reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Szczesliwa,

Kciuki za usg!

O rozmiarach stanika to ja się lepiej nie wypowiem bo mam niezły big cyc :D

Matko laski powoli wracam do świata żywych dopiero dziś z rana gorączka odpuscila i czuje się znacznej lepiej :):) jeszcze gardło boli i umeczona jestem, ale to nic.

Jagoda juz tez trochę lepiej, ale jeszcze jej się zdarzy wymiotowac. I wieczorami łapie ja gorączka. Niedawno mój Ł pojechał z nią na kontrolę. U nas dziś piękna pogoda i aż żyć się chce, ale ja na dwór nie wyjdę niestety.

Zaczyna mnie martwić mój brzuch bo on wogole nie rośnie :( na wadze mam - pomiar z dziś +4kg

Ściskam was mocno i miłego dnia życzę!!''

BETI,

Super, że nie ma infekcji!! Kciuki za was uda się dotrwac do bezpiecznego terminu na pewno :*

kamiove ja tez mam nadal 75kg a brzuszek tez nie wielki,chociaż na prenatalnych sprawdził wagę maluchów i maja ponad 350gram ale z drugą córą tez miałam malutki brzuszek,a urodziła się 4320 i 62cm długa :-D jeszcze nam urosną :-)

Hej u Was tez Taki upal? Wczoraj spedzilismy dzien ü kuzyna na dzialce i zabawy z woda z szlaucha byly ukojeniem skwar a dzisiaj jeszcze cieplej, lubie lato ale nie w tym stanie. O 8 rano w drodze do przedszkola w cueniu bylo juz 20 st a teraz w cieniu 32st masakra. Pizaslanualam okna zrobilam sobie lemoniade ( woda, sok z cytryny, plastry cytryny i truskawki i duuuzo Lodu ) orzezwienie . Siedze w domu i ogladam tv popijajac bo ten skwar mnie meczy, a co to bedzie latem ??? Dobrze ze corka do 15.30 w przedszkolu a potem jedziemy Do znajomych .

Szczesliwa daj znac po wizycie. Tez mialam dzisiaj miec ale lekarka sie pochorowala i przelozona wizyta na srode.

Wirginia co za sen, ale mi tez sie glupoty dzis snily o dziecku ze mieszkalusmy w jakims antykwariacie haha i tam sie 24h ludzie krecili a ja spalam na srodku w lozku z dzieckiem malenkim.

Beti super ze wyniki ok , teraz lez, wypoczywaj bo kazdy tydz to sukces i mysle ze spokojnie do konca wytrwacie :) spore wogole juz twoje dzieciaczki viekawe jak tam moj musze w srode spytax,ale bryka coraz wiecej corcia co mnie cieszy bo ruchy juz czuje regularnie caly dzien :)

Dzień dobry,

Szczęśliwa, kciukasy za usg :)

Babcia mojego męża, której szczerze nienawidzę, wyprowadziła mnie z równowagi znowu. Co za tępa baba! Nie ma nic gorszego niż głupi człowiek.... zaraziła Hanię, mnie, mojego męża i jego matkę jakimś syfem! Leczymy się już prawie dwa tygodnie... a dziś zadzwoniła z awanturą do M., że jesteśmy nieodpowiedzialni bo Hania tyle czasu chora...że na pewno się rozchorowała bo bez czapki chodzi :O albo na balkon wyszła albo dlatego, że na bosaka biega... M. z kolei chory bo...pojechał umyć auto z niewysuszoną głową :O Wrrrrr.... Jak można nie kojarzyć faktów?! A M. zamiast jej w prost powiedzieć "babci, to ty nas zarazilaś" milczy, boją twierdzi onanizować tak nie zrozumie! Ja za pewne jestem chora za karę, że jej ukradłam wnusia, a matka M. bo, zdaniem babci, złego męża sobie wybrała ;) jak ona mnie wqrwiaaaaaaa! Masakra...

Zaraz idziemy do parku, trzeba korzystać z pogody :)

Buba, ale Ci zazdroszczę wody i wypoczynku na jachcie... tylko raz byłam na Mazurach ale bardzo miło to wspominam :)

Annie nie przejmuj się. Ja miałam taką teściową, która jak zostawała z Weronią to w maju pod spodnie rajstopy jej zakładała albo jak dziecko raczkowało na drewnianej podłodze to tez je ubierała jak na sanki. I ciągle wszystko wiedziała najlepiej. Na takich ludzi nie trzeba zwracać uwagi w ogóle, słuchać, puszczać mimo uszu, przytakiwać i robić swoje ;-) teraz to już rozumiem ale pamiętam, że wkurzało mnie to strasznie! Na szczęście teraz moja teściowa mieszka na Ukrainie i rzadko nas odwiedza ;-)

Akatsuki jak mozna cieszyc sie z burzy? :D
Szczesliwa kciuki za wizyte :D
Kamilove super ze juz powoli coraz lepiej ze zdrowiem :)
Annie ja mialam w Pl takich sasiadow co swoje wnuczki w lato w ogromne upaly ubierali tak jakby na dworze zima byla, ze te dziewczyny nie mialy, zadnych odparzen to az szok
U mnie juz tak parno ze aaz sie boje wyjsc na dwor co to bedzie o_O

reklama
A ja wstałam dziś z ogromnym bólem pachwin, bolały mnie juz wcześniej ale dzisiaj to z ledwością się poruszam :-( czy Was też tak boli?
Oj, mnie nie boli nic w tym miejscu... I w pierwszej ciąży też nie bolało.

aaaa wreszcie grzmi! już myślałam że umre w tym upale I duchocie!!!
Uwielbiam burzę :) U mnie też by mogła być... Zazdroszczę :)

Do góry