a czy ktoras uzywa ten olejek? Babydream, Dla Mam, olejek do ciała przeciw rozstępom 250 ml - Widok 3D - Internetowa drogeria Rossmann
reklama
dolga
Fanka BB :)
yustyna wiesz co teraz w ogole panują jakies wirosowki chyba z gardlem, u nas kazdy ma jakies problemu, ktore ciagną sie tygodniami, moj synek mial trzydniowke ponad tydzien temu, ale kaszel i katar ciągną sie do tej pory, podawalam juz mu rozne syropy i niby troche lepiej, ale dalej ten kaszel jest, osluchowo tez jest czysty i tak powiem ci szczerze, ze chyba nie bralabym takiego dziecka do takiego malenstwa, nie wiem co to za cholerstwo panuje, ale pewnie sie jeszcze z tym pomeczycie
Witam laseczki
Ja już po glukozie i pobraniu czekam na 3 pobranie. Mi w Damianie powiedzieli że mogę z cytryną pół plasterka na kubeczek i poszło jednym duszkiem ach teraz jeszcze 40 min i wcinam śniadanie!
Mój gin pozwala na rower, ja mam taki miejski, wygodny, z siodłem jak fotel ale nie jeżdzę bo nie chcę losu kusić....brakuje mi tego bo moi chłopcy codziennue po 30-40 km robią...no ale cóż znając życie pewnue bym wsiadła i wykopyrtnęła się na puerwszym zakręcie
W Waw zimniutko.... Czekam na ciepełko, wiecie kiedy ma być???
Po badaniu śmigam po wózek. Jsk dadzą dobrą cenę za zestaw kupuję stacjonarnie a jak nie zamawiam przez net
Malinka- oj ja też łapię doły...hormony swoje robią...trzymaj się kobitko :*
Miłego dnia dziewczynki!
Ja już po glukozie i pobraniu czekam na 3 pobranie. Mi w Damianie powiedzieli że mogę z cytryną pół plasterka na kubeczek i poszło jednym duszkiem ach teraz jeszcze 40 min i wcinam śniadanie!
Mój gin pozwala na rower, ja mam taki miejski, wygodny, z siodłem jak fotel ale nie jeżdzę bo nie chcę losu kusić....brakuje mi tego bo moi chłopcy codziennue po 30-40 km robią...no ale cóż znając życie pewnue bym wsiadła i wykopyrtnęła się na puerwszym zakręcie
W Waw zimniutko.... Czekam na ciepełko, wiecie kiedy ma być???
Po badaniu śmigam po wózek. Jsk dadzą dobrą cenę za zestaw kupuję stacjonarnie a jak nie zamawiam przez net
Malinka- oj ja też łapię doły...hormony swoje robią...trzymaj się kobitko :*
Miłego dnia dziewczynki!
Kornelcia05
Moderatorka
Witam, Ja kupiłam w hebe krem perfecta, ale jakiś czas temu znalazłam w gazetce biedronki tej samej firmy serum którego kiedyś używałam i uważam że jest bardziej skuteczniejszy i elastyczny (drugie zdjecie)
Załączniki
Dziewczyny miłej ciąży, żegnam się choć dopiero przyszłam. Jesteście dość hermetyczne, bez sensu żebym pisała sama do siebie, może ja do Was nie pasuje. No nic pięknych dzieciaków i szczęśliwych rozwiązań
Miłego dnia;-)
Isabela w czym masz problem ??
Mi na razie nic... na szczęście.To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?
A ja truskawkowąJa znalazłam w aptece internetowej cytrynowa :-)
Ups... ja smaruje co 2-3 dniJa też smaruję się dwa razy dziennie.Zużyłam już malutką buteleczkę Bio-oil,ale przyznam szczerze,że najbardziej odpowiada mi Palmers Pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom. Pięknie pachnie i dosyć szybko się wchłania plus za wygodny dozownik
Wiesz, katar może być od czegoś innego, co się dzieje równocześnie z zapaleniem krtani. Ale jeśli mała ma katar to w nocy katar spływa do gardła i masz z rana kaszel mokry. Lepszy mokry niż suchy, mniej boli, mniej rwie gardło i chyba łatwiej go zdiagnozować. Spróbuj kupić olejek na noc do oddychania i nakrop na szmatkę przy poduszce. Albo jak masz amol to natrzyj klatkę i gardło amolem, ja mojej jeszcze lekko pod noskiem pocieram i to pomaga.(...)pomozcie jak zwalczyc ten katar i czy u was tez tak wygladało po zapaleniu krtani u dzieci? kaszel i katar?
Dziewczyny miłej ciąży, żegnam się choć dopiero przyszłam. Jesteście dość hermetyczne, bez sensu żebym pisała sama do siebie, może ja do Was nie pasuje. No nic pięknych dzieciaków i szczęśliwych rozwiązań
Miłego dnia;-)
yy ale czemu sama do siebie??? nie rozumiem, nie uciekaj, zostan z nami ;-)
reklama
paulka87
Fanka BB :)
Hejka.
ja od rana zabiegana, umyłam już auto (czekałam tylko aż G pojedzie do pracy żeby nie darł kopary). zaraz czeka mnie prasowanie i sprzatanie bo popołudniu idę na ploty obiadek mam z wczoraj. Jutro wizyta i standardowo zaczynam się stresować...
moje dziecko cały kwiecień i połowe maja miało katar i mokry kaszel, było to alergiczne.
ja od rana zabiegana, umyłam już auto (czekałam tylko aż G pojedzie do pracy żeby nie darł kopary). zaraz czeka mnie prasowanie i sprzatanie bo popołudniu idę na ploty obiadek mam z wczoraj. Jutro wizyta i standardowo zaczynam się stresować...
moje dziecko cały kwiecień i połowe maja miało katar i mokry kaszel, było to alergiczne.
Podziel się: