reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Szczesliwa,

Kciuki za usg!

O rozmiarach stanika to ja się lepiej nie wypowiem bo mam niezły big cyc :D

Matko laski powoli wracam do świata żywych dopiero dziś z rana gorączka odpuscila i czuje się znacznej lepiej :):) jeszcze gardło boli i umeczona jestem, ale to nic.

Jagoda juz tez trochę lepiej, ale jeszcze jej się zdarzy wymiotowac. I wieczorami łapie ja gorączka. Niedawno mój Ł pojechał z nią na kontrolę. U nas dziś piękna pogoda i aż żyć się chce, ale ja na dwór nie wyjdę niestety.

Zaczyna mnie martwić mój brzuch bo on wogole nie rośnie :( na wadze mam - pomiar z dziś +4kg

Ściskam was mocno i miłego dnia życzę!!''

BETI,

Super, że nie ma infekcji!! Kciuki za was uda się dotrwac do bezpiecznego terminu na pewno :*

kamiove ja tez mam nadal 75kg a brzuszek tez nie wielki,chociaż na prenatalnych sprawdził wagę maluchów i maja ponad 350gram ale z drugą córą tez miałam malutki brzuszek,a urodziła się 4320 i 62cm długa :-D jeszcze nam urosną :-)

Hej u Was tez Taki upal? Wczoraj spedzilismy dzien ü kuzyna na dzialce i zabawy z woda z szlaucha byly ukojeniem skwar a dzisiaj jeszcze cieplej, lubie lato ale nie w tym stanie. O 8 rano w drodze do przedszkola w cueniu bylo juz 20 st a teraz w cieniu 32st masakra. Pizaslanualam okna zrobilam sobie lemoniade ( woda, sok z cytryny, plastry cytryny i truskawki i duuuzo Lodu ) orzezwienie . Siedze w domu i ogladam tv popijajac bo ten skwar mnie meczy, a co to bedzie latem ??? Dobrze ze corka do 15.30 w przedszkolu a potem jedziemy Do znajomych .

Szczesliwa daj znac po wizycie. Tez mialam dzisiaj miec ale lekarka sie pochorowala i przelozona wizyta na srode.

Wirginia co za sen, ale mi tez sie glupoty dzis snily o dziecku ze mieszkalusmy w jakims antykwariacie haha i tam sie 24h ludzie krecili a ja spalam na srodku w lozku z dzieckiem malenkim.

Beti super ze wyniki ok , teraz lez, wypoczywaj bo kazdy tydz to sukces i mysle ze spokojnie do konca wytrwacie :) spore wogole juz twoje dzieciaczki viekawe jak tam moj musze w srode spytax,ale bryka coraz wiecej corcia co mnie cieszy bo ruchy juz czuje regularnie caly dzien :)

Dzień dobry,

Szczęśliwa, kciukasy za usg :)

Babcia mojego męża, której szczerze nienawidzę, wyprowadziła mnie z równowagi znowu. Co za tępa baba! Nie ma nic gorszego niż głupi człowiek.... zaraziła Hanię, mnie, mojego męża i jego matkę jakimś syfem! Leczymy się już prawie dwa tygodnie... a dziś zadzwoniła z awanturą do M., że jesteśmy nieodpowiedzialni bo Hania tyle czasu chora...że na pewno się rozchorowała bo bez czapki chodzi :O albo na balkon wyszła albo dlatego, że na bosaka biega... M. z kolei chory bo...pojechał umyć auto z niewysuszoną głową :O Wrrrrr.... Jak można nie kojarzyć faktów?! A M. zamiast jej w prost powiedzieć "babci, to ty nas zarazilaś" milczy, boją twierdzi onanizować tak nie zrozumie! Ja za pewne jestem chora za karę, że jej ukradłam wnusia, a matka M. bo, zdaniem babci, złego męża sobie wybrała ;) jak ona mnie wqrwiaaaaaaa! Masakra...

Zaraz idziemy do parku, trzeba korzystać z pogody :)

Buba, ale Ci zazdroszczę wody i wypoczynku na jachcie... tylko raz byłam na Mazurach ale bardzo miło to wspominam :)

Annie nie przejmuj się. Ja miałam taką teściową, która jak zostawała z Weronią to w maju pod spodnie rajstopy jej zakładała albo jak dziecko raczkowało na drewnianej podłodze to tez je ubierała jak na sanki. I ciągle wszystko wiedziała najlepiej. Na takich ludzi nie trzeba zwracać uwagi w ogóle, słuchać, puszczać mimo uszu, przytakiwać i robić swoje ;-) teraz to już rozumiem ale pamiętam, że wkurzało mnie to strasznie! Na szczęście teraz moja teściowa mieszka na Ukrainie i rzadko nas odwiedza ;-)

Akatsuki jak mozna cieszyc sie z burzy? :D
Szczesliwa kciuki za wizyte :D
Kamilove super ze juz powoli coraz lepiej ze zdrowiem :)
Annie ja mialam w Pl takich sasiadow co swoje wnuczki w lato w ogromne upaly ubierali tak jakby na dworze zima byla, ze te dziewczyny nie mialy, zadnych odparzen to az szok
U mnie juz tak parno ze aaz sie boje wyjsc na dwor co to bedzie o_O

reklama
A ja wstałam dziś z ogromnym bólem pachwin, bolały mnie juz wcześniej ale dzisiaj to z ledwością się poruszam :-( czy Was też tak boli?
Oj, mnie nie boli nic w tym miejscu... I w pierwszej ciąży też nie bolało.

aaaa wreszcie grzmi! już myślałam że umre w tym upale I duchocie!!!
Uwielbiam burzę :) U mnie też by mogła być... Zazdroszczę :)

Do góry