reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
yustyna wiesz co teraz w ogole panują jakies wirosowki chyba z gardlem, u nas kazdy ma jakies problemu, ktore ciagną sie tygodniami, moj synek mial trzydniowke ponad tydzien temu, ale kaszel i katar ciągną sie do tej pory, podawalam juz mu rozne syropy i niby troche lepiej, ale dalej ten kaszel jest, osluchowo tez jest czysty i tak powiem ci szczerze, ze chyba nie bralabym takiego dziecka do takiego malenstwa, nie wiem co to za cholerstwo panuje, ale pewnie sie jeszcze z tym pomeczycie

Witam laseczki :)

Ja już po glukozie i pobraniu czekam na 3 pobranie. Mi w Damianie powiedzieli że mogę z cytryną pół plasterka na kubeczek i poszło jednym duszkiem :) ach teraz jeszcze 40 min i wcinam śniadanie!

Mój gin pozwala na rower, ja mam taki miejski, wygodny, z siodłem jak fotel ale nie jeżdzę bo nie chcę losu kusić....brakuje mi tego bo moi chłopcy codziennue po 30-40 km robią...no ale cóż znając życie pewnue bym wsiadła i wykopyrtnęła się na puerwszym zakręcie :(

W Waw zimniutko.... Czekam na ciepełko, wiecie kiedy ma być???

Po badaniu śmigam po wózek. Jsk dadzą dobrą cenę za zestaw kupuję stacjonarnie a jak nie zamawiam przez net ;)

Malinka- oj ja też łapię doły...hormony swoje robią...trzymaj się kobitko :*

Miłego dnia dziewczynki!

Witam, Ja kupiłam w hebe krem perfecta, ale jakiś czas temu znalazłam w gazetce biedronki tej samej firmy serum którego kiedyś używałam i uważam że jest bardziej skuteczniejszy i elastyczny (drugie zdjecie)

Załączniki

• 1434614159671.jpg
    1434614159671.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 1434614672772.jpg
    1434614672772.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 43
Dziewczyny miłej ciąży, żegnam się choć dopiero przyszłam. Jesteście dość hermetyczne, bez sensu żebym pisała sama do siebie, może ja do Was nie pasuje. No nic pięknych dzieciaków i szczęśliwych rozwiązań :tak::tak:

Miłego dnia;-)

To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?
Mi na razie nic... na szczęście.

Ja znalazłam w aptece internetowej cytrynowa :-)
A ja truskawkową :D

Ja też smaruję się dwa razy dziennie.Zużyłam już malutką buteleczkę Bio-oil,ale przyznam szczerze,że najbardziej odpowiada mi Palmers Pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom. Pięknie pachnie i dosyć szybko się wchłania:) plus za wygodny dozownik
Ups... ja smaruje co 2-3 dni :p

(...)pomozcie jak zwalczyc ten katar i czy u was tez tak wygladało po zapaleniu krtani u dzieci? kaszel i katar?
Wiesz, katar może być od czegoś innego, co się dzieje równocześnie z zapaleniem krtani. Ale jeśli mała ma katar to w nocy katar spływa do gardła i masz z rana kaszel mokry. Lepszy mokry niż suchy, mniej boli, mniej rwie gardło i chyba łatwiej go zdiagnozować. Spróbuj kupić olejek na noc do oddychania i nakrop na szmatkę przy poduszce. Albo jak masz amol to natrzyj klatkę i gardło amolem, ja mojej jeszcze lekko pod noskiem pocieram i to pomaga.

Dziewczyny miłej ciąży, żegnam się choć dopiero przyszłam. Jesteście dość hermetyczne, bez sensu żebym pisała sama do siebie, może ja do Was nie pasuje. No nic pięknych dzieciaków i szczęśliwych rozwiązań :tak::tak:

Miłego dnia;-)

yy ale czemu sama do siebie??? nie rozumiem, nie uciekaj, zostan z nami ;-)

reklama
Hejka.
ja od rana zabiegana, umyłam już auto (czekałam tylko aż G pojedzie do pracy żeby nie darł kopary). zaraz czeka mnie prasowanie i sprzatanie bo popołudniu idę na ploty :p obiadek mam z wczoraj. Jutro wizyta i standardowo zaczynam się stresować...

moje dziecko cały kwiecień i połowe maja miało katar i mokry kaszel, było to alergiczne.

Do góry