, ze jestem w hotelu 5 gwiazdowym
dolga
dream wpsolczuje, mi sie zdarzylo raz w życiu leżec w szpitalu jak urodzilam synka i tez bylo okropnie gorąco :/
ja swojemu dziecku nic nie tlumaczylam, ze dzidzius w drodze i nie wiem czy w ogole on sczai baze jak mysliscie, ma dopiero rok i 3 msce, jak to jest u Ciebie Mroowkaa?
paulka a moze lepiej zrob synkowi jakis kisiel, na gardlo zawsze lepiej sie przelyka, bo bulka to chyba niekoniecznie
Ela wszytskie naj naj z okazji rocznicy
sysia hm... dziwna sprawa szyjka sie nie moze wydluzyc, wiec prawdopodobnie poprostu zle cie ostatnio zbadali, ale to super wiesci i wyjedzcie sobie, od razu na sercu lżej co?
ja swojemu dziecku nic nie tlumaczylam, ze dzidzius w drodze i nie wiem czy w ogole on sczai baze jak mysliscie, ma dopiero rok i 3 msce, jak to jest u Ciebie Mroowkaa?
paulka a moze lepiej zrob synkowi jakis kisiel, na gardlo zawsze lepiej sie przelyka, bo bulka to chyba niekoniecznie
Ela wszytskie naj naj z okazji rocznicy
sysia hm... dziwna sprawa szyjka sie nie moze wydluzyc, wiec prawdopodobnie poprostu zle cie ostatnio zbadali, ale to super wiesci i wyjedzcie sobie, od razu na sercu lżej co?
paulka87
Dolga problem w tym że on kisielu nie lubi ugotowałam mu rosołek z makaronem i zjadł cały talerz. za moim dzieckiem ciężko nadążyć, jak mu się odwidzi to cały tydzień będzie jadł płatki z mlekiem na śniadanie a w następnym powie że to niedobre i jedziemy na parówkach. Całą zime na obiad wcinał same ziemniaki a mięsa ani kawałeczka a teraz ziemniaków nie tylko kotlety..
W końcu się dodzwoniłam do poradni ale termin mam dopiero na.................. 3 sierpnia.... Super poprostu, zwłaszcza że po połowie września będe mieć pewnie cesarkę, ale przynajmniej dadzą mi glukometr na stałe i z jakiejś tam strony mam stosowac diete 1800kcal.
W końcu się dodzwoniłam do poradni ale termin mam dopiero na.................. 3 sierpnia.... Super poprostu, zwłaszcza że po połowie września będe mieć pewnie cesarkę, ale przynajmniej dadzą mi glukometr na stałe i z jakiejś tam strony mam stosowac diete 1800kcal.
Dolga tez mysle, ze dla tekiego malego dziecka to troche abstrakcja, ale mowic zawsze warto
Dziewczyny od 4 dni mialam, wrazenie, ze zaczyna mnie bolec gardlo, ale to tak malutko, ze nawet nie musialam niczego brac. Ale dzisiaj zdecydowanie jest gorzej, musze sie czyms podkurowac, ale czym najlepiej w ciazy? Znacie jakies domowe sposoby?
Dziewczyny od 4 dni mialam, wrazenie, ze zaczyna mnie bolec gardlo, ale to tak malutko, ze nawet nie musialam niczego brac. Ale dzisiaj zdecydowanie jest gorzej, musze sie czyms podkurowac, ale czym najlepiej w ciazy? Znacie jakies domowe sposoby?
dolga
paulka aa no to chyba wszytskie te dzieciaki tak mają, moj też a z tym cukrem to moze poczytaj w necie i zastosuj jakas diete, choc dla mnie to jakies jaja sa, bo jak to w ciazy taki okres oczekiwania, ciaza nie trwa kilku lat :/ bezsens, a moze sporobuj prywatnie, jesli oczywiscie fundusze pozwalają
kasik na gardełko to najlepiej chyba mleko z miodem, a poza tym ewentualnie na bol tantum verde, a isla do ssania, tylko ona chyba bardziej taka nawilżająca, poza tym to jeszcze inhalacje z soli fizjologicznej, a wiecej nie wiem
kasik na gardełko to najlepiej chyba mleko z miodem, a poza tym ewentualnie na bol tantum verde, a isla do ssania, tylko ona chyba bardziej taka nawilżająca, poza tym to jeszcze inhalacje z soli fizjologicznej, a wiecej nie wiem
Mogą córka bardzo czeka, gada do brzucha, całuje na powitanie i przytula...Czy wasze starsze dzieci też nie mogą sie doczekac rodzeństwa? Moja 4latka cały czas mówi o siostrzyczce, całuje i dotyka brzuch, nawet na mieście, w sklepie itd. Budzi siostrzyczkę jak sama wstanie, mówi do brzucha i wszystko sama z siebie. Najbardziej mnie rozczula jak położy taka malutka cieplutka rączkę na brzuchu i czeka aż mała ja kopnie :-) kochana moja. Mówi ze chce spać z siostra, że będzie w nocy wstawać, karmić, ubierać, pchać wózek itd. Ciekawe jak to będzie po porodzie :-) najlepsze ze ona w ogóle się lalkami nie bawi, nie kręci ja to, bardziej auta
Wszystkiego dobregoU nas dziś wypada 4 rocznica po ślubie [emoji183][emoji141]
paulka87
Mąż ma mi jutro odebrać ten glukometr tylko paski będę musiała kupić bez recepty, chyba że mi lek rodzinny wypisze bo one są drogie. Prywatnie nie pójdę bo nie mam za bardzo na to kasy a wiem jak postępować bo miałam cukrzyce w pierwszej ciąży. Także tragedii nie ma
reklama
sysia87ami2011
Dolga no wlasnie tez tak mysle bo do tego jest naprawde dluga, a ulzylo mi strasznie od razu lepiej sie poczulam.
Kasik kup *spam* w tabl na gardlo albo plukanke z soli zrob sobie.
Kasik kup *spam* w tabl na gardlo albo plukanke z soli zrob sobie.
Podziel się: