reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
ja bym obstawila 70c/d ciężko obwodowy rozmiar bez centymetra podać no ale ja mam 75 e I moje cyce są o wiele pełniejsze;) wpadaj do mnie to cie pomierze profesjonalnie. 3/4 kobiet źle dobiera rozmiar stanika ;)

co do zamkniętego wątku on jest tylko dla dziewczyn które są z nami od samego początku I znamy sie już bardzo dobrze. Zanim kogoś dodamy to jest głosowanie ale do tej pory skład się noe zmienił od początku forum ;)
a tak w ogóle to nie masz małych piersi. Do sylwetki w sam raz!

u nas dzien dzisiaj znowu piekny :) dzisiaj sprzatamnie w domu i ogolnie pozniej relaks, bo mąż mi sie dzieckiem zajmuje i nawet dzisiaj pospałam do 8

dbdg biust wcale nie maly, tak mi sie przynajmniej wydaje, mysle ze napewno nie ejst z ciebie deska, tyle ze chudziutka jestes

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny u mnie dzisiaj pogoda upalna ma byc 31°C, ale w nocy burze i gradobicia :/
W nocy mialam taki koszmarny sen brrr snilo mi sie ze poszlam w nocy siku i zaczelam strasznie krwawic, a jak obudzilam mojego to on do szpitala pojechal autem a ja musialam isc pieszo o_O jak sie przebudzilam to biegiem lecialam do lazienki, bo sie tak wystaszylam :/

Zycze wam cieplego i udanego piateczku :D

Hej :-)

Wirginia te sny w ciąży bywają na prawdę bardzo realne i dziwne.. No ale dużo obaw mamy to plataja nam figle! Grunt ze to tylko sen :-) Zazdroszczę Ci tych upałów :-D U mnie miało być dziś 27 st a teraz sprawdzam i Max 23 a tak się nastawilam że pójdę twarz troszkę wygrzac i opalic i dupcia :p no ale niby jutro ma być upalnie..

Szczęśliwa &&&&& za wizytę!

Ja dziś idę na usg tarczycy, ostatnio wyniki trochę szalaly mam nadzieję że nic złego z nią się nie dzieje... :-(

I jeszcze moje dziecię dziś mało aktywne a specjalnie leżę i czekam i tylko czasem stuknie, leniuszek coś dzisiaj z niej :-)

Dziewczyny jadę dzisiaj w świat :-) o 15 czasu polskiego mam usg trzymajcie kciuki. Dam znać jak będę miała chwile, postaram się jak najszybciej ale w domu będę dopiero wieczorem. Miłego dnia

Kciuki zacisniete :tak:

Fakt ja tez miewam bardzo dziwne i bardzo realne sny odkad jestem w ciazy. Dzis np snilo mi sie ze bylam na porodowce i lekarz mowi ze cesarka a ja ze nie chce a on do mnie ze wogole to anestetyk musza mi podac wiec ja juz wogole w ryk :baffled:

Okropnosc :(

Cześć Dziewczyny :-)

Ja się na temat rozmiarów nie wypowiadam bo sama długo nie umiałam sobie dobrać odpowiedniego stanika. Teraz noszę 75 F i niestety zaczęło mi się wylewać z tych miseczek :-(

My wczoraj leniuchowaliśmy do 16 a potem poszliśmy na dłuugi spacer. Dzisiaj jeszcze nie mamy planów, na razie zbieramy się do śniadania :-)

A ja wstałam dziś z ogromnym bólem pachwin, bolały mnie juz wcześniej ale dzisiaj to z ledwością się poruszam :-( czy Was też tak boli?

reklama
Beti ja juz tak miałam w drugiej ciąży ale np w pierwszej w ogóle. I nie wiem dlaczego taka różnica. Pod koniec drugiej ciąży to musiałam się obudzić, żeby się przekręcić w łóżku bo tak mnie pachwiny bolały i teraz widzę czeka mnie to samo.

Do góry