reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

mikruski? ja przed ciąża nosiłam 65E i małe to one nie były :no: 65E to jak 70D czy 80C

hahah to chyba ja bede przodować, zrobi Ci cień swoim brzuchem jak będzie słońce :-D

dokladnie, moj M mowi ze juz byly duze ale teraz to wielkie, mam juz dosc bo przy moich 157 cm to wcale dobrze nie wygląda no i kupic stanik to jest problem.....

No mi nikt nigdy nie powiedział ze mam duże, raczej do desek sie zaliczam ;)

reklama
Ja za bardzo nie znam sie na polskiej rozmiarówce ale powiem tylko tyle ze juz mam DD i nadal rosną... Aż sie boję ... Z reszta zawsze miałam duży biust przed ciąża C misecze

zdrowie! ;)

Załączniki

• 1433453488454.jpg
    1433453488454.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 56
Kurcze, zasnęłam przy zapalonym świetle o 22 i sie teraz pbudzilam :)
dbdg to mnie zaintrygowalas. wrzuć foto sylwetki to Ci powiem na oko jaki masz biust ;))

Nie mam zadnej foty bez stanika, ale mam w stroju kąpielowym bez gąbek.
No ciekawa jestem jaki rozmiar obstawisz... [emoji16]ImageUploadedByForum BabyBoom1433461098.337328.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433461098.337328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433461098.337328.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
jesteś szczupłą dziewczyna wiec pod i w biuście chyba masz mniej niż ja...?( u mnie przed ciążą 72/88 i w esotiq i innych kupowalam 65E ale nie push up bo push up to nawet 65F był mały)

Buba zazdroszczę wakacji ;) Ja też nie śpię bo od rana mi Livka robi breakdance w brzuchu. Lari natomiast jak zwykle śpi u nas w łóżku z nogami ns poduszkach.
U nas też gorąco (jak na Anglię) ale tu wilgotność jest non stop 85-95% więc nawet 25*C robi się nie do zniesienia w ciąży.
Akatsuki, dzięki i trzymam kciuki co by wilgotność u was trochę spadła :) oooo pprzegapiłam, Livia będzie :) piękne imię i chodzi za mną też :)
infekcji nie ma ale raczej już mnie nie wypuszczą do porodu najlepsza opcja 3 miesiące :( mam tylko nadzieję ze moje szkraby nie zechcą przyjść wcześniej na świat :szok:
Uffffffffff, takie newsy to są neesy, super, leż kochana i trzymamy kciuki oby było jak najlepiej!
Hej

Leżę i delektuje się kopniakami :-D

Wirginia suuuuuper! Zdolna babeczka z Ciebie :-D

Beti świetnie! I co teraz mówią lekarze? Ryzyko zmalalo?

Dbdg to jednak wyjechał bez Ciebie?

Buba super widoki :-D poproś o sesję w plenerze :-)

Dreamgirl wow śliczne spodenki!

A jak dla mnie całe lato mogłaby być taka pogoda jak wczoraj :-D
Może dziś coś porobię z psiapsiółką bo R to leniwy fotograf, acz kolwuek robi świetne foty :)
Hej.
Jutro mam usg, z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej się stresuje.
Wczoraj zaczęły krwawic mi dziąsła przy myciu zębów. Okropne uczucie jak skończę myć. Jest na to jakiś sposób?
Kochana trzymam kciukasy za usg :* co do krwawień dziąseł też je mam....i sposobu nie mam....
gdzie dokładnie jesteście ? jakie jezioro ? :) bo jakoś znajomo mi wygląda :D
Dziś siedzimy w Wilkasach a fota jest z Ryńskiego :) pełna lampa od rana :)
Hejka.

U nas lekka masakra. Dzisiaj musieliśmy znowu z synkiem jechać do lekarza bo oprócz kaszlu krtani owego w nocy zaczęły się wymioty i biegunka ; ((( biedny jest strasznie wymeczony. No i oczywiście nasz sobotni wyjazd stoi pod znakiem zapytania. ...

Ja przytyłam 6 kg , brzuch mam duzy, niektórzy jak się pytają na kiedy termin to chyba są troche zdziwieni jak mowie ze na 1 października ;))
Upalami hak ba razie się nie przejmuje bo w gdańsku rzadko są upały a ja z tych cirplolubnych jestem. No ale zobaczymy jak to będzie ...

Synek teraz śpi a ja trochę odpoczne z gazetka ;))
Miłego dnia
Zdróweczka dla Was. Może jakoś się uda z wyjazdem? Maluchy czasem bardzo szybko stawają na nogi...ja też ciepłolubna :)
pracowałam w butiku z bielizną i szkoliłam bra fitterki, 65 E to rozmiar dla Pameli z anoreksją. dokładnie 65e jest ekwiwalentny do 70 dd, 75 d itp jesli chodzi o objętość miseczki.
Rany co za rozmiary, ja chodzę bez stanika i kompletnie się na tym nie znam...w obwodzie po centymetrze mam 67 a kostiumy kąpielowe to miękkie zazwyczaj noszę i na troczki bo dół muszę mieć roM 34 a górę 38. Ale na oko to była museczka pewnie z b a teraz jest c. Najlepsze że często słyszę czy są naturalne ;) bo w tym wieku i po ciąży i bez stanika ;)
Zdróweczko!

Witam w piąteczek,

Pogoda cudna, słonko, wiaterek. Leżę i się delektuję. Wczoraj odwiedziliśmy znajomego co ma na środku jeziora smażalnie ryb, ach co to były za smaki! I widoki. Ryby ma mega świeże i genualnie je przyrządza. I szanpan był ( umoczyłam usta tylko ake mi się go chciało!!!!) i pyszne ciasta bo otwarcie sezonu :) Chyba przedłużymy pobyciki ;) bo zapomniałam o remonciku ;)

Co do wagi to u mnie 1,5 kg na minusie jeszcze ale pewnie szybko nadrobię na smażonych rybkach ;)

Fot wrzucam na zamknięty ;)

Miłego piąteczku :)

O 2 zasnęłam a juz pobudka :D
Dziewczyny, dajcie mi proszę dostęp do zamkniętego... [emoji4]
Ja pod tez mam jakies 67-68, a góra chyba 83/84...

reklama
Do góry