reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
ja bym obstawila 70c/d ciężko obwodowy rozmiar bez centymetra podać no ale ja mam 75 e I moje cyce są o wiele pełniejsze;) wpadaj do mnie to cie pomierze profesjonalnie. 3/4 kobiet źle dobiera rozmiar stanika ;)

co do zamkniętego wątku on jest tylko dla dziewczyn które są z nami od samego początku I znamy sie już bardzo dobrze. Zanim kogoś dodamy to jest głosowanie ale do tej pory skład się noe zmienił od początku forum ;)
a tak w ogóle to nie masz małych piersi. Do sylwetki w sam raz!

u nas dzien dzisiaj znowu piekny :) dzisiaj sprzatamnie w domu i ogolnie pozniej relaks, bo mąż mi sie dzieckiem zajmuje i nawet dzisiaj pospałam do 8

dbdg biust wcale nie maly, tak mi sie przynajmniej wydaje, mysle ze napewno nie ejst z ciebie deska, tyle ze chudziutka jestes

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny u mnie dzisiaj pogoda upalna ma byc 31°C, ale w nocy burze i gradobicia :/
W nocy mialam taki koszmarny sen brrr snilo mi sie ze poszlam w nocy siku i zaczelam strasznie krwawic, a jak obudzilam mojego to on do szpitala pojechal autem a ja musialam isc pieszo o_O jak sie przebudzilam to biegiem lecialam do lazienki, bo sie tak wystaszylam :/

Zycze wam cieplego i udanego piateczku :D

Hej :-)

Wirginia te sny w ciąży bywają na prawdę bardzo realne i dziwne.. No ale dużo obaw mamy to plataja nam figle! Grunt ze to tylko sen :-) Zazdroszczę Ci tych upałów :-D U mnie miało być dziś 27 st a teraz sprawdzam i Max 23 a tak się nastawilam że pójdę twarz troszkę wygrzac i opalic i dupcia :p no ale niby jutro ma być upalnie..

Szczęśliwa &&&&& za wizytę!

Ja dziś idę na usg tarczycy, ostatnio wyniki trochę szalaly mam nadzieję że nic złego z nią się nie dzieje... :-(

I jeszcze moje dziecię dziś mało aktywne a specjalnie leżę i czekam i tylko czasem stuknie, leniuszek coś dzisiaj z niej :-)

Dziewczyny jadę dzisiaj w świat :-) o 15 czasu polskiego mam usg trzymajcie kciuki. Dam znać jak będę miała chwile, postaram się jak najszybciej ale w domu będę dopiero wieczorem. Miłego dnia

Kciuki zacisniete :tak:

Fakt ja tez miewam bardzo dziwne i bardzo realne sny odkad jestem w ciazy. Dzis np snilo mi sie ze bylam na porodowce i lekarz mowi ze cesarka a ja ze nie chce a on do mnie ze wogole to anestetyk musza mi podac wiec ja juz wogole w ryk :baffled:

Okropnosc :(

Cześć Dziewczyny :-)

Ja się na temat rozmiarów nie wypowiadam bo sama długo nie umiałam sobie dobrać odpowiedniego stanika. Teraz noszę 75 F i niestety zaczęło mi się wylewać z tych miseczek :-(

My wczoraj leniuchowaliśmy do 16 a potem poszliśmy na dłuugi spacer. Dzisiaj jeszcze nie mamy planów, na razie zbieramy się do śniadania :-)

A ja wstałam dziś z ogromnym bólem pachwin, bolały mnie juz wcześniej ale dzisiaj to z ledwością się poruszam :-( czy Was też tak boli?

reklama
Beti ja juz tak miałam w drugiej ciąży ale np w pierwszej w ogóle. I nie wiem dlaczego taka różnica. Pod koniec drugiej ciąży to musiałam się obudzić, żeby się przekręcić w łóżku bo tak mnie pachwiny bolały i teraz widzę czeka mnie to samo.

Do góry