Buba zazdroszczę wakacji
Ja też nie śpię bo od rana mi Livka robi breakdance w brzuchu. Lari natomiast jak zwykle śpi u nas w łóżku z nogami ns poduszkach.
U nas też gorąco (jak na Anglię) ale tu wilgotność jest non stop 85-95% więc nawet 25*C robi się nie do zniesienia w ciąży.
Akatsuki, dzięki i trzymam kciuki co by wilgotność u was trochę spadła
oooo pprzegapiłam, Livia będzie
piękne imię i chodzi za mną też
infekcji nie ma ale raczej już mnie nie wypuszczą do porodu najlepsza opcja 3 miesiące
mam tylko nadzieję ze moje szkraby nie zechcą przyjść wcześniej na świat
Uffffffffff, takie newsy to są neesy, super, leż kochana i trzymamy kciuki oby było jak najlepiej!
Hej
Leżę i delektuje się kopniakami
Wirginia suuuuuper! Zdolna babeczka z Ciebie
Beti świetnie! I co teraz mówią lekarze? Ryzyko zmalalo?
Dbdg to jednak wyjechał bez Ciebie?
Buba super widoki
poproś o sesję w plenerze :-)
Dreamgirl wow śliczne spodenki!
A jak dla mnie całe lato mogłaby być taka pogoda jak wczoraj
Może dziś coś porobię z psiapsiółką bo R to leniwy fotograf, acz kolwuek robi świetne foty
Hej.
Jutro mam usg, z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej się stresuje.
Wczoraj zaczęły krwawic mi dziąsła przy myciu zębów. Okropne uczucie jak skończę myć. Jest na to jakiś sposób?
Kochana trzymam kciukasy za usg :* co do krwawień dziąseł też je mam....i sposobu nie mam....
gdzie dokładnie jesteście ? jakie jezioro ?
bo jakoś znajomo mi wygląda
Dziś siedzimy w Wilkasach a fota jest z Ryńskiego
pełna lampa od rana
Hejka.
U nas lekka masakra. Dzisiaj musieliśmy znowu z synkiem jechać do lekarza bo oprócz kaszlu krtani owego w nocy zaczęły się wymioty i biegunka ; ((( biedny jest strasznie wymeczony. No i oczywiście nasz sobotni wyjazd stoi pod znakiem zapytania. ...
Ja przytyłam 6 kg , brzuch mam duzy, niektórzy jak się pytają na kiedy termin to chyba są troche zdziwieni jak mowie ze na 1 października
)
Upalami hak ba razie się nie przejmuje bo w gdańsku rzadko są upały a ja z tych cirplolubnych jestem. No ale zobaczymy jak to będzie ...
Synek teraz śpi a ja trochę odpoczne z gazetka
)
Miłego dnia
Zdróweczka dla Was. Może jakoś się uda z wyjazdem? Maluchy czasem bardzo szybko stawają na nogi...ja też ciepłolubna
pracowałam w butiku z bielizną i szkoliłam bra fitterki, 65 E to rozmiar dla Pameli z anoreksją. dokładnie 65e jest ekwiwalentny do 70 dd, 75 d itp jesli chodzi o objętość miseczki.
Rany co za rozmiary, ja chodzę bez stanika i kompletnie się na tym nie znam...w obwodzie po centymetrze mam 67 a kostiumy kąpielowe to miękkie zazwyczaj noszę i na troczki bo dół muszę mieć roM 34 a górę 38. Ale na oko to była museczka pewnie z b a teraz jest c. Najlepsze że często słyszę czy są naturalne
bo w tym wieku i po ciąży i bez stanika
zdrowie!
Zdróweczko!
Witam w piąteczek,
Pogoda cudna, słonko, wiaterek. Leżę i się delektuję. Wczoraj odwiedziliśmy znajomego co ma na środku jeziora smażalnie ryb, ach co to były za smaki! I widoki. Ryby ma mega świeże i genualnie je przyrządza. I szanpan był ( umoczyłam usta tylko ake mi się go chciało!!!!) i pyszne ciasta bo otwarcie sezonu
Chyba przedłużymy pobyciki
bo zapomniałam o remonciku
Co do wagi to u mnie 1,5 kg na minusie jeszcze ale pewnie szybko nadrobię na smażonych rybkach
Fot wrzucam na zamknięty
Miłego piąteczku