reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Dream czekamy na wieści. Widze że wszyscy do dentysty i mnie też jutro po pracy czeka ta przyjemność. Czy macie dziewczyny zgagę - ja jakiś koszmar koszmarów , macie sprawdzone sposoby?

Ja niedawno wróciłam do domu. Egzamin mam zdany na 98% i pisalam dzisiaj ten dodatkowy żeby przeskoczyc o jeden poziom i zobaczymy co to będzie w czwartek ;)
Ja juz mam problem z braniem tego antybiotyku :/ co bym nie jadla czuje cały czas ten sam obrzydliwy smak :/ i zgaga od niego mnie pali :/
Wogole nie wiem czemu po bolewa mnie czasami całkiem pod brzuchem w jednym i tym samym miejscu :/
Dream pisz na bieżąco co i jak u ciebie

Dziękuję Wam dziewczynki, będę miała sprzęt ze sobą, więc pewnie będę czytała Was na bieżąco :)
miałaś tak z Róża??
Nie. W ogóle. Gin powiedział, że to przez wcześniejsze poronienia. A miałam 3 w sumie po urodzeniu Róży.

Dream czekamy na wieści. Widze że wszyscy do dentysty i mnie też jutro po pracy czeka ta przyjemność. Czy macie dziewczyny zgagę - ja jakiś koszmar koszmarów , macie sprawdzone sposoby?
Ha! No ja jutro nie pójdę, chyba, że nie będzie miejsca w szpitalu, bo gin mnie ostrzegł, że tak może być, to pójdę :p Ale wtedy w czwartek muszę iść leżakować do szpitala. To wolę jutro i mieć szybciej z głowy.

Obiad na jutro zrobiony dla M. i dla małej, chata ogarnięta, ja spakowana, idę myć kłaki, bo tam myć nie zamierzam, oglądnę coś bo czuję, że będę miała kłopot z zaśnięciem i tyle - rano pobudka szybko i mama mnie podwiezie do szpitala ;) Plan nawet moim bliskim zrobiłam, żeby M wiedział co i jak z małą. Niestety ominie mnie występ z zajęć teatralnych na który tak czekałam no i zakończenie roku :( To jest ból przyznam, aż się poryczałam, że na występie nie będę... Masakra. Pół roku przygotowań ehh.... Smuteczek...

Ja mialam zgage przez pierwsze 3,5 miesiaca, teraz na szczescie nic i oby tak zostalo jak najdluzej.

Dream trzymam kciuki :tak:

Dreamgirl zaciskaj nogi, niech Olek jeszcze grzecznie siedzi :)
a to rozwarcie od środka to zbadał ci sondą na usg?

co te październikowe dzieciaki tak się spieszą?!

reklama
Do góry